هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ما گر زِ سر بریده میترسیدیم
در محفل عاشقان نمی رقصیدیم
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۳:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من کلللل درسای امروزم رو خوندم فقط ۱۳۰ تست مونده ک باید تحلیل کنم
با زدن و تحلیلی کردن ی ۱۳۰تا تست دیگه🦦🦦🦦🦦🦦
-
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild گزارش ندادی راستی.. :|
-
الان تاپیک موسیقی کده رو دیدم
چقدررررر آهنگ انگلیسی فرستادن بچه ها
حیف که خودم آهنگ هیچی نمیتونم بفرستم
باید چک کنم ببینم چرا نمیشه با هیچ فرمتی نمیاد آهنگام/:نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina
بچه ها خیی خوش سلیقه آن
فک نکنم اگ با گوشی و آپ هستی نمیتونی اگر با سایت بیایی میتونی بفرستی ... -
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild منم والا دقیقا همینم:| ی 100 تا تست ناقابل باید تحلیل کنم بعد برم 155 تا تست دیگ رو بزنم و تحلیل کنم :|
-
الان تاپیک موسیقی کده رو دیدم
چقدررررر آهنگ انگلیسی فرستادن بچه ها
حیف که خودم آهنگ هیچی نمیتونم بفرستم
باید چک کنم ببینم چرا نمیشه با هیچ فرمتی نمیاد آهنگام/:نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina چون ب ی طریقی گوشیمو هک کرده و پلی لیستمو کش رفته... officer k
-
@M-Tina چون ب ی طریقی گوشیمو هک کرده و پلی لیستمو کش رفته... officer k
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey افریننن میخواستم همینطور بگمممممم هیچ آدمی ندیدم دقیقااااا اینقدررر پلی لیستش ب من نزدیک باشههههه
-
@M-Tina
بچه ها خیی خوش سلیقه آن
فک نکنم اگ با گوشی و آپ هستی نمیتونی اگر با سایت بیایی میتونی بفرستی ... -
Moonchild منم والا دقیقا همینم:| ی 100 تا تست ناقابل باید تحلیل کنم بعد برم 155 تا تست دیگ رو بزنم و تحلیل کنم :|
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey تست تحلیلی کردن قبلا اینقدر سخت نبیدددددددددد _|||||||
-
@M-Tina چون ب ی طریقی گوشیمو هک کرده و پلی لیستمو کش رفته... officer k
Michael Vey
گوش کنم حتما تا ته همش پس -
Moonchild گزارش ندادی راستی.. :|
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey ن امروز ب یکی قول دادم تاج نگیرم
بچه دلش تاج میخواست -
Michael Vey ن امروز ب یکی قول دادم تاج نگیرم
بچه دلش تاج میخواستنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild کی تاج میخواست
بعضیا هم ک ی دقیقه خوندن
نکنه اون میخواست؟
-
Michael Vey
گوش کنم حتما تا ته همش پسنوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@M-Tina منم ی چن تا دونه قدیم ندیما فرستادم گوشیدی؟ بزار بفرستمشون
-
وقت ندارم به حرف های صد من یه غاز تو گوش کنم
#تودلی -
Moonchild کی تاج میخواست
بعضیا هم ک ی دقیقه خوندن
نکنه اون میخواست؟
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey همون گوووووربه ای ک پایین توعه تاج میخواست
-
بانو سلام چیه!!؟!!؟
شما کنکوری هستین ها ...
من سلام بدم
بعد شما سلام بدین
بعد بریم سر اصل مطلب
از برنامه عقب میفتین!@Farhadd
سلام خدافظ -
وقت ندارم به حرف های صد من یه غاز تو گوش کنم
#تودلینوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی ولشون کن
-
@M-Tina منم ی چن تا دونه قدیم ندیما فرستادم گوشیدی؟ بزار بفرستمشون
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@M-Tina منم ی چن تا دونه قدیم ندیما فرستادم گوشیدی؟ بزار بفرستمشون
https://forum.alaatv.com/post/2999459
https://forum.alaatv.com/post/2999454
اونایی ک اعتبار دادیو نفرستادم.. من کلا زیاد اهنگ نزاشتم اینجا البت باید بعد کنکور حسابی پلی لیستمو اینجا تخلیه کنم@M-Tina
-
Michael Vey همون گوووووربه ای ک پایین توعه تاج میخواست
نوشتهشده در ۵ تیر ۱۴۰۲، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild اخییییی.. فعلا ک تاج از آن منه