هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سجاد-ذوالفقاری یه ادم که شاید راست کار من نباشه ولی ادمشو دارم ادمش کنه
فک کرده حرص منومیتونه دربیاره اینطوری
اگه این 300تا اعتبار تودلی نبود جمعه داشتم براشنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 فاطم جات خالی رفته بودیم برای دفاع مقاله بعددوستم یه چیزی بهم گفت بهش گفتم خیلیی بیشعوریی ابله با صدای بلند بعد دکتر یجوری نگاه کرد دوستم گفت به عمق دیونگیت پی برد
خیلی بد شد ولی خیلی خندیدیم
فقط هرگز چندگاهی نگاهمون میکرد برمیگشت
خیلی نگاهش باحال بود جات خالی
فکرکنم باخودش میگفت شما چطور تااینجا اومدین -
fatemeh8181 فاطم جات خالی رفته بودیم برای دفاع مقاله بعددوستم یه چیزی بهم گفت بهش گفتم خیلیی بیشعوریی ابله با صدای بلند بعد دکتر یجوری نگاه کرد دوستم گفت به عمق دیونگیت پی برد
خیلی بد شد ولی خیلی خندیدیم
فقط هرگز چندگاهی نگاهمون میکرد برمیگشت
خیلی نگاهش باحال بود جات خالی
فکرکنم باخودش میگفت شما چطور تااینجا اومدیننوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چو بشنوی سخن اهل دل مگو که خطاست
سخن شناس نهای جان من خطا این جاست…
در انـــدرون مــــن خستـــه دل نـــدانــــم کــیســت
کــــه مـــن خموشـــم و او در فغــان و در غوغاست…
-
@roghayeh-eftekhari حافظ بخونم نظرت
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 آرهه بخون
جدا از اون بحث آخ دلم بیتای سنایی خواست -
@roghayeh-eftekhari حافظ بخونم نظرت
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ابجیت انلاین شد از طرف من بگو رووزش مبارک باشه.و همینطوور روز شما و رقیه خانمم مبارک
-
Sharllot تو تا بیرانووند بشناسی کافیه
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Sharllot تو تا بیرانووند بشناسی کافیه
میشناسم میشناسم
-
fatemeh8181 ابجیت انلاین شد از طرف من بگو رووزش مبارک باشه.و همینطوور روز شما و رقیه خانمم مبارک
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmoohamad bahrami چشم مرسی ازتون
-
fatemeh8181 ابجیت انلاین شد از طرف من بگو رووزش مبارک باشه.و همینطوور روز شما و رقیه خانمم مبارک
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهmoohamad bahrami خیلی ممنونم
-
fatemeh8181 آرهه بخون
جدا از اون بحث آخ دلم بیتای سنایی خواستنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari سنایی
اون که راست کارش حافظه -
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بیا اونرو اینو خاموش کردم
-
@roghayeh-eftekhari
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 ولی خیلی بد شد فقط سالن بین اون آدما اونطور شد ولی فدای سرم میخواستن نشنون
-
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شبب خوش جمیعا
خودشیفته شب خوش
اجی بیا -
بیا اونرو اینو خاموش کردم
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 چرا؟
-
شبب خوش جمیعا
خودشیفته شب خوش
اجی بیانوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شبت آروم
-
fatemeh8181 چرا؟
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari کیبورد صدا میده خوابن اونورم
-
fatemeh8181 شبت آروم
نوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سجاد-ذوالفقاری :))))
-
@roghayeh-eftekhari سنایی
اون که راست کارش حافظهنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 آره اون که آره
خودم یهو مرضش افتاد به جونم -
شبب خوش جمیعا
خودشیفته شب خوش
اجی بیانوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 شب همگی خوش
بریم -
fatemeh8181 شب همگی خوش
بریمنوشتهشده در ۱۹ مهر ۱۴۰۰، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
شبت خوش