هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@ariii
عاشق باباتم برعکس بابای دشمن خونیه نوشابس بدش میاد
باز چایی خوبهمن روزی دوتا لیوان چایی میخورم . خیلی کم
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نههه نباش خیلی بده
اره
منم قبلا اصلا نمیخوندم این ی هفته زیاد میخورم -
@ariii ضرر نوشابه واقعا زیاده، خیلی خیلی بیشتر از چای، من چند ساله لب به نوشابه نزدم.واقعا از این بابت ازخودم متشکرم.
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii ضرر نوشابه واقعا زیاده، خیلی خیلی بیشتر از چای، من چند ساله لب به نوشابه نزدم.واقعا از این بابت ازخودم متشکرم.
ارههه واقعا
-
@ariii
نمیدونم میگی نمره بده انگار داری بهش فحش میدی خب نمرس دیگه بده اخر سال چی بهت میرسه ندی اخه . باز معلمای اینجا که اومدم اوکیننوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نمیدونم میگی نمره بده انگار داری بهش فحش میدی خب نمرس دیگه بده اخر سال چی بهت میرسه ندی اخه . باز معلمای اینجا که اومدم اوکینایشالا راضی میشن
چون عقده اییییین -
@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
نههه نباش خیلی بده
اره
منم قبلا اصلا نمیخوندم این ی هفته زیاد میخورمنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
حرکت کن به سوی اب بنظرممایه حیات
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii
آب ی مدت اینقد زیاد میخوردم پدربزرگم فک میکرد دیابت دارم
-
@ariii
نمیدونم میگی نمره بده انگار داری بهش فحش میدی خب نمرس دیگه بده اخر سال چی بهت میرسه ندی اخه . باز معلمای اینجا که اومدم اوکینایشالا راضی میشن
چون عقده ایییییننوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده@ariii
یدونش بود میگفت سلاح من معلم خودکاره باهاش با تو مقابله میکنم نمره نمیدماز اون دیوونه خونه فرار کردم
-
کاشکی دکمه استاپ زمان وجود داشت
-
@ariii
یدونش بود میگفت سلاح من معلم خودکاره باهاش با تو مقابله میکنم نمره نمیدماز اون دیوونه خونه فرار کردم
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
واااا
من معلم بشم خدایی نه امتحان زیاد میگیرم نه سر نمره سخت گیری میکنم -
@ariii
آب ی مدت اینقد زیاد میخوردم پدربزرگم فک میکرد دیابت دارم
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط __Aqua انجام شده@ariii
منم اب میخورم مامانم میگه چیه همش لیوان کثیف میکنی . همش میبینم لیوان گذاشتی رو سینک
-
@ariii
واااا
من معلم بشم خدایی نه امتحان زیاد میگیرم نه سر نمره سخت گیری میکنمنوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ariii
اره جوونا خیلی اوکین راه میان -
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@ariii
اره جوونا خیلی اوکین راه میانتو دانشگاه ما برعکس جوونا عقده ای ترن
-
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ay موفق باشی
-
قطعا دارم دیوونه میشم
-
@ariii
منم اب میخورم مامانم میگه چیه همش لیوان کثیف میکنی . همش میبینم لیوان گذاشتی رو سینک
نوشتهشده در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ay در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ariii
من تو اتاقم تا بخوابم دو سه تا لیوان قشنگ هست