هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من چرا به ماسک عادت کردم
اصلا بدون اون انگار یه چی کمه -
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al مام خود بوشهر نیستیم
-
CpR
بله دیگه ....
من تغییر کاربری داده بودم .....
دایی با یه نفر داشت اینجا چت میکرد فکر کرده بود منم......
هی بهش میگفت فرهاد
اخه مگه میشه دایی نشناسه ؟!!؟
نه من از شما میپرسم مگه میشه!!؟؟
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Farhadd آره چرا نشه حافظش مرده
اون علاوه بر نشناختن
اصن نمیدونسته فرهاد کدوم بود ویژگیای اخلاقی و.. چی بود -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@Danial-al مام خود بوشهر نیستیم
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov آها خیلی هم خوب خوشحال شدم ی همشهری
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اره حتما
-
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Danial-al مرسی
منم خیلی خوشحال شدممم -
@0Farzam0 حقققققققق
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr_Eliov همیشه سخت گیر ترین خونواده ها
دروغگو ترین و دو رو ترین افراد هر جامعه ای رو تحویل اون جامعه میدن
ما هم اگ دوس ندارریم بچه هامون اینطوری بشن
باید توی زندگیشون بهشون حق انتخاب بدیم
نه مثل پدر این خونواده دخترو مجبور کنیم روسری بپوشه... -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
پوریا مظفریان هم میگه اوخیی منم از همین جا از طرف بچه ها از شما بابت این تدریس فوق العادتون تشکر میکنم
و بعد لپ منتظری رو ماچ میکنه
نوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@fatemeh-jk :|||||||||||||||
چقد دفاع کردم ازش
وقتی بد میگفتن ازش
حالا رسیدم به حرف دوستام -
یه چی بگم
-
@0Farzam0 بگو عزیزم
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!