هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Matin Mousavi 1 دوسش نمیداشتم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli اینکه گناه نیست که
-
@0yasin-sh0
کار صدرا نیستنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli اره منم همینو میگم
-
Matin Mousavi 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه خدا ۲۴ ساعت گناه رو آزاد میکرد، چه گناهی میکردی؟؟؟
دزدی
بهترینش همین ب ذهنم اومدفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
اینم خوب
-
@Fateme-goli چقدر عروسیه زود تموم شده
ندادن چیزی بزنی بالا ما ازت اطاعات سیاسی بکشیم بیرون جاسوسی کنیم ی کم پول در بیاریم ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al تموم نشد من از عروسی خوشم نمیاد
عروسیای اینجا ساعت ۵ صب تموم میشه
من همیشه اگه عروسی غریبه باشه زود میام خونه -
@Fateme-goli
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 میخندی ؟
-
@ma-a نه کار صدرا نیس
کار مرتضاسنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli رفیق نعیم و اینا؟
-
Matin Mousavi 1 میخندی ؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli گریه کنم؟
-
@Danial-al تموم نشد من از عروسی خوشم نمیاد
من همیشه اگه عروسی غریبه باشه زود میام خونهنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من همیشه اگه عروسی غریبه باشه زود میام خونهحرکت سمی نزدن تعریف کنی روحیمون عوض ش
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ma-a همونی که تو قسمت قبلی نعیم و زن سابقش تو خونش صبحونه خوردن پاش هم میلنگید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey نیستی؟!
-
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli میخوره بهش...
-
@Fateme-goli اینکه گناه نیست که
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 دوست نداشتنش گناهه
-
@Fateme-goli عهههه چ جالب اصن بهش فکر نکرده بودم
-
@Fateme-goli اره منم همینو میگم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اوهوم
-
@0yasin-sh0 اوهوم
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli اون یارو هم لنگ میزد...
-
Matin Mousavi 1 دوست نداشتنش گناهه
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Fateme-goli
-
@Fateme-goli رفیق نعیم و اینا؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 رفیق رضا
که رفت توی مسافر خونه به نعیم کلید داد یه خط و گوشی جدید هم داد
آخه فقط اون شماره جدید نعیم رو داشت که فیلم بفرسته
@ma-a -
@Fateme-goli گریه کنم؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 نه بخند
-
زهرا بنده خدا 2 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@نویسنده-کوچولو
سلام عزیزم
اکی بود
تموم شد اومدیم راهیانیعنی چی
مسافرت؟خوش بگذره زهرا
نوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@نویسنده-کوچولو
آره مسافرت
راهیان نور
اهواز
مرسی عزیزم -
@Fateme-goli در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من همیشه اگه عروسی غریبه باشه زود میام خونهحرکت سمی نزدن تعریف کنی روحیمون عوض ش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۸ اسفند ۱۴۰۱، ۲۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al دیشب دعوا شد هر چی شیشه بود شکوندن