هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
خب مرسی که کمک کردی
برگردم به درس
️
🪐
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهYegane Dehqan
باشه برو -
Amirreza Vafaei Moghadam Damn
️
تقریبا روش مطالعمون شبیه همِ ولی من چون عقبم کند دارم پیش میرم انگار . 🥲مرسی از وقتی که گذاشتی
سپاسِ فراوان️
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهYegane Dehqan
بدتر برا من اینه ک من آزمونماز
شرکت میکنم...
برنامش مطابق قلمچی هستش خب،
اما از آزمون قلمچی 1 روز زودتر برگزار میشه 🥲
باید یکی دو روز زودترم برنامه رو جمع کنم نسبت به بقیه -
@دختر-بهار ممنون منم خوبم
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Vafaei Moghadam خداروشکر
-
Amirreza Vafaei Moghadam خداروشکر
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده@دختر-بهار بیب بیب
🥲
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
خودم کامنت خودمو
گزارش
زدم ک بپاکنش سوتی دادم!آدم خودشم مگه خودشو گزارش میزنع... میخیخیخی میخی؟
مرز ها جا به جا شد
-
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
خدافظ روزتان خوش
ما ک رفتیم -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده! -
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شدهاین پست پاک شده!
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب دیگه بخوابین بچه ها
خوزستان بچه نداره، همه مَردَن
سس ماست پلیز
amir ahmadi حال کن چی گفتمنوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
خب دیگه بخوابین بچه ها
خوزستان بچه نداره، همه مَردَن
سس ماست پلیز
amir ahmadi حال کن چی گفتمسس ماست؟؟؟؟
تیرهوایی پلیززززز
-
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
اکانتم میخوام پاک بشه با همه اطلاعاتش!
وقتی داشتم ثبت نام میکردم جایی نوشته نبود ک اطلاعاتم توی سرور انجمن باید باقی بمونه؟؟!!!ممنون میشم این لطف رو کنید نمیخوام اطلاعاتم تو انجمن باقی بمونه حتی رد و اسم اکانتم!
درسته به قول خودتون %(#ff0000)[سفارشی کار نمیکنید] منتها اون عیب اینجا هستش ک گزینه دیلیت اکانت نداره...
من یک فرد حقیقی 18 سال تمام و طبق قانون علاقه ای ندارم هیچ بخشی از اطلاعاتم تو سرور انجمن باقی بمونه و این حق هر انسان بالغی هستش
با تشکر
-
المپیادیانوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط Amirreza Vafaei Moghadam انجام شده
جایی ک برای کار های حتی مفید آدم هم مسئولینض ارزشی قائل نمیشن، جای موندن نیست!
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
میبینم که ایلکلاسیکوعه
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط amir ahmadi انجام شده
چرا اهنگ ucl تو مغزم پلی میشه
د چامپیانز .... -
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۴۰۰، ۱۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Narjes-Hashemi دختر عمو احساس میکنم آن نشدی چند روز که بازی رو بتونی ببینی
-