هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariana-a یه حسیه فکر کن با کت و شلوار اخرین نفر بری بعد همه بلند شن فکر کنن استادی
-
@Moonship
-
Hhh Hh خداروشکر
منم خوبم️
-
@ariana-a یه حسیه فکر کن با کت و شلوار اخرین نفر بری بعد همه بلند شن فکر کنن استادی
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی خیته
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Moonship
اسمشو بزاره محمده
-
Hhh Hh خداروشکر
منم خوبم️
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix
خداروشکرر️
️
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حیف پولی که رفت تو جیب مشاور انتخاب رشته
انتخاب رشته خودم بهتر شد -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خیلی خیته
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a ولی خدایی من همین الانش شلوار پارچه ایی(از اینا که معلما میپشون نه ها) با پیراهن تو شلوار کفش مردونه و کمربند و ساعت بند چرم میندازم میرم مدرسه
(تیپ رسمی)
-
حیف پولی که رفت تو جیب مشاور انتخاب رشته
انتخاب رشته خودم بهتر شدنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Matrix چطورین زهرا خانوم؟
به سلامتی قبول شدین؟ -
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته خب پول تلفنش زیاد میشد
۴ ساعت فقط تبلیغ مشاوره شو کرد -
@ariana-a ولی خدایی من همین الانش شلوار پارچه ایی(از اینا که معلما میپشون نه ها) با پیراهن تو شلوار کفش مردونه و کمربند و ساعت بند چرم میندازم میرم مدرسه
(تیپ رسمی)
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a ولی خدایی من همین الانش شلوار پارچه ایی(از اینا که معلما میپشون نه ها) با پیراهن تو شلوار کفش مردونه و کمربند و ساعت بند چرم میندازم میرم مدرسه
(تیپ رسمی)
شتتتت
ولی تو دانشگاه خیلی حرکت خیتیههه -
@Matrix چطورین زهرا خانوم؟
به سلامتی قبول شدین؟نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 خیلی ممنون
بله قبول شدم(راجع به رشته نپرسین لطفا) -
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Moonship
بابا مثل مهدیه
حالا فکر کن دختر اسمش محمده باشه -
@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
(تیپ رسمی)
شتتتت
ولی تو دانشگاه خیلی حرکت خیتیهههنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariana-a نه ببین مثل معلما نیستم نمیدونم چطوری توصیف کنم
ببین نمیدونم چطوری بگم -
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
آها گرفتم
نههههه ممد خالصصص
دلش میخواست بچه من نمیشدمادر فولاد زره رو مشاهده میکنید:
-
@Moonship در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
officer k
آها گرفتم
نههههه ممد خالصصص
دلش میخواست بچه من نمیشدمادر فولاد زره رو مشاهده میکنید:
-
@ariana-a نه ببین مثل معلما نیستم نمیدونم چطوری توصیف کنم
ببین نمیدونم چطوری بگمنوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@0yasin-sh0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariana-a نه ببین مثل معلما نیستم نمیدونم چطوری توصیف کنم
ببین نمیدونم چطوری بگمننن اونی ک میگم خیلی ضایست
-
نوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۲، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یکی لطفا این خط سنجشو ترجمه کنه برام
الان چی داره میگه اگر مصاحبه داد اون دورقمی اومد ۵ رقمی لغو میشه این چیزا
من الان کلا فقط برام یه کدرشته دانشگاه روزانه اومده بدون هیچ شرایط خاص علی رغم مصاحبه ای که داده بودم هیچ اثری از اون دانشگاه تو نتیجم نبود پس الان دیگه اون مصاحبه ایه لغوه و میتونم دانشگاه خودمو برم دیگه؟