هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Reza-H سلام خیلی ممنونم
.
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو مهدی هستم
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اولین قدم انجام دادم
با اینکه سخته ولی باید بشه -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صداشششش:)))
اکلیلی شدممممم -
razie_
سلامت باشید -
سلام
میدونم دلتون برام خیلی تنگ شده بود و بدون من اصلا حال و هوای آلاخونه داغون بودو نمیتونستید یه نفس بدون غم و اندوه بکشید
آره همشو میدونم، گریه های شبانه فرازم که دیگه نمیتونه از کواجیما جیوگورو پند بگیره، نعره های غم آلودهی ناظم ها، مگس پر زدن های گالری روح نواز...
میدونم بدون من چجوری بهتون گذشت
الانم بر نگشتم، پس میخوام یکم دیگه بیشتر دوری منو تحمل کنید، من میدونم شما میتونید، بهتون ایمان دارم!
خب خیلی دلقک بازی درآوردم
متاسفانه اومدم برای خداحافظی طولانی تر
انشاالله که هممون اون نتیجه ای رو بگیریم که لایقشیم، و مطمعا ام کسایی که تلاش میکنن لیاقت رسیدن به هدفشونو دارن
اه دوباره رفتم بالا منبر:/
انشاالله که بعد از عید و کنکور و امتحانا، موقعی که انشالله حال هممون خوب بود،دوباره میام و فضای تودلی و گالری روج نوازو با حضورم نورانی میکنم
پس فعلا
پ.ن: اگر منو نمیشناسی باید بگم نصف عمرت بر باد هواست! بهتره هرچه زودتر از بقیه بچها نشونی مو بگیری و بیشتر با ابعاد شخصیتیم آشنا کی در اینصورت نمیتونی زمان زیادیو تو آلاخونه دووم بیاری، از بس که بچهای اینجا به یادمن -
سلام
میدونم دلتون برام خیلی تنگ شده بود و بدون من اصلا حال و هوای آلاخونه داغون بودو نمیتونستید یه نفس بدون غم و اندوه بکشید
آره همشو میدونم، گریه های شبانه فرازم که دیگه نمیتونه از کواجیما جیوگورو پند بگیره، نعره های غم آلودهی ناظم ها، مگس پر زدن های گالری روح نواز...
الانم بر نگشتم، پس میخوام یکم دیگه بیشتر دوری منو تحمل کنید، من میدونم شما میتونید، بهتون ایمان دارم!
انشاالله که هممون اون نتیجه ای رو بگیریم که لایقشیم، و مطمعا ام کسایی که تلاش میکنن لیاقت رسیدن به هدفشونو دارن
انشاالله که بعد از عید و کنکور و امتحانا، موقعی که انشالله حال هممون خوب بود،دوباره میام و فضای تودلی و گالری روج نوازو با حضورم نورانی میکنم
پس فعلا
پ.ن: اگر منو نمیشناسی باید بگم نصف عمرت بر باد هواست! بهتره هرچه زودتر از بقیه بچها نشونی مو بگیری و بیشتر با ابعاد شخصیتیم آشنا کی در اینصورت نمیتونی زمان زیادیو تو آلاخونه دووم بیاری، از بس که بچهای اینجا به یادمناو حواسم نبود خدافظی بوده
پس سلام بی سلام -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نویسنده-کوچولو ممنونم همچنین بنده
-
@f-nalist مرسی که نامه خداحافظی رو کامل نخونده جواب میدی
بدرود -
سلام
پس فعلا
پ.ن: اگر منو نمیشناسی باید بگم نصف عمرت بر باد هواست! بهتره هرچه زودتر از بقیه بچها نشونی مو بگیری و بیشتر با ابعاد شخصیتیم آشنا کی در اینصورت نمیتونی زمان زیادیو تو آلاخونه دووم بیاری، از بس که بچهای اینجا به یادمن -
@تومیوکا-گیو
حوصله ام نکشید اخه پر از مطالب غیرمفید بودش -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
-
officer k این خداحافظی بود دوست عزیز
ولی سلام بیشتر حال میده، پس،
سلام -
خدایا ما تازه از دست اون عکسای پیرمردایی که میذاشت راحت شده بودیم
چرا برگشتش -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@تومیوکا-گیو
ادیت زدم -
@f-nalist آره، اون قسمت هایی که درباره تو بود رو نخونی بقیش مطالب مفیده
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
وای وای -
سلام
پس فعلا
پ.ن: اگر منو نمیشناسی باید بگم نصف عمرت بر باد هواست! بهتره هرچه زودتر از بقیه بچها نشونی مو بگیری و بیشتر با ابعاد شخصیتیم آشنا کی در اینصورت نمیتونی زمان زیادیو تو آلاخونه دووم بیاری، از بس که بچهای اینجا به یادمننوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط Sunniva انجام شده@تومیوکا-گیو نمیشناسمت ولی به هر حال خوش اومدی
-
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ دی ۱۴۰۲، ۱۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
@f-nalist تا خرداد فرصت داری نصف راحت بکشی...
چون چندتا انیمه جدید هم دیدم و بعد از خرداد با قدرت ادامه میدم