هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام عليكم
️
-
jahad_121
علیکم السلام -
@0Farzam0
@nazanin-mirzai
سلام
عیدتون مبارک -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
آقا ی سوال برا یکی ک هیچی از زمین حالیش نیست بشینه تستای کنکورو نکاتشو فقط بخونه چ اتفاقی رخ میده ؟
من عمیققا حال زمین ندارم -
@0Farzam0
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazanin-mirzai
سلام خوب هستید
سال نوتون مبارک.
-
@0Farzam0 خدایی قشنگ بود
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0 سلام نابغه
ممنونم عید تو هم مبارک️
ایشالا عید مهم تر تو چند ماه دیگه اس بهترین ها برات اتفاق بیافته
-
@ma-a
ولی خداشاهده دو لایک براش کم بود🥺 -
@0Farzam0 خلاقانه عالی
تو دو تا نبین
بیست تا ببین -
آقا ی سوال برا یکی ک هیچی از زمین حالیش نیست بشینه تستای کنکورو نکاتشو فقط بخونه چ اتفاقی رخ میده ؟
من عمیققا حال زمین ندارمفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده@Soniaaa
ای وای خوب شد گفتید اصلان بل کل یادم رفته باید زمینم بخونم یکمی شروع کردم بعد یادم رفت بزارمش تو برنامه.
من خودم فیلم ها رو شروع کردم دیدم و سوال های کنکور شم دانلود کردم بزنم.
نمی دونم دیگه میشه یا نه یا کتاب تستی براش بزنم. -
من عمیققا حال زمین ندارم -
@0Farzam0 سلام نابغه
ممنونم عید تو هم مبارک️
@nazanin-mirzai در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@0Farzam0 سلام نابغه
ممنونم عید تو هم مبارک️
مرسیی
-
@ma-a
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@H-Shajarian
خیلی ممنون. خداروشکر
شما خوب هستید. -
ما که هر چی بگیم خریدار نداره
پس رها میکنیم -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ فروردین ۱۴۰۲، ۱۷:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 سلاااام
ممنونم
نوروز شما هم مبارک️
تو خوبی
چطوری؟