هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلطان یاری جهانی خواهد شد
-
این پست پاک شده!
-
@ن-بآت ممنونم ازت
-
@Y-D-iut سلطان جهانی بود هست و خواهد بود
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه ی ورژن از سلطان یاری توی خونمون داشتم
خیلی خوب بود -
@Zahra-HD دارم ب همین فک مسکنم بعد چقدر مرتبههه آقا یاری توی الا موهاشم سر کلاس با دستاس صاف میکرد
Moonchild در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-HD دارم ب همین فک مسکنم بعد چقدر مرتبههه آقا یاری توی الا موهاشم سر کلاس با دستاس صاف میکرد
ویدئو های آلا مثل خونه بود که پیژامه بپوشی
صداوسیما از اون رستوران گروناست که با کت شلوار میری -
صداوسیما از اون رستوران گروناست که با کت شلوار میری@Zahra-HD
-
صداوسیما از اون رستوران گروناست که با کت شلوار میرینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD الان رنگ موهاش و کت و مدل موش عوض شد
مث من میرم عروسی ی ساعت اول ی لباسی میپوشم بقیه اش میرم لباس عوض میکنم
-
صداوسیما از اون رستوران گروناست که با کت شلوار میرینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-HD حقققققق تا مدتتتت زیادییی
-
........
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه عکس از شبکه 7 میدید؟
من دسترسی ندارم دلم میخواد -
-
نوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده@Y-D-iut ب تو بشارت میدم ک مرز های چوسان قدیم ب دست امپراطور یاری ب شاخ آفریقا و ناف اروپا خواهد رسید
-
@Y-D-iut ب تو بشارت میدم ک مرز های چوسان قدیم ب دست امپراطور یاری ب شاخ آفریقا و ناف اروپا خواهد رسید
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild
ی دوسال دیر فهمیدی -
Moonchild
ی دوسال دیر فهمیدینوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Moonchild انجام شده@Y-D-iut ای فرزندم بنام خدایی ک جهان آفرید ماهی را هر وقت در آب آفرید
گر گرفتی ماهی اش را از آب تازه است تازه است تازه هست -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا باید بازخورد ها رو دید
یا ابرفرض
قیافه اون موسسه ها حالا دیدن داره
بهترین منبع با صفر ریال هزینه از همه نظر -
حالا باید بازخورد ها رو دید
یا ابرفرض
قیافه اون موسسه ها حالا دیدن داره
بهترین منبع با صفر ریال هزینه از همه نظرنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Y-D-iut همه ی پروژه هاشون زمین می خوره از ۹۹ در ۷۰ تا ۶۰به اضافه در کسینوس ۴۰
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط Younes.D.IUT انجام شده
Moonchild
بسم ربی که این زبونو تو دهن شما قرار داد
حق تا یکصدم ثانیه بعد -
علت اینکه اون تستارو ندیدین یه تست خاص مربوط به نظام قدیم بود و حتییییییییییییییییی استاد بهمن بازرگانی که هر تستی رو گذذاشته تو کتابش و تاکید داره بزنید این رو گفته اگه دوس داشتین بزنین
حالا نمیدونم چرا تو بیست دقیقه این حجم از این تست به این مبحث اختصاص داده شد