هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Venus655
اتفاقا وقتی با دوستام بودم راحت تر درس میخوندن انرژیک تخلیه میشد و راحت درس میخوندن
الان خیلی بده
حتی شده یه نصف روز در هفته نیاز دارم اما نیست هعینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
آها پس باهاشون درس میخوندی اونجوری خوبه -
Gharibe Gomnam
منم اهسته و پیوسته اومدم ولی به خودم مطمئن نیستم
اصن نمیدونم من جزء اونایی هستم که پایه رو خوب خوندم یا نهنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
نگران نباش تهش مرگه -
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط Ramos9248 انجام شده
@Moonship تو که خودت دختری میخوای زن بگیری؟
-
@f-nalist
نگران نباش تهش مرگهGharibe Gomnam
نخند خانوم مگه با شما شوخی دارم -
@Venus655
انسانه؟نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex
-
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط Gharibe Gomnam انجام شده
@Venus655
ببین جون آدما نه دیگه
من اگه یه روز مجبور باشم یه نفر رو بکشم مطمئن باش قبلش حالت تنفر خشم عصبانیت و همه اینارو باهم داشتم البته نگران نباش آدم کش نیستم
پشه کش هستم ولی -
@Venus655
جدی میپرسم....
حیوان آزاری نکنی یه موقع گناهه -
@Dex
ما بچه بودیم یه دوست اینطوری داشتیم این به هر چیزی میخندید و ما هم اعصابمون خورد شد گرفتیم زدیمشو هر چقدر بیشتر میزدیم این بیشتر میخندید دیگه ما دو تا خسته شدیم از بس زدیمش ولی اون همچنان می خندید
موجودات عجیبیننوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
این خواهر منه
کافیه ولی گریه اش بگیره
فقط کافیه گریه اش بگیره -
@Venus655
ببین جون آدما نه دیگه
من اگه یه روز مجبور باشم یه نفر رو بکشم مطمئن باش قبلش حالت تنفر خشم عصبانیت و همه اینارو باهم داشتم البته نگران نباش آدم کش نیستم
پشه کش هستم ولینوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam منظورم تو نبودی اصلا نمیدونستم تو مثل اونایی
-
Gharibe Gomnam
مگه تو هم اینطوری هستی؟
منظورم با تو نبودانوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
خوشبختانه آره
من یه بار از ۱۲ تا پله تو مدرسه سقوط کردم از درد میخندیدم وای یه بار که از طبقه دوم سقوط کردم پایین نابود شدم عملا اشکم در اومد -
@Venus655
خوشبختانه آره
من یه بار از ۱۲ تا پله تو مدرسه سقوط کردم از درد میخندیدم وای یه بار که از طبقه دوم سقوط کردم پایین نابود شدم عملا اشکم در اومدنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam خب چرا میخندی یه دلیل منطقی میخوام
-
-
Gharibe Gomnam
آها پس باهاشون درس میخوندی اونجوری خوبهنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
نه همیشه ولی گاهی آره.اما پیش هم بودیم انقدر کارای مسخره میکردیم که حالمون خوب میشد
یه بار کفش یکی از دوستام افتاد تو حیاط همسایه
یه بار من حواسم نبود گلدون از طبقه سوم مدرسه افتاد جلوی ماشین مدل بالای مدیر دوتا دهن لق هم آماده بودن منو احضار کردن دفتر -
چیچک
سلام تولدتون مبارک. امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید و امسال یکی از بهترین سالها براتون باشهنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ABR_DJ سلام آقای متعهد به عکس پروف
خیلی ممنونم از تبریک و آرزوی زیباتون️
-
Gharibe Gomnam
نخند خانوم مگه با شما شوخی دارمنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
ولی جدای از شوخی وقتایی که دیگه نمیدونم چطور خودمو آروم کنم میگم تهش مرگه
بعد یکی دوساعت که مغزم آروم میشه میتونم راحت تر فکرکنم -
Gharibe Gomnam خب چرا میخندی یه دلیل منطقی میخوام
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Venus655
دست خودم نیست
دیوانه ام عزیزم -
چیچک
راستی به جز دلقک بازی من میخواستم از این آرزو قشنگا هم به مناسبت تولد براتون بکنم ولی خب دیدم احتمالا میدونید چی میخوام بگم منصرف شدم... :)) -
چیچک
سلام هانیه جان ( باید بگم خانم دکتر )
تولد مبارک
همینجوری خوب بمون تا من برسم تبریز ایشالا که سال بعد اونجا میبینمتنوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Moonship سلام آیلار جونم
مرسییی
بسیار منتظر اومدنتممم🫂
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@f-nalist
اونوکه مشخصه
یه دوستی داشتم تو راهنمایی بغل دستی بودیم فکرکنم دوتا روانی تیمارستانی بودیم
میگفت تو خونشون بالشت هارو میچینن با خواهرش لی لی بازی میکنم کنترل هم میشه سنگشون
موقع امتحان همو میگرفتیم جیغ میزدیم
اصلا خیلی خوب بود انقدر میخندیدیم باهم
چندماه پیش دیدنش پدرش فوت کرد ولی همچنان همون ادمه این بشر آدم بشو نیستنه خداوکیلی من با دوستم حالم خوبه
اصن یه کارایی مدرسه میکنیم خفنمیشینم اخرین میز( کلاسمون جمعیتش کمه)
بعد سر کلاس
فیلم میبینیم
کوییز اف کینگ میزنیم
فیلم میبینیم
میریم اینستا
درصد بالا میزنیم
حال معلمو میگیریم
من تنها میشم انیجوری میشم
نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط Pr.Gh.ir انجام شده@f-nalist یکی از دبیرای ما خیلی رک یبار میگفت یکی از خوبیای مدارس خاص اینه که هر چی بخواید کم کاری کنید یا خلافی چیزی کنید تهدید میشید که اخراج میشید به راحتی به صراط خیلی مستقیم هدایت میشید
️ و این خیلی بهتر غیرانتفاعی هاست چون حتی جرعت نداری دانش آموزو از کلاس بندازی بیرون یهو مدیره میاد طرفداری دانش آموزم میکنه دغدغه اصلی ما اینه گوشی دست دانش آموز نباشه سرکلاس
🤏
هم کیف میکنید هم درس میخونید هم آزاد و صفا رتبه هم میارید آخ گلبم -
چیچک
راستی به جز دلقک بازی من میخواستم از این آرزو قشنگا هم به مناسبت تولد براتون بکنم ولی خب دیدم احتمالا میدونید چی میخوام بگم منصرف شدم... :))نوشتهشده در ۹ شهریور ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dex در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چیچک
راستی به جز دلقک بازی من میخواستم از این آرزو قشنگا هم به مناسبت تولد براتون بکنم ولی خب دیدم احتمالا میدونید چی میخوام بگم منصرف شدم... :))خوبه حداقل نیتشو داشتین
اگه اونی که تو ذهنمه رو میگین، خیلی ممنونم از آرزوی قشنگتون