هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
CpR
اولش اومدم بگم آخی نازی ... اذیتش نکن
الان که فهمیدم 25 سالشه میگم نه تنها اذیتش بکن بلکه دو سه تا فحشم از طرف من بده -
@Farhadd
این جمله رو بابای من میگه هر وقت منو تنها تو خونه گیر میاره ... -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی دنیا ی داداش بزرگتر به من بدهکاره همچنان
-
بابا مامان من که فقط محبت لفظی
-
@Farhadd
این جمله رو بابای من میگه هر وقت منو تنها تو خونه گیر میاره ... -
@Dex
خب به نظرم زود سفر برین
قبل کنکور. ...
تو فوت بشی بالاخره یه رقیب هم از دور رقابت حذف میشه
زیاد مریض شدی از مهر به بعد ولی متاسفانه خیلی شدید نبودن...
@Farhadd
من تا یه خانمی رو تو اینجا نکشم خودم نمیمیریم.... -
@Sevilay
زبونتو گاز بگیر -
@Farhadd
من تا یه خانمی رو تو اینجا نکشم خودم نمیمیریم.... -
@Sevilay
استغفار کن
استغفار -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
من بچه بودم با بابام خونه رو مرز بندی میکردیم بعد مثلا بابام منو میزاشت پشتش از شیراز میبرد مشهد بعد میگفتم حالت که تا اینجا اومدیم بریم تهران همینجوری کل خونه رو دور میزدیمنامرد بودم نامرد
-
@Sevilay
زبونتو گاز بگیردانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
زبونتو گاز بگیر@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
استغفار کن
استغفارچتونه؟
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
داداش منم همیشه میگه از این که تو تو زندگیمون هستی روزی هزار بار میگم ( این زندگی به درد نمیخوره ) !! هعییییی
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd
همون که شششو خوردی؟ -
@Sevilay
میگن فحشو بنداز صاحابش خودش برمیداره همینه ها.... -
@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
زبونتو گاز بگیر@0Farzam0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Sevilay
استغفار کن
استغفارچتونه؟
@Sevilay
نمیدونی چه دردیه -
@Sevilay
میگن فحشو بنداز صاحابش خودش برمیداره همینه ها....نوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
-
@0Farzam0
من بچه بودم با بابام خونه رو مرز بندی میکردیم بعد مثلا بابام منو میزاشت پشتش از شیراز میبرد مشهد بعد میگفتم حالت که تا اینجا اومدیم بریم تهران همینجوری کل خونه رو دور میزدیمنامرد بودم نامرد
@Sevilay
در جواب منشن پیام آیندت
اینه که هر چی که الانه قطعا بهترین صلاحته خلاص -
@Sevilay
نمیدونی چه دردیهدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
تو که گفتی تک فرزندی