هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
متاسفم
فعلا... -
@Amir-Reza-Babahabib بنده ادم محترمی هستم فحش نمیدم
Michael Vey
بله بله منتغیه -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Uranium دیر اومدی نخواه زود بری.. شما تازه الان رسیدی
ن حالا جدا از شوخی چراااا -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رفتارش خیلی رو اعصابه...
طبیعیه ولی...
کلا نسبت به رفتاراشون تو این برهه از سنم حساس شدم...
و خیلی رواعصابمه -
Uranium دیر اومدی نخواه زود بری.. شما تازه الان رسیدی
ن حالا جدا از شوخی چراااافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط Uranium انجام شدهMichael Vey
به قول ینفر همطوری
<< (تشخیص اون فرد بر عهده شماست)
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه روز دیگه طاقت بیار:/
-
Michael Vey
به قول ینفر همطوری
<< (تشخیص اون فرد بر عهده شماست)
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Michael Vey تشخیص دادی؟
-
Michael Vey تشخیص دادی؟
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهUranium اره بودم اینجاها
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پوووف
بابا من خودمم!!
فردا هم میخوام خودم باشم!
یادواره شهداست ولی کاش نرم...
اصلا حوصله اینا رو ندارم...
حالا نرمم میان اخرش:/ -
Uranium اره بودم اینجاها
Michael Vey خوبه
بزار صداش کنم پس Sachli -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجیبه واسم
کنارش
خنده دار
مبهم
ترسناک
گاهی حال به هم زن
نگران کننده
و اینکه اصلا حوصله بحث ندارم اونم با مامانم
هم من حق میگم هم اون
حرفاشو قبول دارم تا حدی منتها نه واسه الان
ولی مامانم اصلا حرفامو نمیفهمه و درک نمیکنه... -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو همون زهرای قبلی هستی؟
بعید میدونم... -
Uranium اره بودم اینجاها
Michael Vey
از اون پستایی بود که بیخود لایکش زیاد میشد گفتم پیشگیری کنم -
@AMIR-RAMOS-BARDIA در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
AMH ممنون عمه بد نیستم انشاالله که همیشه خوب باشی
اه بد باش دیگ
کی شکست عخشی خوردی ؟ -
اه کلی نوتیف دارم حوثلشونم ندارم
-
به شخصه این ویدیو بم انگیزه داد برای همین خواستم به بقیه (ریاضیا) هم بدهنمیدونم دقیقا چجوری تحلیل کردید که به این نتیجه رسیدید من دارم گردن بقیه میندازم چیزی رو
نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدید که بادیدن ویدیو و متن زیرش من از خودم نا امیدم یا مثلا کاستی هامو میخوام بندازم گردن بقیه. هدفم از این حرفا این بود که بگم شاید با دیدن اون متن پایین ویدیوی شما بچه هایی که روحیه شون الان خوب نیست یا به هر دلیلی نا امید شدن دلشون به درد بیاد، ناراحتی شون دو چندان بشه...با این دید گاه اون متن رو نوشتم (البته که هر کسی بسته به سلیقه ش رفتار میکنه و الزامی نداره نصحیتی که بهش میشه رو قبول کنه )
به هر حال
الان بحث من هیچ کدوم از اینا نیست
بحث من اون جمله ایه که خودتونم گفتید
هر چیزی جای خودش
شما میخواید به بچه های رشته ریاضی انگیزه بدید اوکی...کلی راه درست دیگه هست
کسی که وارد رشته ریاضی شده قراره زیست بخونه؟ ته
یا کسی که وارد رشته تجربی شده قراره هندسه و حسابان بخونه؟ نه
پس چه دلیلی داره ما اینارو باهم مقایسه کنیم؟
حالا ما بیاییم هندسه رو مقابل زیست بزاریم بعد پرچم زیست بره بالا؟ که چی؟ ... یکم سطحی نگریه واقعاشما توی هر رشته ای که باشی ، بالاخره یه جایی.... شاید حتی واسه درک بعضی موارد خاص به شناختن و یادگرفتن یه علم دیگه هم نیاز مندی
تک بعدی نگاه کردن به زندگی فقط آدمو اذیت میکنهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به شخصه این ویدیو بم انگیزه داد برای همین خواستم به بقیه (ریاضیا) هم بدهنمیدونم دقیقا چجوری تحلیل کردید که به این نتیجه رسیدید من دارم گردن بقیه میندازم چیزی رو
نمیدونم چجوری به این نتیجه رسیدید که بادیدن ویدیو و متن زیرش من از خودم نا امیدم یا مثلا کاستی هامو میخوام بندازم گردن بقیه. هدفم از این حرفا این بود که بگم شاید با دیدن اون متن پایین ویدیوی شما بچه هایی که روحیه شون الان خوب نیست یا به هر دلیلی نا امید شدن دلشون به درد بیاد، ناراحتی شون دو چندان بشه...با این دید گاه اون متن رو نوشتم (البته که هر کسی بسته به سلیقه ش رفتار میکنه و الزامی نداره نصحیتی که بهش میشه رو قبول کنه )
به هر حال
الان بحث من هیچ کدوم از اینا نیست
بحث من اون جمله ایه که خودتونم گفتید
هر چیزی جای خودش
شما میخواید به بچه های رشته ریاضی انگیزه بدید اوکی...کلی راه درست دیگه هست
کسی که وارد رشته ریاضی شده قراره زیست بخونه؟ ته
یا کسی که وارد رشته تجربی شده قراره هندسه و حسابان بخونه؟ نه
پس چه دلیلی داره ما اینارو باهم مقایسه کنیم؟
حالا ما بیاییم هندسه رو مقابل زیست بزاریم بعد پرچم زیست بره بالا؟ که چی؟ ... یکم سطحی نگریه واقعاشما توی هر رشته ای که باشی ، بالاخره یه جایی.... شاید حتی واسه درک بعضی موارد خاص به شناختن و یادگرفتن یه علم دیگه هم نیاز مندی
تک بعدی نگاه کردن به زندگی فقط آدمو اذیت میکنه -
هیچوقت برتری دادن یک علم به یک علم دیگه کار درستی نیست
یک تئوری بین دانشمندهاهست که میگه یه زمانی میرسه که ما فقط دراصل یک علم تو دنیا داریم
دلیلشم اینه که روز به روز علم ها به هم نزدیک میشن
ریاضی یه نظم خاصه
و تمام جهان بر پایه نظم ریاضی ساخته شده این یه واقعیته
اما توی یه جامعه و توی یه دنیا به همه افراد نیازه
روزی که طاعون اومد وبا اومد کرونا اومد
یک ریاضی دان نمیتونست به تنهایی کمک کنه و اونو بسازه اما آیا بدون اون ادم مهندسی که ریاضی دان بود میشد؟ نمیشد واقعا نمیشد
اما بدون اون پزشک و مهندس ژنتیک و بیوتکنولوژیست میشد؟
نه واقعا نمیشد واقعا نمیشد
اون بیوتکنولوژیست اون مهندس ژنتیک اون پزشک به ابزاری که اون ریاضیدان ساخته بود نیاز داشتن اما اون ریاضی دانم یکی از همون مردمه که به این پزشک و... نیاز داره چون جون خودشم در خطره
اما هیچ کدوم به تنهایی مفید نیستن
به همشون نیازه تا ما بهتر بتونیم زندگی کنیم
پس اصلا بحث سر این نیست که بدون ریاضی میشه زندگی کرد؟ بدون زیست میشه؟ همین بچه های انسانی که خیلی از ما ندیدشون میگیریم درساشون انقدر سنگین و سخته اما بهشون نیازه
دیگه گذشت اون دوران تک محوری واقعا گذشت
این بحث تو مدرسه ماهم هست
البته با این تفاوت که بچه های ریاضی و تجربی با انسانیای بدبخت این رفتار رو دارن
جهان برپایه ریاضیه قبول
نصف چیزایی که ما الان تو پزشکی ازش استفاده میکنیم واسه ریاضیه درست
اصلا همین گوشی که دست منه ساخت دست مهندسه درست
اما اینا هرکدوم زمانی ارزش دارن که
ارزش هم دیگه رو بدونن
و باهم دیگه برای پیشرفت تلاش بکنن
چرا میخواین ببینید کدوم میبره؟ کمکی نمیکنه واقعا بهمون و بهتره هیچوقت نخوایم اصلا یکی رو نسبت به اون یکی مقایسه کنیم
و اینکه اینم بگم اگر بخوایم درنظر بگیریم یه جامعه ریاضی نداشته باشه پس یه جورایی اصلا دنیایی وجود نداره اینکه دنیا براساس قوانین ریاضی ساخته شده درسته
اما اینکه بیایم ببینیم کدوم میبره اصلا درست نیست
واقعا ایرانیا توی کارای گروهی ثابت شده که ضعیفن چون هم مقایسه میکنن هم میخوان بگن اینی که من دارم بهتره
الان اینکه ریاضی بهتره چه کمکی به اون بچه بلوچی ای که شناسنامه نداره میکنه؟
الان اینکه زیست میبازه چه فایده ای داره واسه اون مهندس؟
یا اصلا چه فایده ای برای این بچه رشته تجربی داره؟ چه فایده ای واسه اون بچه رشته ریاضی داره؟
که مثلا بگیم شما بهترید؟ خب باشه شما بهترید
یا مثلا قدر ریاضی رو بدونیم؟
هیچوقت هم وقتی اصطلاحات زیست شناسی رو بلد نیستید نگید اینجوری سنگین ترهستین
همونطور که ما تجربیا یه سری از اصطلاحات ریاضیارو نمیدونیم چون ما هدفمون مشخصه و فقط تا اون حدی که نیازه ریاضی یادمیگیریم
شما ریاضیا مجبور نیستین که زیست یاد بگیرین کسی اصلا بهتون نگفت بیاین زیست رو با ریاضی مقایسه کنید پس شماهم درس خودتونو بخونید و همونطور که ما از خوندن زیست لذت میبریم از خوندن ریاضی لذت ببریدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هیچوقت برتری دادن یک علم به یک علم دیگه کار درستی نیست
یک تئوری بین دانشمندهاهست که میگه یه زمانی میرسه که ما فقط دراصل یک علم تو دنیا داریم
دلیلشم اینه که روز به روز علم ها به هم نزدیک میشن
ریاضی یه نظم خاصه
و تمام جهان بر پایه نظم ریاضی ساخته شده این یه واقعیته
اما توی یه جامعه و توی یه دنیا به همه افراد نیازه
روزی که طاعون اومد وبا اومد کرونا اومد
یک ریاضی دان نمیتونست به تنهایی کمک کنه و اونو بسازه اما آیا بدون اون ادم مهندسی که ریاضی دان بود میشد؟ نمیشد واقعا نمیشد
اما بدون اون پزشک و مهندس ژنتیک و بیوتکنولوژیست میشد؟
نه واقعا نمیشد واقعا نمیشد
اون بیوتکنولوژیست اون مهندس ژنتیک اون پزشک به ابزاری که اون ریاضیدان ساخته بود نیاز داشتن اما اون ریاضی دانم یکی از همون مردمه که به این پزشک و... نیاز داره چون جون خودشم در خطره
اما هیچ کدوم به تنهایی مفید نیستن
به همشون نیازه تا ما بهتر بتونیم زندگی کنیم
پس اصلا بحث سر این نیست که بدون ریاضی میشه زندگی کرد؟ بدون زیست میشه؟ همین بچه های انسانی که خیلی از ما ندیدشون میگیریم درساشون انقدر سنگین و سخته اما بهشون نیازه
دیگه گذشت اون دوران تک محوری واقعا گذشت
این بحث تو مدرسه ماهم هست
البته با این تفاوت که بچه های ریاضی و تجربی با انسانیای بدبخت این رفتار رو دارن
جهان برپایه ریاضیه قبول
نصف چیزایی که ما الان تو پزشکی ازش استفاده میکنیم واسه ریاضیه درست
اصلا همین گوشی که دست منه ساخت دست مهندسه درست
اما اینا هرکدوم زمانی ارزش دارن که
ارزش هم دیگه رو بدونن
و باهم دیگه برای پیشرفت تلاش بکنن
چرا میخواین ببینید کدوم میبره؟ کمکی نمیکنه واقعا بهمون و بهتره هیچوقت نخوایم اصلا یکی رو نسبت به اون یکی مقایسه کنیم
و اینکه اینم بگم اگر بخوایم درنظر بگیریم یه جامعه ریاضی نداشته باشه پس یه جورایی اصلا دنیایی وجود نداره اینکه دنیا براساس قوانین ریاضی ساخته شده درسته
اما اینکه بیایم ببینیم کدوم میبره اصلا درست نیست
واقعا ایرانیا توی کارای گروهی ثابت شده که ضعیفن چون هم مقایسه میکنن هم میخوان بگن اینی که من دارم بهتره
الان اینکه ریاضی بهتره چه کمکی به اون بچه بلوچی ای که شناسنامه نداره میکنه؟
الان اینکه زیست میبازه چه فایده ای داره واسه اون مهندس؟
یا اصلا چه فایده ای برای این بچه رشته تجربی داره؟ چه فایده ای واسه اون بچه رشته ریاضی داره؟
که مثلا بگیم شما بهترید؟ خب باشه شما بهترید
یا مثلا قدر ریاضی رو بدونیم؟
هیچوقت هم وقتی اصطلاحات زیست شناسی رو بلد نیستید نگید اینجوری سنگین ترهستین
همونطور که ما تجربیا یه سری از اصطلاحات ریاضیارو نمیدونیم چون ما هدفمون مشخصه و فقط تا اون حدی که نیازه ریاضی یادمیگیریم
شما ریاضیا مجبور نیستین که زیست یاد بگیرین کسی اصلا بهتون نگفت بیاین زیست رو با ریاضی مقایسه کنید پس شماهم درس خودتونو بخونید و همونطور که ما از خوندن زیست لذت میبریم از خوندن ریاضی لذت ببرید -
AAAAA موووووووووووووود منم دیروز داشتم همینو میگفتممم
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey
هقققققق -
اصلا من فقط این واسم جای سواله چه لزومی داره واسه انگیزه دادن به بچه های ریاضی بگیم ریاضی بهتراز تجربیه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اصلا من فقط این واسم جای سواله چه لزومی داره واسه انگیزه دادن به بچه های ریاضی بگیم ریاضی بهتراز تجربیه
وقتی حق حرف زدن داری که اول حرف مقابلت رو بشنوی