هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
شرط میبندم سلامت هم از همتون بیشتره
.
پ.ن: وی دارد پز میدهد🫤
پ.ن۲: لطفا وی را درک کنید در شرایط روانی بدی قرار دارد🥺نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD
درکتون میکنم
راحت باشید -
@Mr-Amir1 سپاسگذارم
تازه شرط میبندم معدلم هم بالاتر بوده -
شرط میبندم سلامت هم از همتون بیشتره
.
پ.ن: وی دارد پز میدهد🫤
پ.ن۲: لطفا وی را درک کنید در شرایط روانی بدی قرار دارد🥺دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبید -
منی که از یازدهم دارم سوالا سلامت رو بررسی میکنم
-
@0Farzam0
واقعا ؟؟ -
@0Farzam0
واقعا ؟؟پرستو بابایی
سلامت و بهداشت+عربی+هویت -
@0Farzam0 فاز بیسیار جالبی دارید
. -
ATY
اخه همشون علاقه دارن عجیب نیست
طرف میاد واسه کل فیلم های شرکت سازنده خط زمانی میکشه که تو این چه اشاره ای به اون شد تو این به اوننوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0
منم فیلم سریال خیلی میبینم ولی برخلاف هم سنو سالام که کلا دغدغشون ناخن کاشتشون یا آرایششونه برای من فاقد اهمیته:/
چون بستگی داره اطرافتو چیپر کرده و هدفت چیه تو کلا بیشتر توی خط درسی طبیعیه در نتیجهموفق تر میشی توی درس نسبت به اونا -
پرستو بابایی
سلامت و بهداشت+عربی+هویت@0Farzam0
پشتکارتون حرف نداره -
@Zahra-HD
-
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبید@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبیدپس تازه تازه دارید به حد استاندارد میرسید
کانگرجلیشنز🥳
البته هرگز به سطح بنده نخواهید رسید -
@Mr-Amir1
نه پرسیدین نمیدونم کجارو بلدم سوال بپرسین دگ جواب ندادین
نه 11.25 بودم نیم نمره پیشرفت کردمنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
جواب دادم
آها من ۱۴شدم خرداد
یه فرصت دیگ بدن برم زبان و ادبیات هم باز ترمیم بزنم عالی میشه -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبیدپس تازه تازه دارید به حد استاندارد میرسید
کانگرجلیشنز🥳
البته هرگز به سطح بنده نخواهید رسید@Zahra-HD
سلامتو فاکتور بگیری بقیش استاندارده -
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبیدنوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبیدمنی ک یه جدول چرتوپرت رو حواسم پرت شد و نکشیدم ۱۹/۵ شدم
-
نوشتهشده در ۸ بهمن ۱۴۰۱، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-HD
معدلت رو مزایده بزار
بخریمش -
@Soniaaa
جواب دادم
آها من ۱۴شدم خرداد
یه فرصت دیگ بدن برم زبان و ادبیات هم باز ترمیم بزنم عالی میشه@Mr-Amir1
14 تاپ محسوب میشه بابا
من ادبیات و ترمیم نزدم دارمش ولی ی فرصت بدن همینو دوباره ترمیم میکنم شاید یکم بهتر شد -
@Soniaaa تحسینت میکنم
البته بدانید که به حد بنده نخواهید رسید -
@Zahra-HD
من با بیست خالص ریاضیم خوشم چیزی روم تاثیر نداره البته بقیه هم نوزده اینا شد ولی ریاضی چسبیدمنی ک یه جدول چرتوپرت رو حواسم پرت شد و نکشیدم ۱۹/۵ شدم
ATY
فدای سرت -
@Zahra-HD
ATY مگر سگ به دنبال شما بوده است؟
باید با آرامش بار ها مرور میکردید تا چیزی را از قلم نیندازید -
ولی خیلی نگران معدل نباشین اصلش همون کنکوره که مهمه