هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پرستو بابایی الهی دور خودم بگردم
من کجا بودم بابا؟
@M-Tina
آخ اعتماد به سقفتو برم دختر -
@M-Tina
آخ اعتماد به سقفتو برم دختر -
Moonchild
شرلوک هلمز درونم فعال شد
نرگس که نیست ؟ هوم ؟نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نه ولی نزدیکی
-
پرستو بابایی ععع خودشههههه جززززززز محدودددد اهنگ های ایرانی هس دوسش دار هیچ وقتم نمیدونستم اسمش چیه فقط میدونستم خوانندش روی دسش تتو دارهههه =////// خداییی دانسته های من از موزیک ایرانی خیلی زیادهه
Moonchild
کِیلی کِیلی کم
آخ پاتیما اون اهنگه Slowly ،گفتی روش کلید می زنی -
Moonchild
شرلوک هلمز درونم فعال شد
نرگس که نیست ؟ هوم ؟نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نرگس خودش جز موضوعات غیبت بوده
-
هعیییییییییی
-
پرستو بابایی نه ولی نزدیکی
Moonchild
اولشو بگو -
پرستو بابایی نرگس خودش جز موضوعات غیبت بوده
Moonchild
ادمو بد کنجکاو می کنی -
Moonchild
کِیلی کِیلی کم
آخ پاتیما اون اهنگه Slowly ،گفتی روش کلید می زنینوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اخخخخخ قلبممممممم اخخخ فققطططططط میخوای اهنگ انهالی رو بهت معرفی کنم از الا خونه اخراج شم ؟
-
هعیییییییییی
نوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan
خوودااا چی بگمچیزی به ذهنم نمیرسه راه برم شاید مغزم راه افتاد
-
پرستو بابایی اخخخخخ قلبممممممم اخخخ فققطططططط میخوای اهنگ انهالی رو بهت معرفی کنم از الا خونه اخراج شم ؟
Moonchild
نه مرسی واقعا -
Moonchild
اولشو بگونوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی اولششششششششش ی دونهههه ی داره
-
@Szeretlek نصف شبی تو خونه میخوای قدم بزنی
من موقع تلفن حرف زدن راه نرم نمیتونم حرف بزنم -
پرستو بابایی اولششششششششش ی دونهههه ی داره
Moonchild
عاووو اوکی فهمیدم -
چرا من چند روزه تتلو گوش میدم
حالم از این بابا بهم میخوره
ولی قشنگ خونده اینارو -
Moonchild
نه مرسی واقعانوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی بعنی دلم برای رحمان نمیسوختتت اول جزوئ همین اهنگ رو مینوشتم بیان بگیرنش ببرنش برای نشر موضاعات ممنوعههههه
-
@Szeretlek نصف شبی تو خونه میخوای قدم بزنی
من موقع تلفن حرف زدن راه نرم نمیتونم حرف بزنمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan شانس ندارم الان میان میگن باز مزاحم نداری
-
Moonchild
عاووو اوکی فهمیدمنوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی خیللی باهوشی =/////
-
چرا من چند روزه تتلو گوش میدم
حالم از این بابا بهم میخوره
ولی قشنگ خونده اینارونوشتهشده در ۲۵ مرداد ۱۴۰۲، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Tatlı-oğlan
کاش الان اونجا بودم
-
Moonchild
ادمو بد کنجکاو می کنیپرستو بابایی موافقم