هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@nazanin-mirzai
عه آفرین خانم دکترفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی قربانت
️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درود بر دوستان
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
پرستو بابایی
مم پشت میز درس میخونم
امروز که پاشدم
کمرم قفل کرد
هنوزم درد میکنهکلید بدم بازش کنین؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Infinitie-A دیگر برای نمک به کشورهای دیگر نیازمند نیستیم🥴🫤
-
اینکه امسال قراره امتحان ریاضی بچه های یازدهم نهایی باشه به کنار
هندسه رو چیکار کنم من؟
من عملا چیز زیادی ازش نخوندم چون دبیرمون کلا گفت من ازتون اثبات هارو نمیخوام
بیشتر همون تشابهات بود
بعد اگه اثبات کنید دادن دونمره
از همین الان دونمره پردانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
نترس ریحانه سخت نیستش ؛ یکی دو بار تمرین کنی اوکیه ،از الان کلی وقت هست هر چند وقت یه بار که بهشون سر بزنی ملکه ذهنت میشه
البته ممنون میشم اگه بارم بندی ها رو داری برام بفرستی ️
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
!
-
پرستو بابایی
مم پشت میز درس میخونم
امروز که پاشدم
کمرم قفل کرد
هنوزم درد میکنهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
آی دیدی چه درد بدیه -
با اون چشمات دل منو تو بردی
اینجوری ک جذابی حق همرو خوردی
پلی لیست متعادل فقط خودم -
من هفت سین نمیخوام
یه بارم سین کنی کافیه -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام عليكم
️
-
jahad_121
علیکم السلام -
@0Farzam0
@nazanin-mirzai
سلام
عیدتون مبارک -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
آقا ی سوال برا یکی ک هیچی از زمین حالیش نیست بشینه تستای کنکورو نکاتشو فقط بخونه چ اتفاقی رخ میده ؟
من عمیققا حال زمین ندارم -
@0Farzam0
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
سلام خوب هستید
سال نوتون مبارک.
-
@0Farzam0 خدایی قشنگ بود
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سلام نابغه
ممنونم عید تو هم مبارک️
ایشالا عید مهم تر تو چند ماه دیگه اس بهترین ها برات اتفاق بیافته
-
@ma-a
ولی خداشاهده دو لایک براش کم بود🥺