هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ramses kabir
ببخشید یه سوال ازت داشتم
به نظرت الان که موقاری اومده ماز
باز فرهمند اوکی تره؟نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0Farzam0 صد در صد فرهمند اوکی تره
من از دهم تا دوازدهم سال اول کنکوریمو با استاد موقاری اومدم جلو و ایشون از اساتید خوب کشورن و ب گردن بنده ب شدت حق دارن
اما خب
ب عنوان کسی ک با هر دوتاش پیش رفته
استاد فرهمند به مراتب بهتره
هرچن که هر دوی این بزرگواران از عزیزان ما هستن:)) -
@Sevilay
میگم که نمیدن
فکر کن قبل کنکور به جا کیک و ساندیس کمپوت آناناس میدادن
من سوالا رو درو میکردمدانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Amir1
من یدونه کمپوت میخرم میفرستم اگه درو نکردی میدم سانیا بندازتت تو سیاهچاله انجمن -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ATY
سلاام
قربونت مرسی من خوبم تو چطوری؟ -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
بیا برو برا قلم من باتری بخر اینو حل کنم
صبر کن کاغذ اینا بیارم -
@Sevilay
از اسنپ مارکت سفارش بدم بیاد دم در -
@0Farzam0 صد در صد فرهمند اوکی تره
من از دهم تا دوازدهم سال اول کنکوریمو با استاد موقاری اومدم جلو و ایشون از اساتید خوب کشورن و ب گردن بنده ب شدت حق دارن
اما خب
ب عنوان کسی ک با هر دوتاش پیش رفته
استاد فرهمند به مراتب بهتره
هرچن که هر دوی این بزرگواران از عزیزان ما هستن:))ramses kabir
مرسیی -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
تورو نبین پایتخت نشینی ما باید خودمون بریم بخریم
️
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay زحمت نکش
با چشم میشد فهمید که 2 جواب داره
حالا خوبه 2 تا نداشته باشه:// -
@Sevilay
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به پیشمهاد یکی از بچه ها فرهمند دیدم جلسه اولشو از وقتی کارمو تموم کردم احساس میکنم به حنیف خیانت کردم
-
به پیشمهاد یکی از بچه ها فرهمند دیدم جلسه اولشو از وقتی کارمو تموم کردم احساس میکنم به حنیف خیانت کردم
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Sevilay
درجه سختیش چقدر بود؟ -
@Sevilay زحمت نکش
با چشم میشد فهمید که 2 جواب داره
حالا خوبه 2 تا نداشته باشه://دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir
زحمتی نبود
خواستم توضیح بدم بهش -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
متوسط رو ب پایین
یعنی این سوالو باید حتما زد -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Sevilay
فدات منم خوبم -
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط lO_Ol انجام شده
ATY
خداروشکر قربونت️
-
@Sevilay مرسییی
-
دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0Farzam0
خواهش -
ramses kabir
زحمتی نبود
خواستم توضیح بدم بهشنوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Sevilay
ما از همون اول هم ب شما ایمان داشتیم...