هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
من عینک ندارم و چشم پزشکیم نرفتم
ولی عینکی شم خودمو میکشمممایشالا نمیشی
من از شهریور عینکی شدم -
@ariii
کنکور ب فنا داده مارو (: -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@khanoomi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
من عینک ندارم و چشم پزشکیم نرفتم
ولی عینکی شم خودمو میکشمممایشالا نمیشی
من از شهریور عینکی شدم@ariii
((((: -
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وای
ولی اون لحظه ک فکت قفل میشه و دندونات فشار میدی خیلی حس بدیهههه
نمیدونم خواب میبینم یا واقعیه هیچی یادم نمیاد
چند وقت پیشم شدم دیشبم دوباره شد -
جاست اون شبی که شب نمیخابی میدونی دورور 5 6 صب جوابا میاد وقتی اومد و اونی بود ک میخاستی خریدار اون لحظه م ک میگی ماماااااااااااااااااان باباااااااااااااااا اونام میانو با ذوق میگی شد شد شدد و سیستمو میگیری جلو روشونو با افتخار نتیجه رو نشونشون میدی و اونام گریه میکنن
میخااااام خدایاا من این لحظه روو میخامم 2 سال قبلو واسم تکرار نکنیاا دیگ من نمیتونما گفته باشم -
@Hamid-s ببینید آقا حمید، نمیدونم قراره برای چه پایه ای دبیر بشید، ولی قرار نیست اونجوری که فکر میکنید باهاتون رفتار بشه! نصف پیام ها و حرف هایی که به من زدید حالت توهین آمیز و مچ گیری داره، قطعا با دانش آموز نمیتونید اینجور رفتار کنید، دو روز نشده کاری میکنن از مدرسه باید برید بیرون! فکر نکنید چون از لحاظ سنی از یکی بزرگترین باید جوری با فرد کوچکتر صحبت کنید که انگار از همه لحاظ ازش برترید!
در باره گیر دادنا، به روش و پیامای من به هزار شکل گیر دادید، ولی این پیام رو ببینید، روش خودتونه که به شکل خیلی گنگی گفته شده(بله من کاملا متوجه منظورتون شدم، ولی به قول خودتون دانش آموز متوجه نشد!:@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با فرمول منفی b تقسیم بر دو a مساوی طول راس سهمی
بعدش هم دانش آموز گفته برای b جواب نمیده، یعنی متوجه منظورتوننشده.
خلاصه نمیخوام سوادتون رو زیر سوال ببرم، ولی اولا هیچ دقتی ندارید و فرد واقعا بی دقتی هستید، دوما میخواستید مچ گیری کنید که اصلا پسندیده نبود!
-
جاست اون شبی که شب نمیخابی میدونی دورور 5 6 صب جوابا میاد وقتی اومد و اونی بود ک میخاستی خریدار اون لحظه م ک میگی ماماااااااااااااااااان باباااااااااااااااا اونام میانو با ذوق میگی شد شد شدد و سیستمو میگیری جلو روشونو با افتخار نتیجه رو نشونشون میدی و اونام گریه میکنن
میخااااام خدایاا من این لحظه روو میخامم 2 سال قبلو واسم تکرار نکنیاا دیگ من نمیتونما گفته باشم@khanoomi
گریم گرفت -
@Hamid-s ببینید آقا حمید، نمیدونم قراره برای چه پایه ای دبیر بشید، ولی قرار نیست اونجوری که فکر میکنید باهاتون رفتار بشه! نصف پیام ها و حرف هایی که به من زدید حالت توهین آمیز و مچ گیری داره، قطعا با دانش آموز نمیتونید اینجور رفتار کنید، دو روز نشده کاری میکنن از مدرسه باید برید بیرون! فکر نکنید چون از لحاظ سنی از یکی بزرگترین باید جوری با فرد کوچکتر صحبت کنید که انگار از همه لحاظ ازش برترید!
در باره گیر دادنا، به روش و پیامای من به هزار شکل گیر دادید، ولی این پیام رو ببینید، روش خودتونه که به شکل خیلی گنگی گفته شده(بله من کاملا متوجه منظورتون شدم، ولی به قول خودتون دانش آموز متوجه نشد!:@Hamid-s در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
با فرمول منفی b تقسیم بر دو a مساوی طول راس سهمی
بعدش هم دانش آموز گفته برای b جواب نمیده، یعنی متوجه منظورتوننشده.
خلاصه نمیخوام سوادتون رو زیر سوال ببرم، ولی اولا هیچ دقتی ندارید و فرد واقعا بی دقتی هستید، دوما میخواستید مچ گیری کنید که اصلا پسندیده نبود!
-
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۸ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط پرستو بابایی انجام شده
سریع حل کن ولی مرتب بنویس
نزار نظم ذهنیت به هم بخوره
تو رو خداااا -
@khanoomi
گریم گرفتپرستو بابایی
میدونی خیلی خوبه خیلی خووووبب
ارزومه -
خدایا ۴ تا امتحان گذاشتن پشت سر هم شبه نهایی ،از اول کتاب تا آخر
یه روز در میان
وای ما همین چند روز پیش ۳ تا دادیم ،نههه -
پرستو بابایی
میدونی خیلی خوبه خیلی خووووبب