هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ABR_DJ
الحمدالله
منتظر نتایج کنکورم ببینم نتایجش کنکور قراره چطوری بشه
مخصوصا درصدای رتبه برتر
خودت سلامتی روبراهینوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s منم بد نیستم
سرم گرمه
راهمو مشخص کردم -
@Hamid-s منه بی شخصیتم
آقا حمید دست خودم نبود اون حرفارو زد برق از سرم رفت نتونستم چیزی نگم ... از حقیقتای من این بوده که وقتی ناراحتم یا بی اعصاب خودمم نمدونم چی میگم دیوونه میشم اونموقع و الان از برخوردم پشیمونم اما بازم با حرفاشون موافق نیستمنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@BOXING این حرفا رو به خودت نزن
حتی اگه تقصیر تو باشه حق نداری شأن و شخصیت خودتو پایین بیاری
الان دیگه تموم شده رفته -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
رشد کردم ولی فهمیدم باید
یا خودکشی کنم یا کشته بشم
واسه امثال من یا جنگه یا مرگ
اینو زد تو صورتم رخ گشنهی شهرم -
@BOXING این حرفا رو به خودت نزن
الان دیگه تموم شده رفته@ABR_DJ چی بگم امیر جان حرفت درسته
🤍
خودت میدونی من چمه ... -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@BOXING میدونم داداش
از همون آقایی که الان در جوارش هستی بخواه کمکت کنه -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط Hhh Hh انجام شده
@Hamid-s
سلام
همون کسی که خیلی به بچه ها در تاپیک های زیست شناسی کمک میکردن -
@ABR_DJ همش همینو خواستم والا ... نمدونم
🤍
-
@Hamid-s منه بی شخصیتم
آقا حمید دست خودم نبود اون حرفارو زد برق از سرم رفت نتونستم چیزی نگم ... از حقیقتای من این بوده که وقتی ناراحتم یا بی اعصاب خودمم نمدونم چی میگم دیوونه میشم اونموقع و الان از برخوردم پشیمونم اما بازم با حرفاشون موافق نیستم@BOXING
نگو اینطور
حالا عیب نداره
من بخاطر این پرسیدم ببینم آیدی عوض شده هست یا افراد جدید
من نمیدونم موضوع چیه فقط چون لایک کردی گفتم حتما ار قدیمی هاست دو ماه بود آلخونه نبودم
ولی نمیخوام نصیحت کنم سعی کن تا جایی که میتونی کوتاه بیایی خیلی تاثیر داره حالا تو خشم ها یه راه حل میگم خودم هم از استادم یاد گرفتم تو مدیریت کلاس اینکه فک کنی حکم خشم حبس ابد هست آیا باز عصبانی میشیم
در رابطه با آیدی بوکس هم یاد سریال کرید افتادم که تا آخرش جنگید و نباخت
موفق باشی -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته پسر خوبیه ها کلی لایک کرد تا اعتبارم 300 بشه
منم اشکالاشو تو تاپیک جواب دادم..
دِینی ندارم نسبت بهش...
اما برام عجیب بود یه لحظه تغییر جهت داد رفتارش...تا دو دیقه پیشش ریپلای میزد میخندیدیم با هم...فکر کنم اکانتش هک شد..خخخ
15 سالشه حالا نمیشه سخت گرفت...امیدوارم اصلاح شه این رفتارش... فرا فکنی نکنه -
Hhh Hh پیرشدیم رفت
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@BOXING اوهوم
به زمان بندی تو زندگی اعتقاد داری؟
تو زندگی هر آدمی با هر اعتقادی و هر دینی و هر رنگی یه چیزی وجود داره به اسم زمانبندی که اتفاقات خوب و بد زندگیش روی برنامه و یه زمان خاص رخ میده -
البته پسر خوبیه ها کلی لایک کرد تا اعتبارم 300 بشه
منم اشکالاشو تو تاپیک جواب دادم..
دِینی ندارم نسبت بهش...
اما برام عجیب بود یه لحظه تغییر جهت داد رفتارش...تا دو دیقه پیشش ریپلای میزد میخندیدیم با هم...فکر کنم اکانتش هک شد..خخخ
15 سالشه حالا نمیشه سخت گرفت...امیدوارم اصلاح شه این رفتارش... فرا فکنی نکنهMMd_Nobari میزنمتا
-
الان دیگه تموم شده رفتهنوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان دیگه تموم شده رفتهنمونه ای از تاثیرات آموزش های بنده
یکی از شاگردهای نمونهم هستن ایشون🥺
️
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
داش با تو نیستم
خودش میدونه
من اشکالای تو رو جواب دادم مگه -
@ABR_DJ
مسعود آخرین بار حالت خوب بود پرسیده بودم سعی کن بری دنبال همون دلیل و حال خوبتتنها گوشههایی از ما خواهد توانست گوشههایی از دیگران را بفهمد. حقیقت وجودِ یک نفر، به واقع تنها حقیقت وجود اوست. ما فقط آن گوشهای را میتوانیم به اشتراک بگذاریم که او هم آن را در ذهن پذیرفته باشد. چنینَست که آدمی بیشتر وقتها تنهاست چنانکه طبیعت برای او مقدر کرده. در بهترین حال شاید فهمِ ما پی ببرد که آن دیگری هم تنهاست.
-
@ABR_DJ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان دیگه تموم شده رفتهنمونه ای از تاثیرات آموزش های بنده
یکی از شاگردهای نمونهم هستن ایشون🥺
️
-
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@BOXING
نه این چه حرفیه....
تازه اولشه -
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@ABR_DJ
اصن اسطوره بودنت بخاطر درس خوب پس دادنته بِرار
️
-
Hhh Hh
انشالله نتیجه ی کمک هاشون رو میگیرن
متشکرم از معرفی ای که کردید
شما هم موفق باشید -
@ABR_DJ
مسعود آخرین بار حالت خوب بود پرسیده بودم سعی کن بری دنبال همون دلیل و حال خوبتتنها گوشههایی از ما خواهد توانست گوشههایی از دیگران را بفهمد. حقیقت وجودِ یک نفر، به واقع تنها حقیقت وجود اوست. ما فقط آن گوشهای را میتوانیم به اشتراک بگذاریم که او هم آن را در ذهن پذیرفته باشد. چنینَست که آدمی بیشتر وقتها تنهاست چنانکه طبیعت برای او مقدر کرده. در بهترین حال شاید فهمِ ما پی ببرد که آن دیگری هم تنهاست.
نوشتهشده در ۱۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Hamid-s آره خودم تو این یه سال بهش پی بردم که تو مسیر زندگیم تنهام و باید به قول بردیا دکتر خودم باشم و از مسیر لذت ببرم و برم دنبال خوشحالیم که دیگه هیشکی نتونه منو با کسی دیگه مقایسه کنه بگه فلانی کلی برنامه برا زندگیش داره ولی تو هیچ هدفی نداری...