هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H
شاهکار... -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Venus655
من فقط وقتی عصبانی یا جدی میشم نمیخندم
استرس میگیرم میخندم
میترسم میخندم
مادربزرگم خونش آتیش گرفته بود من از استرس میخندیدم
از بچگی به من میگفتن تو همش دهنت بازه
ولی همه هم میدونن تو کار جدی و سختگیرم یه بار انقدر به هم گروهبان سخت گرفتن رفتن پیش معلم بعد تهش دیگه خودمم کم آوردم ماژیکو زدم به دیوار بعد دیدم دوستام دیگه حالشون خیلی خرابه هیچکسم نبود باهامون رفتم جلو تخته بعد ادای گریه درآوردم زدم تو سرم بعداز خنده غش کردم -
@Venus655
اینا آدمای خطرناکی ان خیلی بهشون گیر ندهنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
ما بچه بودیم یه دوست اینطوری داشتیم این به هر چیزی میخندید و ما هم اعصابمون خورد شد گرفتیم زدیمشو هر چقدر بیشتر میزدیم این بیشتر میخندید دیگه ما دو تا خسته شدیم از بس زدیمش ولی اون همچنان می خندید
موجودات عجیبین -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
انقدری که با پسرا راحتم اگه با دخترا راحت بودم الان زن دوممم گرفته بودم.
-
@Venus655
من فقط وقتی عصبانی یا جدی میشم نمیخندم
استرس میگیرم میخندم
میترسم میخندم
مادربزرگم خونش آتیش گرفته بود من از استرس میخندیدم
از بچگی به من میگفتن تو همش دهنت بازه
ولی همه هم میدونن تو کار جدی و سختگیرم یه بار انقدر به هم گروهبان سخت گرفتن رفتن پیش معلم بعد تهش دیگه خودمم کم آوردم ماژیکو زدم به دیوار بعد دیدم دوستام دیگه حالشون خیلی خرابه هیچکسم نبود باهامون رفتم جلو تخته بعد ادای گریه درآوردم زدم تو سرم بعداز خنده غش کردمنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
مگه تو هم اینطوری هستی؟
منظورم با تو نبودا -
منچستر + بایرن
شتتتتتتتتتتتتتتتت -
برا اولین بار تو زندگیم دو تا تیم که دوسشون دارم خوردن بهم...
-
Gharibe Gomnam خوبه که
میتونی درس بخونی بدون حواس پرتینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
اتفاقا وقتی با دوستام بودم راحت تر درس میخوندن انرژیک تخلیه میشد و راحت درس میخوندن
الان خیلی بده
حتی شده یه نصف روز در هفته نیاز دارم اما نیست هعی -
@Dex
ما بچه بودیم یه دوست اینطوری داشتیم این به هر چیزی میخندید و ما هم اعصابمون خورد شد گرفتیم زدیمشو هر چقدر بیشتر میزدیم این بیشتر میخندید دیگه ما دو تا خسته شدیم از بس زدیمش ولی اون همچنان می خندید
موجودات عجیبین@Venus655
انسانه؟ -
@Venus655
اتفاقا وقتی با دوستام بودم راحت تر درس میخوندن انرژیک تخلیه میشد و راحت درس میخوندن
الان خیلی بده
حتی شده یه نصف روز در هفته نیاز دارم اما نیست هعینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
آها پس باهاشون درس میخوندی اونجوری خوبه -
Gharibe Gomnam
منم اهسته و پیوسته اومدم ولی به خودم مطمئن نیستم
اصن نمیدونم من جزء اونایی هستم که پایه رو خوب خوندم یا نهنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
نگران نباش تهش مرگه -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
@Moonship تو که خودت دختری میخوای زن بگیری؟
-
@f-nalist
نگران نباش تهش مرگهGharibe Gomnam
نخند خانوم مگه با شما شوخی دارم -
@Venus655
انسانه؟نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@Venus655
ببین جون آدما نه دیگه
من اگه یه روز مجبور باشم یه نفر رو بکشم مطمئن باش قبلش حالت تنفر خشم عصبانیت و همه اینارو باهم داشتم البته نگران نباش آدم کش نیستم
پشه کش هستم ولی -
@Venus655
جدی میپرسم....
حیوان آزاری نکنی یه موقع گناهه -
@Dex
موجودات عجیبیننوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
این خواهر منه
کافیه ولی گریه اش بگیره
فقط کافیه گریه اش بگیره -
@Venus655
ببین جون آدما نه دیگه
من اگه یه روز مجبور باشم یه نفر رو بکشم مطمئن باش قبلش حالت تنفر خشم عصبانیت و همه اینارو باهم داشتم البته نگران نباش آدم کش نیستم
پشه کش هستم ولینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam منظورم تو نبودی اصلا نمیدونستم تو مثل اونایی
-
Gharibe Gomnam
مگه تو هم اینطوری هستی؟
منظورم با تو نبودانوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
خوشبختانه آره
من یه بار از ۱۲ تا پله تو مدرسه سقوط کردم از درد میخندیدم وای یه بار که از طبقه دوم سقوط کردم پایین نابود شدم عملا اشکم در اومد