هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@0yasin-sh0 من نمیفهممممم منو تو چراااااااا امشب ابنقدرررر خوشحال و اوکیییییمممم در پوستتتت خودمممم نمیگمنجممممممممممممممممم
-
اگر به سوزش بود اینقدر باحنده صحبت نمیکردم لحن های دیگ شما ندیدی جنبه داشته باشیم
@0yasin-sh0 تمومش کنید دیگه.
نزارید بی احترامی بشه به هم -
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کاش روزی برسه که حال آدم واقعا خوب باشه
و این خوب بودنه پایدار باشه -
اگر به سوزش بود اینقدر باحنده صحبت نمیکردم لحن های دیگ شما ندیدی جنبه داشته باشیم
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 اینقدرررررررررررررررررررر منو یاسینننننن خوشحالیممم کسیییی باورررر نمیکنههههههههههههه
-
@0yasin-sh0 من نمیفهممممم منو تو چراااااااا امشب ابنقدرررر خوشحال و اوکیییییمممم در پوستتتت خودمممم نمیگمنجممممممممممممممممم
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMoonchild تقصیرای توعه
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیزی نمیگم اوکی چیزی نمیگم
شوخیه چرا باید خودمونو اذیت کنیم
فقط کاش مواظب بعضی حرفامون باشیم درسته با یکی دوستی شوخی داری
ولی یه طرف دیگه هم هست -
-
Moonchild تقصیرای توعه
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0
-
بعضیا خودشونو خیلی تحویل میگیرن.
هعیییییی -
چیزی نمیگم اوکی چیزی نمیگم
شوخیه چرا باید خودمونو اذیت کنیم
فقط کاش مواظب بعضی حرفامون باشیم درسته با یکی دوستی شوخی داری
ولی یه طرف دیگه هم هستنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط 0yasin.sh0 انجام شده@Szeretlek نه اتفاقا ایلار جان من جفتتون رو گفتم هم شما هم مهدی ولی گفتم شوخی بود عزیز نه چیزه دیگ شرمنده اگر ازرده خاطر شدی...
من باتوجه به ۲۰ حقیقت خودتون داشتم پیش میرفتم -
بعضیا خودشونو خیلی تحویل میگیرن.
هعیییییینوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan باید چی بگم ؟
خودت میدونی دیگه نگم اینجا
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina تو که قرار گذاشتیم ی چیزی بخورییمم با ستایش تو بخوری از اینهایی نمیشه مودت رو تشخیص داد میشی منم مودم میشه اهنگ کیتی
-
یادم نمیاد اجاز دخالت به کسی داده باشیم
دیگه نگا نمیکنم احترامی هست -
@Szeretlek نه اتفاقا ایلار جان من جفتتون رو گفتم هم شما هم مهدی ولی گفتم شوخی بود عزیز نه چیزه دیگ شرمنده اگر ازرده خاطر شدی...
من باتوجه به ۲۰ حقیقت خودتون داشتم پیش میرفتمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Szeretlek نه اتفاقا ایلار جان من جفتتون رو گفتم هم شما هم مهدی ولی گفتم شوخی بود عزیز نه چیزه دیگ شرمنده اگر ازرده خاطر شدی...
نه چه ناراحتی باید فقط لحنتونو میدیدین اصلا شبیه شوخی نبود
من باتوجه به ۲۹ حقیقت خودتون داشتم پیش میرفتم
باشه هر طور راحتین من به این زودیا آزرده نمیشم
-
@Szeretlek خودشون خوب میشم چیزی نیس
نهایت یه بوس میکنن جاشو خوب میشه -
@M-Tina تو که قرار گذاشتیم ی چیزی بخورییمم با ستایش تو بخوری از اینهایی نمیشه مودت رو تشخیص داد میشی منم مودم میشه اهنگ کیتی
-
@Szeretlek خودشون خوب میشم چیزی نیس
نهایت یه بوس میکنن جاشو خوب میشهنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan
خوشم میاد زود میفهی -
من باتوجه به ۲۰ حقیقت خودتون داشتم پیش میرفتمریاضینوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط Tatlı.oğlan انجام شده@0yasin-sh0
تو کار هم دخالت نکنیم !
موضوعاتی که به کسی مطرح میشه دلیل بر اجازه دخالت نیس داداش -
@Szeretlek
-
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-Tina
اخههه چرا به این تیکه از اهنگ توجه نمیکنی i got so brave, drink in hand