هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیلم تنگیده
-
officer k در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ABR_DJ
بیا این بحث کاملا تمیزو تمومش کنیم خب؟
️
باشه اصن هر چی تو بگی
میخواستم نزارم ایموجیا رو ولی نشد بازم اه
️
مرض مسریه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
تمام=// -
CpR حالا من اگه این کلماتو میگفتم تو یه جور یاسین هم یه جور علی ولیچکی هم یه جور تخریب میکردین
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
CpR حالا من اگه این کلماتو میگفتم تو یه جور یاسین هم یه جور علی ولیچکی هم یه جور تخریب میکردین
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
خب مجبوری بری پیش اون؟
بعد گل میکشه گند نمیزنه تو موهای مردم ؟باید بگم که تصمیم گرفتم برم پیش یکی دیگه که هیچکس طرفش نمیره و همیشه خلوته رفتم دیدم /: 3 تا مشتری داشت و گفت دیگه وقتم پر شده رفتم دیگه پیش همون
گل که میکشه دیگه اونقدر بی جنبه نیست بره تو عالم فضا
این دیگه اعتیاد پیدا کرده عادت کرده یکم غیرطبیعی میشه که اونقدر نیست گند بزنه به مو
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
چون تو مغزت شست وشو لازمه...
بفهم...نزار ابروتو ببرم -
@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
خب مجبوری بری پیش اون؟
بعد گل میکشه گند نمیزنه تو موهای مردم ؟باید بگم که تصمیم گرفتم برم پیش یکی دیگه که هیچکس طرفش نمیره و همیشه خلوته رفتم دیدم /: 3 تا مشتری داشت و گفت دیگه وقتم پر شده رفتم دیگه پیش همون
گل که میکشه دیگه اونقدر بی جنبه نیست بره تو عالم فضا
این دیگه اعتیاد پیدا کرده عادت کرده یکم غیرطبیعی میشه که اونقدر نیست گند بزنه به مو
_MILAD_
اینجور ک طرفشو میگیری خودتم باهاش میکشی
_Biliifti_
ب مامانش بگو -
این قشنگ نیست که من نمیدونم چطور وسط لبم یه خط زخم افتاده
و من نمیتونم با وجودش بخندم چون هی باز میشه اما من یادم میره میخندم اونم هی باز میشهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina
وازلین بزنید...حتما پوست لبتون خشک بوده یهو خندیدی که زخم شده -
officer k
خب ذهن مهدی و یاسین و رحمان شست و شو لازم نیست؟
خر ما از کرگی دم نداشت به کنار، اصلا از اولش ما خر نداشتیمنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
من تورو میشناسم که ...اونارو وقت نکردم بشناسم
️
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا رضاا
آقا رضااا
آقا رضاااااا
آقا رضااااااااهی پلی میشه چرا
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا رضاا
آقا رضااا
آقا رضاااااا
آیدی قبلا شما چی بوده؟! یا کلا جدیدی؟!
-
_Biliifti_
خب، در واقع موضوعی که مطرح میشه اینه که برای کنار هم گذاشتن دید توحیدی یا تکاملی به انسان، باید روش های سنجش و نظر دهی این دو یکسان باشن. یعنی دید توحیدی، روش سنجشش داده ایست که از طرف خداوند صادر شده و قابل صحت سنجی به روش تجربی نیست. اما دید تکاملی به روش تجربی و استنتاج به قصد بهترین تبیین میاد و این تکامل رو تبیین میکنه. اینکه اثبات شده نیست، درسته. اما خصوصیت همه گزاره های علمیه. ما در علم تجربی، اثبات نداریم.
موضوع دیگه ای که مطرح میشه. اون حلقه مفقوده ای هست که تا گونه دقیقا قبل از انسان و انسان وجود داره. حلقه ای که توجیه میکنه اینقدر تفاوت بین انسان و گونه قبلی خودش دلیلش چیه؟ که کسانی این رو به بحث خلقت دفعی انسان توسط خدا نسبت میدن. به هرصورت هنوز خیلی جای کار و تحقیق داره. هر نتیجه ای بده، ما نمیتونیم برای رد یا تایید داده الهی مورد استفاده اش قرار بدیم. چون روش های اثباتشون متفاوته. مثل اینکه از دو تا پنجره مختلف با دید های مختلف به یه موضوع نگاه کنیم و بخوایم اونچیزی که ما می بینم، اونم ببینهنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به روش تجربی نیست
نه اتفاقا موضوع مطرح شده کاملا روش تجربی رو پذیراست
و خب انتظاری نمیره جز این اقدامی کردReza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ما در علم تجربی، اثبات نداریم
حرفت کاملا درسته و اینجور بخوایم باهاش برخورد داشته باشیم، بحث توحید هم مطرح بشه باید گفت که بحث فلسفه و علم منطق هم اثباتی نداره
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینقدر تفاوت بین انسان و گونه قبلی خودش دلیلش چیه؟
اینقدر تفاوت بین یه انسان مرده با زنده دلیلش چیه؟
Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
که کسانی این رو به بحث خلقت دفعی انسان توسط خدا نسبت میدن
وقتی یه تفکر منجر به این بشه که نظم ناشی از خالقه و نه قانون یک سری تفکر این چنینی من جمله خلقت دفعی انسان توسط خدا و... واسش پیش میاد چون احساس و عقایدش چیزی جز خدارو منشا تمامی نیرو ها دونسته
(البته اگه این تیکه از جمله رو درست متوجه شده باشم و منظور،چارچوبیه که من برداشت کردم)Reza-H در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چون روش های اثباتشون متفاوته
بله،کاملا درسته:)
-
officer k
این «من تو رو میشناسم که» اگه از زبون یه همشهری باشه و موقع دیوونه بازی و فساد در شهر خیلی ترسناکه
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ
-
آقا رضاا
آقا رضااا
آقا رضاااااا
آیدی قبلا شما چی بوده؟! یا کلا جدیدی؟!
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا رضاا
میام الان
آقا رضااا
میام الان
رضا جااان
میام الان
.
من دنیای سفید ساختم و سیاه کم داشت -
_MILAD_
_Biliifti_
ب مامانش بگونوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Soniaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_MILAD_
_Biliifti_
ب مامانش بگوموتورش رو گرفتن دیگه چیزی برای از دست دادن نداره