هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 سلام سلام شبت خوش
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild سلاااام
شب توهم بخیر
روالی -
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا بسپریم به باد ببره مارو یجا
دورازین ثانیه ها... -
Moonchild سلاااام
شب توهم بخیر
روالینوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 روال ......هییییییی الان بیدار شدم برم برنامه ی روز رو شروع کنم ولی مث صگگگگگگگگ خوابم میاد اصننننن مهم نیست پامیشم میرم زیست بخونممم
-
مهشید حسن زاده 0 روال ......هییییییی الان بیدار شدم برم برنامه ی روز رو شروع کنم ولی مث صگگگگگگگگ خوابم میاد اصننننن مهم نیست پامیشم میرم زیست بخونممم
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild کی خوابیدی که الان پاشدی؟
-
این پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حوصله مان سررفت
-
بیا بسپریم به باد ببره مارو یجا
دورازین ثانیه ها...نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 بلخره ی روز تهش ک میمیریم
پس الکی ب خودمون سخت نمیگیریم
زندگی رو توی لحظه میبینیم
برمیگردی پیشم هر سری میریییی -
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اگه امشب شب امتحان بود الان ساعت ۷وچل دیقه صب بود
-
Moonchild کی خوابیدی که الان پاشدی؟
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 ساعت ۱۱.۵
-
مهشید حسن زاده 0 ساعت ۱۱.۵
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild برچی انقدزودپاشدی
-
Moonchild برچی انقدزودپاشدی
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 پایه کلاااا مونده مجبورم قبل از تموم شدن سال کلا جمعش کنم
بعد مدرسه برای عمومی ها ی امتحان مزخرف گذاشته ک من از اول سال عمومی باز نکردم گفته هرکی بالای ۱۶ بشه میتونه بعد از عید نیاد در تلاش برای گرفتن ۱۶ -
مهشید حسن زاده 0 بلخره ی روز تهش ک میمیریم
پس الکی ب خودمون سخت نمیگیریم
زندگی رو توی لحظه میبینیم
برمیگردی پیشم هر سری میریییینوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild میکنیم ازدست عقربه فرار
هردفه موقع رفتنت نیاد
ولی میرسه بمون بازم اد سر قرار
دلم از تهرانم تنگ تره برات... -
های تودلی
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 بای
-
مهشید حسن زاده 0 پایه کلاااا مونده مجبورم قبل از تموم شدن سال کلا جمعش کنم
بعد مدرسه برای عمومی ها ی امتحان مزخرف گذاشته ک من از اول سال عمومی باز نکردم گفته هرکی بالای ۱۶ بشه میتونه بعد از عید نیاد در تلاش برای گرفتن ۱۶نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild بخودت آسیب نزنی!
-
مهشید حسن زاده 0 بای
نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSachli برچی انقد دیر میخوابی بشر
به سلامتیت اهمیت بیشتری بده -
Moonchild میکنیم ازدست عقربه فرار
هردفه موقع رفتنت نیاد
ولی میرسه بمون بازم اد سر قرار
دلم از تهرانم تنگ تره برات...نوشتهشده در ۲۸ بهمن ۱۴۰۱، ۲۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 باشی نمیزنم کوکول هی بیخود
موجا موزیکشون طلوع پلی میشد
رویِ ملودی اوکللی قفل
چشات دروغ نمیگفت
همینیم که هستیم
همه نشستن میریم برقصیم
رو همه دنیا چشا رو بستیم
همه ساعتا رو زدیم شکستیم -
Sachli برچی انقد دیر میخوابی بشر
به سلامتیت اهمیت بیشتری بدهنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 منی که تازه یادم اومد داشتم باهات حرف میزدم
نمیدونم از بچگی همین بود
شاید چون شبو دوست دارم -
پرستو بابایی شبت بخیر🥰
@Matrix در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی شبت بخیر🥰
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
شبت بخیر عزیزمصبحتون بخیر
-
Sachli برچی انقد دیر میخوابی بشر
به سلامتیت اهمیت بیشتری بدهنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهشید حسن زاده 0 خودت چی؟!
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al