هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
amir ahmadi شمارو چیکار کنم بعد
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi تو چه بخوای چه نخوای تا یکی دوماه دیگه هر جا بری کارت هوشمند واکسن میخوان ازت
حالا تو بهشون بگو نمیزنم -
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
81Sobhan همی که نَهِشتی
یه قشنگی از کدکنی دارم فعلا رو اون دارم فکر میکنم -
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بهاره خداروشکر
اوکی بریم ادامه سوالامون
از اینکه علاوه بر مشهوریت ، محبوبیت هم دارین تو انجمن چه حسی دارین؟(کلا احساستونو میخوام)
عاغا خجالتم ندین
احساس خوبیه که آدمایی که دوسشون داری بهت محبت داشته باشننوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره ب سختی
-
اوکی اما الآن که چت بسته است چطور میتونیم با بچها ارتباط برقرار کنیم؟
️
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی رابطه چشمی برقرار کن
اینطوری -
@narjes-hashemi تو چه بخوای چه نخوای تا یکی دوماه دیگه هر جا بری کارت هوشمند واکسن میخوان ازت
حالا تو بهشون بگو نمیزنمنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi حالا تا دوماه دیگه
-
خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بهاره خداروشکر
اوکی بریم ادامه سوالامون
از اینکه علاوه بر مشهوریت ، محبوبیت هم دارین تو انجمن چه حسی دارین؟(کلا احساستونو میخوام)
عاغا خجالتم ندین
احساس خوبیه که آدمایی که دوسشون داری بهت محبت داشته باشننوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره پس همیشضه پر از حس خوب باشی خانوم دکتر🥺
️
-
بهاره ب سختی
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatemeh8181 عاشقتم اصلا
-
amir ahmadi حالا تا دوماه دیگه
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@narjes-hashemi
درد نداره ها
-
خانومِ_دوست_داشتنی رابطه چشمی برقرار کن
اینطورینوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۵:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
خانومِ_دوست_داشتنی
سعادت اشنایی نداشتمنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan اتفاقا چند باری افتخار داشتی باهام هم کلام بشی
-
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-seif-0 دقیقااااا همینه
-
81Sobhan همی که نَهِشتی
یه قشنگی از کدکنی دارم فعلا رو اون دارم فکر میکنم@narjes-hashemi
خداوکیل جریان دنگ رو نفهمیدم چی گفتی
کدکنی هم خوبه -
-
خانومِ_دوست_داشتنی رابطه چشمی برقرار کن
اینطورینوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari هعی
️
️
-
81Sobhan هیچی
آره محشره! -
@roghayeh-eftekhari هعی
️
️
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی نه بی شوخی فهمیدی به منم بگو
-
81Sobhan هیچی
آره محشره!@narjes-hashemi
نه بی شوخی دنگ چی شده ؟
شما مگه به اواز و سخن نمیگید دنگ ؟ -
@mr-perfect هیچکس نقش هیچکسو نمیدونه
فقط مافیا ها همو میشناسن
رئیس مافیا=در آخر انتخاب میکنه کشته شب کی باید باشه
ناتو=دستیار رئس ولی میتونه نقش شهروند هارو حدس بزنه اگه درست حدس بزنع اون میره بیرون
گروگان گیر = هرشب یک نفرو گروگان میگیره و اون طرف توانایشو از دست میده اونشب
نقش شهروند ها:
پزشک:شب باید کشته شب تشخیص بده و خوبش کنه هر شب دو نفر میتونه خوب کنه شبای آخر یک نفر
نگهبان=نقش هارو در برابر گروگان گیر حفظ میکنه اگه خود گروگان گیر محافظت کنه شب گوگان گیر توانایشو از دست میده
تکاور = اگه تیر مافیا به سمت اون باشه میتونه از خودش شب دفاع کنه و مافیای تو ذهنش بزنه اگه تکاور مافیا بزنه ، مافیا میره بیرون وگرنه خودش کشته شبه
کاراگاه=هر شب یک نفرو میتونه استعلام بگیره
تفنگ دار = هرشب میتونه دوتا تفنگ بده تا اون یه تفنگ جنگی داره بده بعد اون دیگه کلا شبا خوابه
دوتا شهروند عادیه
البته این ورژن تلویزیونه نقشا تو هر ورژن فرق دارن ولی کلیتش همینهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari
خیلی خیلی ممنون ازت
-
خانومِ_دوست_داشتنی نه بی شوخی فهمیدی به منم بگو
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@roghayeh-eftekhari ما قبلا آیدی میدادیم زود پاک میکردیم و در ازاش چند روزی اخراج بودیم
الآن من اگه بخوام این کارو کنم اخراج دائم میشم
️
️
-
81Sobhan اتفاقا چند باری افتخار داشتی باهام هم کلام بشی
نوشتهشده در ۲۹ مهر ۱۴۰۰، ۱۶:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی این همین چند ثانیه ام به زور یادشه
81Sobhan قبول دارین؟