هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
سلام خوبین
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l سلام شما خوبین؟
-
@ABR_DJ
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شدهI_Fatemeh_l
حقیقتا بنظرم این خنده از همون خندههاست که شاعر میگه:خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است -
پرستو بابایی به به سلام چطوری رفیق
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l
به ببین کی اینجاست ،تو شاد چرا پیام نمیدی احوالی بپرسی
عالی عالی ،تو خوبی ؟ -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به تنها کسی که حق میدم سیگاری شه و همکاری میکنم باهاش مچشو نگیرن تویی.
-
Seyed sadegh Razavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ ما میگیم بدو تا برسی به شیش گانه
رئال تیم بزرگیه
مثل شخصیت رابین هود
جام بزرگا مثل لیگ قهرمانان رو میبره
بقیه رو میزاره مثل نوچه هایی مثل بارسلونافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Danial-al
عا برا همینم داره خودشو جر میده که لالیگا از دستش پریده؟!
-
Seyed sadegh Razavi آره گفته بود از دوتا از تیم های سوپرلیگ سوتی گرفتم و به دنبال اینم که تیم سوم رو به زمین بزنم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ اونم حرف زیاد میزنه
تو لالیگا که تباس صاف کرده بارسا رو -
Seyed sadegh Razavi هوم همون ۶ گانه هم در زمان نگریرا بوده
یه چیز بگو که در زمان نگریرا نباشه
بعدشم باز ما حداقل به جام های لالیگا و لیگ قهرمانان افتخار میکنیم شما غیر از ۶ گانه و چهار تا خوان گمپر چیز دیگه ای ندارین
حرص نخور اصلا هیشکی فکر نمیکنه تو داری از دکل سیتی بالا میری چون بارسا دوساله به یک هشتم چمپیونزلیگ نرسیدهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۲:۵۸ آخرین ویرایش توسط Seyed sadegh Razavi انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Seyed sadegh Razavi هوم همون ۶ گانه هم در زمان نگریرا بوده
یه چیز بگو که در زمان نگریرا نباشهحالا دیگه این نگریرا افتاد تو دهنه رئالیا
بعدشم باز ما حداقل به جام های لالیگا و لیگ قهرمانان افتخار میکنیم شما غیر از ۶ گانه و چهار تا خوان گمپر چیز دیگه ای ندارین
عا تو درست میگی
۹۶ تا جامم که همش خوان گمپر بوده....
#منطق زغالی
حرص نخور اصلا هیشکی فکر نمیکنه تو داری از دکل سیتی بالا میری چون بارسا دوساله به یک هشتم چمپیونزلیگ نرسیدهچکار به سیتی داشتم من الان!؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
می رم برای بخش بعدی
یک دور تموم شه می رم سراغ نمونه سوالا
ریاضی به این قشنگی
الکی با حفظیات و فرمول حفظی و چرت و گرت و می پیچوننشاقا مفهموم کافیه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برای این چیزا س که
از برای نمره درس خوندن متنفرم
فقط یک سری مزخرف باید بری تو مغز
در حال که درسا خیلی شیرین تر از این چیزاش
حیف که به سمتی رفتیم که باید درس رو برای نمره خود و در نهایت حفظ کرد یک چیزایی روهییی
اگر معلم شدم. با دانش اموزام این کار رو نمی کنم و تموم تلاشم می کنم بچه با شوق عاشقه درسه بشه و یادش بگیره همین.
-
برای این چیزا س که
از برای نمره درس خوندن متنفرم
فقط یک سری مزخرف باید بری تو مغز
در حال که درسا خیلی شیرین تر از این چیزاش
حیف که به سمتی رفتیم که باید درس رو برای نمره خود و در نهایت حفظ کرد یک چیزایی روهییی
اگر معلم شدم. با دانش اموزام این کار رو نمی کنم و تموم تلاشم می کنم بچه با شوق عاشقه درسه بشه و یادش بگیره همین.
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونوقت بچه میره نهایی کم میشه خودت فوش میخوری
-
اگر فرمول احتمال ننویسیم 25 صدم
️ میره
تازه تو یکی دیگش دیدم نیم نمره گذاشته بود برای همینحیف سلول ها مغز نیست این چیزا بره توش
هیدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شدهjahad_121
درختی هم بنویسی کامل نمره میدن من درختی نوشته بودم ۲۰شدم هیچ این فرمولم حفظ نیستم
اما محاسباتشو کامل نوشته بودما روی نمودار چی تو چی ضرب میشه و اینا -
jahad_121 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اونوقت بچه میره نهایی کم میشه خودت فوش میخوری
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
نه خب حداقل تو امتحان های خودم با نمره براشون تاثیر می دم که بدونن وضعیت از چه قراره ولی در اخر نمره مستمرشون
بر اساس شناخت که ازشون دارم و همین که بفهمم یاد گرفتن می دننه مثل معلم ها ی که فقط دنبال نمره و این چیزان
درس دادنم و درس پرسیدم جوری می زارم که دنبال حفظ کردن نباشه.
مفهموم و رو یاد بگیر نه فقط بشینه حفظ کنه -
I_Fatemeh_l سلام شما خوبین؟
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ سلام
ممنون خوبم خداروشکر -
jahad_121
درختی هم بنویسی کامل نمره میدن من درختی نوشته بودم ۲۰شدم هیچ این فرمولم حفظ نیستم
اما محاسباتشو کامل نوشته بودما روی نمودار چی تو چی ضرب میشه و اینافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa
اها خداروشکر.
-
I_Fatemeh_l
حقیقتا بنظرم این خنده از همون خندههاست که شاعر میگه:خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر استنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ دقیقا
-
@Soniaaa
نه خب حداقل تو امتحان های خودم با نمره براشون تاثیر می دم که بدونن وضعیت از چه قراره ولی در اخر نمره مستمرشون
بر اساس شناخت که ازشون دارم و همین که بفهمم یاد گرفتن می دننه مثل معلم ها ی که فقط دنبال نمره و این چیزان
درس دادنم و درس پرسیدم جوری می زارم که دنبال حفظ کردن نباشه.
مفهموم و رو یاد بگیر نه فقط بشینه حفظ کنهjahad_121
محض شوخی گفتم وگرنه همون که تو میگی درسته -
هوای این روزای من سرده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۲، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa
️