هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@infinitie-a خیلیی طولانی بود تیکه تیکه میدادی آقا هر کی طومار بنویسه من منفی میدم خوب هیچ کس نمیخونه فقط سه صفحه نوشته میشه تیکه تیکه اثرش هم بیشتره
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar حاجی فکر کردم دلیلت منطقیه
خوبه عمدا اسمشو گذاشتن طومار، یعنی متنی که بلنده
دوما تیکه تیکه بدم خو یهو یکی از تیکه دوم شروع میکنه یکی از تیکه چهارم، کسی متوجه نمیشه
متن موضوعش پیوسته اس و مرتبط به همه! -
Mohammad Afshar حاجی فکر کردم دلیلت منطقیه
خوبه عمدا اسمشو گذاشتن طومار، یعنی متنی که بلنده
دوما تیکه تیکه بدم خو یهو یکی از تیکه دوم شروع میکنه یکی از تیکه چهارم، کسی متوجه نمیشه
متن موضوعش پیوسته اس و مرتبط به همه!@infinitie-a خوب نظرت چیه تایپیک جدا گانه میزدی براش
-
@سجاد-ذوالفقاری خوب مگه امام حسین این دنیا نیست ؟
مگه نشنیدی میگن شهدا زند ه ان امام حسین که ثالار شهیداست
اون کسی که فکرشو کردی اون فرد اگر باشه هر وقت ازدواج کرد ادم میشه گفت از مادرش بیشتر دوس داره این نظر منهنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
ولی یه انسان عادی نیست
به نظر من بعد ازدواج هم کسی نمیتونه دوستداشتنی تر از مادر باشه -
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@infinitie-a
نشانک زدم فردا بخونم
لان حال ندارم انصافامنم
من تازه میخاستم بپرسم چند ساعت وقت گزاشتن این بنویسن؟نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am دو ساعت حدودا
-
chichak am دو ساعت حدودا
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
او مای گاد -
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-محمدیان
موفق باشی عزیز -
@infinitie-a خوب نظرت چیه تایپیک جدا گانه میزدی براش
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar انجمن درسیه، بیخود شلوغ میشه
البته شاید بزنم ولی براش قصدی ندارم
اینجا تودلیه، فضای درستتری داره! -
Mohammad Afshar
ولی یه انسان عادی نیست
به نظر من بعد ازدواج هم کسی نمیتونه دوستداشتنی تر از مادر باشه@سجاد-ذوالفقاری اگر نباشه زندگی ادم درست نیست نظر شخصیه منه هر کسی نطر متفاوتی داره جایگاه مادر که اصلا بحثش جداست همه هم میدونن من قسم نمیخورم ولی وقتی قسم جون مادرمو بخورم دیگه هیچ کس حرف نمیزنه ولی من میگم وقتی ادم ازدواج میکنه باید طرف مقابلشو بیشتر از هر کسو هر چیزی بخواد و دوست داشته باشه
-
chichak am دو ساعت حدودا
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am دو ساعت حدودا
واقعا؟
در مورد چیه؟
ممنون که جواب دادین -
@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
chichak am دو ساعت حدودا
واقعا؟
در مورد چیه؟
ممنون که جواب دادیننوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am بخونید متوجه میشید
در مورد یه روش تربیتیه غلطه -
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
chichak am بخونید متوجه میشید
در مورد یه روش تربیتیه غلطهنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
آها
چشم -
@سجاد-ذوالفقاری اگر نباشه زندگی ادم درست نیست نظر شخصیه منه هر کسی نطر متفاوتی داره جایگاه مادر که اصلا بحثش جداست همه هم میدونن من قسم نمیخورم ولی وقتی قسم جون مادرمو بخورم دیگه هیچ کس حرف نمیزنه ولی من میگم وقتی ادم ازدواج میکنه باید طرف مقابلشو بیشتر از هر کسو هر چیزی بخواد و دوست داشته باشه
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar
اره نظرات متفاوته
اونمکه شما میگی درسته ولی یه لول پایین تر از مادر -
@infinitie-a
آها
چشمنوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهchichak am پرفروغ
-
Mohammad Afshar
اره نظرات متفاوته
اونمکه شما میگی درسته ولی یه لول پایین تر از مادر@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar
اره نظرات متفاوته
اونمکه شما میگی درسته ولی یه لول پایین تر از مادرو یه موضوع دیگه اینه که دوست داشتن هر فرد به جایگاهش ب میگرده نادرو تو جایگاه مادری دوست داریم پدرو تو جایگاه پدر بودن میشه مقایسه کرد بین پدرو مادر ؟ به نظر من نمیشه هر کس جایگاه خاص خودشو داره
-
chichak am پرفروغ
@infinitie-a ناراحت که نشدی از دستم داداش
-
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و قفلی که ول نمیکنه....
-
نوشتهشده در ۵ مرداد ۱۴۰۰، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبتون خوش
-
@سجاد-ذوالفقاری شب بخیر برار
-