هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
AmirBarsamreplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ دقیق نمیدونم چیه فقط یه جا شنیدم که کالبد شکافی انسان های امروزی خیلی بیشتر از قدیمترها طول میکشه
-
_Biliifti_replied to Tatlı.oğlan on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
چی خوندی ازش؟(منبع مطالعاتیت) -
Tatlı.oğlan ریاضیreplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده
_Biliifti_ چیزی نخوندم
ویکی پدیا
معلمای مدرسمون
یکی از معلمامون سر یکی از درسا کلا درس نداد بعد بچه ها میرفتن تحقیق میکردن میاوردن در موردش بحث میکردن. -
AmirBarsamreplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ نوشته ما تکامل یافتهی ماهی ها هستیم
-
_Biliifti_replied to AmirBarsam on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Rahman Aareplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ من
-
Danial.alreplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ خب همینه ک گفتم خب
-
Danial.alreplied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ این اصلا اثبات نشده و شرو وره
-
_Biliifti_
من چیز زیادی ازش نمیدونم فقط ی چن تا مطلب خوندم
بعد کنکور قصد راجب چند تا چیز بخونم یکیش اینه -
0yasin.sh0replied to _Biliifti_ on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
_Biliifti_ یک عده نقض میکنن و بر این باور که انسان همینی که الان هست بوده و افریده شد!
-
_Biliifti_replied to Tatlı.oğlan on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahdi.RE
جلد ۴ کمپبل رو بخون
ویا مقالهی معتبر دانشگاهای معتبر(هاروارد،آکسفورد،آلمان)
اگه اعتقادی داری،نداری که وقت گذاشتن براش درست نیست -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to Danial.al on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
_Biliifti_ این اصلا اثبات نشده و شرو وره
این حرف در رابطه با هر چی قشنگ نیس که اینجوری یهو بگی
-
0yasin.sh0replied to Rahman Aa on ۲۶ خرداد ۱۴۰۲، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Rahman Aa تو بیا پیوی من!!
-
-
_Biliifti_ نه کلا میخونم این چیزا رو علاقه دارم بهشون
حتما میرم میخونم -
هعی…
-
ولی ب نظرم قبلش باید تکلیفت مشخص باشه
این یجورایی وجود خدارو رد میکنه
ولی من رفتم مقاله های موافقان و مخالفان و خود کسایی مثل استیون هاوکینگ و خوندم اما ب نتیجه ای نرسیدم -
704121/1000113