هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هوممم خوشم اومد
الان پاسخنامه رو فرستادن همه غلط نوشته بودن فقط خودم درست نوشته بودم سوال درک مطلب رو
بعد می گفتن تو غلط نوشتینوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی کدوم سواله؟
-
هوممم خوشم اومد
الان پاسخنامه رو فرستادن همه غلط نوشته بودن فقط خودم درست نوشته بودم سوال درک مطلب رو
بعد می گفتن تو غلط نوشتینوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی دقیقا سر امتحان ریاضی اون نقطه چینه که میشد عمود منصف های اضلاع مثلث اینقدر دوستام مسخرم کردن
آخرم خودشون غلط نوشته بودن
-
پرستو بابایی بفرست ماهم ببینیم
این پست پاک شده! -
I_Fatemeh_l جمعه شب میام منشنتون میکنم همین که گفتین رو من برای زیست میگم
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ جمعه شب من دو سه دوری خوندم نمونه سوالامم حل کردم دارم استراحت میکنم
-
پرستو بابایی بفرست ماهم ببینیم
_Reza_
معدل نهم ترم اول ۱۹/۷۹ بودترم دومش ۲۰ یادش بخیر چقدر ذوق کردم براش -
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی دقیقا
چقدر من از وقتی اومدم دبیرستان کارنامه هامو با اون زمان مقایسه میکنمو خودمو سرزنش میکنم
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهI_Fatemeh_l
منم دقیقا
من پارسال ۱۹/۸۰ شدم ترم اول ترم دوم ۱۹/۷۰ فکر کنم -
پرستو بابایی دقیقا سر امتحان ریاضی اون نقطه چینه که میشد عمود منصف های اضلاع مثلث اینقدر دوستام مسخرم کردن
آخرم خودشون غلط نوشته بودن
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شدهI_Fatemeh_l
دیدی چه کیفی میده -
_Reza_
معدل نهم ترم اول ۱۹/۷۹ بودترم دومش ۲۰ یادش بخیر چقدر ذوق کردم براشنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۳:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ای جانننن پرچم بالاست
-
_Reza_
منم دارم هنوز عکس هاشو
حیف که زود گذشتنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی وای من احمقققق میگفتم 20 تکراری شده کاش یه بارم بقیه نمره ها تجربه کنم تا ببینم اونا چه حسی دارن
️
-
خدا خیرش بده معلم ادبیات کلاس هشتم
درسرمیداد بعد همون موقع از همون مبحث امتحان کتاب باز میگرفت کلی بیست مفت میذاشت برامون اخرم همونا رو برا مستمر رد میکردنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ خوشبحالتون
-
I_Fatemeh_l
دیدی چه کیفی میدهنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی خیلی
-
@ABR_DJ خوشبحالتون
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l همون سال یه معلم دینی داشتیم نمیدونم چجوری هم دری میداد هم میپرسید هم زمان بقیمونده کلاس بچه ها فیلم میآوردن میدیدیم
-
پرستو بابایی وای من احمقققق میگفتم 20 تکراری شده کاش یه بارم بقیه نمره ها تجربه کنم تا ببینم اونا چه حسی دارن
️
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l برگه هایی که ۱۹/۵ میشدم میدادم دوستم میبرد خونشون
حاج فرزامی بودیم واس خودمون
-
@ABR_DJ جمعه شب من دو سه دوری خوندم نمونه سوالامم حل کردم دارم استراحت میکنم
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهI_Fatemeh_l انشاالله امتحان بعدیتون
-
عهههه این ژیمناستیکانتخابی کشور بود فیلماشم دارم چه حرکاتی میزدم
کف دستای ژیمناستیک کارا پینه میبنده بعدش رفتیم سچار مترو شیم دیدم یکی پول گذاشت کف دستم گفتم چشه این از چیم خوشش اومده
بنده خدا فکر میکرد کار میکنم
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قشنگ گالریم پهن کردم وسط تودلی ببخشید
-
I_Fatemeh_l انشاالله امتحان بعدیتون
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ امتحان بعدی زبانه و از شنبه تا سه شنبه وقت دارم بخونم
امتحان بعدش تاریخه که یه عالمه حذفیات داریم
یعنی هر درس 5 یا 6 تا سوال بیشتر نیستاونم به عشق معلمش میخونم
نگارشم که چیزی نیست
و اما زیستزیستم درسته 9 تا فصله ولی ما فصل 1تا5 حدودا 30 تا سوال داده بخونیم اونم به موقع تموم میشه
آقای جعفری فکر کنم یکم واسه تلافی دیر دست به کار شدینایشالا سال دیگه
-
نوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ خرداد ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان فردا شب، شب جمعه اس؟