هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@roghayeh-eftekhari توی این تاپیک؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهarthur morgan نه اون تایپک آقای مقدم
ولی من حرف بدی نزدم
️
-
arthur morgan نه اون تایپک آقای مقدم
ولی من حرف بدی نزدم
️
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari نه بابا حالا سخت نگیرید
-
@roghayeh-eftekhari نه بابا حالا سخت نگیرید
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan هر روز یه بحث جدید:/
-
arthur morgan هر روز یه بحث جدید:/
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari راستی چه خبر از مدرسه؟
-
@roghayeh-eftekhari راستی چه خبر از مدرسه؟
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۳۸ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهarthur morgan افتضاح بی هیچ برنامه هر وقت دلشون بخواد درس میدن هروقت دلشون بخواد میپرسن میان پی وی....
اصلا وضع بدیه
اینم که گل تازه ای از باغشون شکفت میخوان تو این وضع حضوری کلاسارو برگذار کنن -
arthur morgan افتضاح بی هیچ برنامه هر وقت دلشون بخواد درس میدن هروقت دلشون بخواد میپرسن میان پی وی....
اصلا وضع بدیه
اینم که گل تازه ای از باغشون شکفت میخوان تو این وضع حضوری کلاسارو برگذار کنننوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari من که کلاسام حضوریه از اول مهر تا حالا معلم ها دارن با شیب رو به کندی درس میدن البته به جز شیمی و فیزیک و چندتا درس به نظرم شما از یازدهم همراه راه ابریشم بشید من اگر که بودم حتما این کار را می کردم دیگه توی سال کنکور خیالم راحت بود ولی این سال دهم سعی کنید که لذت ببرید خیلی ها هستن درس خوندن براشون مثل سم برای منم این شکلی بود یک مدتی ولی دیگه خداروشکر نیست ازتون خواهش میکنم درس خوندن هیچوقت براتون سمی نشه تمنا میکنم
-
@kosar-mortazavi
سلام
خواستم منشن کنم دیدم پیامتون هست
امروز از استاد میکروب شناسی که پرسیدم ظاهرا هنوز حضوری شدن پا برجا هست
گفت کلاس عملی دارید باید بیایید -
maryam111
ی سوال فارغ از درس چطور با بقیه مشکلی نداشته باشم
ی عده خیلی رو اعصابن
دبیرستان خیلی بهتر بود81Sobhan قرار نیست با همه کنار بیای
اینجا دیگه دبیرستان نیست
اینجا دانشگاهه هرکی از یه شهر با یه خانواده و یه دین و مذهب متفاوت
بگذر و سکوت کن
اصلا توجه نکن به اونایی که بدت میاد ازشون ولی اگر جایی دیدی دارن مانع پیشرفتت میشن و تو آینده ات تاثیر میذارن اعتراض کن
با آدمای هم فرکانس خودت بچرخ -
81Sobhan قرار نیست با همه کنار بیای
اینجا دیگه دبیرستان نیست
اینجا دانشگاهه هرکی از یه شهر با یه خانواده و یه دین و مذهب متفاوت
بگذر و سکوت کن
اصلا توجه نکن به اونایی که بدت میاد ازشون ولی اگر جایی دیدی دارن مانع پیشرفتت میشن و تو آینده ات تاثیر میذارن اعتراض کن
با آدمای هم فرکانس خودت بچرخmaryam111
یکم سخته
تو این گروه کلا تونستم با دونفر ارتباط بگیرم
ارتباط گرفتن که نه طرز رفتار و شخصیتشون رو خوشم اومده ی دختره با ی پسر
بقیه خیلی داغونن بنظرم
️
-
maryam111
یکم سخته
تو این گروه کلا تونستم با دونفر ارتباط بگیرم
ارتباط گرفتن که نه طرز رفتار و شخصیتشون رو خوشم اومده ی دختره با ی پسر
بقیه خیلی داغونن بنظرم
️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط maryam111 انجام شده81Sobhan خوبه دیگه
بقیه هم کم کم اخلاقشون دستت میاد
باید یاد بگیری کنارشون مسالمت آمیز زندگی کنی و باهاشون دوست باشی ولی لازم نیست رفاقت کنی
اولشه فضا غریبه است واست یه حال بدیه درک میکنم
یکم طول میکشه ولی عادت میکنی
چشونه که داغونن حالا؟ -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zeinab dehghani
اوس کریم
ما ارادتمندیم
تییع دلت میاد لاستیک و چرخاش مال جاده ان
به قول میترا سلطان جادهو همچنان زینب را با پروفایلی جدید مینگریم
-
@narjes-hashemi
من حال و حوصله غر زدن شون رو ندارم
یه لحظه اسکای روم پرتم کرد بیرون معلم مگه ولم میکرد تازه اونم معلم درسای مدیریت اینا:///
آها خوبه پس
حالا اگر معلمی دارید خوب درس میده بمون یا کنکوری کار میکنه باز می ارزهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sania-andiravan کلا با مجازی و آنلاین کنار نمیام ترجیح دادم خودم بخونم بهتر میتونم
این سلول هم که آزمونو میدم برا علاقه خودم زیاد فوکوس نمیکنم روش،،
یه جورایی دارم از سردرگمی درمیام... -
@roghayeh-eftekhari من که کلاسام حضوریه از اول مهر تا حالا معلم ها دارن با شیب رو به کندی درس میدن البته به جز شیمی و فیزیک و چندتا درس به نظرم شما از یازدهم همراه راه ابریشم بشید من اگر که بودم حتما این کار را می کردم دیگه توی سال کنکور خیالم راحت بود ولی این سال دهم سعی کنید که لذت ببرید خیلی ها هستن درس خوندن براشون مثل سم برای منم این شکلی بود یک مدتی ولی دیگه خداروشکر نیست ازتون خواهش میکنم درس خوندن هیچوقت براتون سمی نشه تمنا میکنم
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط Sachli انجام شدهarthur morgan این چند روز شده:/
با جلو جلو خوندن درسا مشکلی ندارم اگه راه ابریشم برای الانم داشت خوب بود
ولی چرا یازدهم؟:/
مگه برای دوازهم نیست؟؟؟ -
@narjes-hashemi کی گفته اول زمان دار بزنیم؟
مرحله اول بدون تایم بزن
نمیگما به تایم توجه نکن،بکن ولی زیاد قابل اهمیت نباشه
مهم مرحله اول اینه که دستت راه بیوفته
زمان برا بعدشهنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamirh_hmyf خو منم نگفتم زمان دار که
با درسنامه همزمان تست آموزشی میزنم
بعد زمان دار
یه چی مثل آزمون
که حالا این زمان دار رو ،،رو حساب فرجه ای که برای تست آموزشیا میذاشتم میرم جلو و میمونم توش
ولی خو کار نشد ندارهدرست میشه ولش کن اصلا
مررسی ازت!! -
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ملعون
-
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زندگی خواب خوشی بود که تعبیر نشد..!
هوووم
-
__chakisaldva__ چقدر فوتبال بعد قبولی میچسبه
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181
اره
ولی خب
فوتبال قبل قبولی هم به شدت میچسبید -
@roghayeh-eftekhari یوهاهاها
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam بیا باز زد اثر کرد
-
fatemeh8181
اره
ولی خب
فوتبال قبل قبولی هم به شدت میچسبیدنوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
از اینکه فیفادی، این لکه ننگ فوتبال زیبا، تموم شده انقد خوحشالم که واقعا میخوام برم تو خیابون هرکیو میبینم بغلش کنم
نوشتهشده در ۲۴ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده__chakisaldva__ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
از اینکه فیفادی، این لکه ننگ فوتبال زیبا، تموم شده انقد خوحشالم که واقعا میخوام برم تو خیابون هرکیو میبینم بغلش کنم
شما همین بازی یونایتد لستر رو ببین
درسته فیفادی نسبتا جذابی بود
ولی همین بازی میارزید به کللل بازیا فیفادی
کل کل فوتبالی روح ادمو جلا میده
کجای فیفادی هست? هیچجا