هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
۶۶۰۰
-
SiliS در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نترس بار اول چیزی نمیشه
یاد کین افتادم که میگن معتادا نمیگیرن
-
_ Reza _
به من که گفته برو با ولیت بیا بعدا بهت کارنامه میدم -
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@khanoomi درصدام رنج ۴۵ بودن جز ریاضی ک سخت بوده برا همه ... نمیدونم والا این برای کنکور میبود باید ۹ رو میداد ولی ۶۵۰۰ داده
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist
-
@khanoomi درصدام رنج ۴۵ بودن جز ریاضی ک سخت بوده برا همه ... نمیدونم والا این برای کنکور میبود باید ۹ رو میداد ولی ۶۵۰۰ داده
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خب برا ترازش ثبت نام کردم
وگرنه قلممو میدادو
-
_ Reza _
بیخیال خودتو درگیر نکن
درصدات خوب بودن همین کافیه فقط کنکور مهمه
موفق میشی نگران نباشدانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@khanoomi قربونت
️
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگن یه چیز مابین شده
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
_ Reza _
یعنی انقدر مارو آدم حساب نکرده صرفا به صورت چاپی به اکانت مدرسه بفرسته و به پنل انلاین خودمون نده -
_ Reza _
یعنی انقدر مارو آدم حساب نکرده صرفا به صورت چاپی به اکانت مدرسه بفرسته و به پنل انلاین خودمون ندهدانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist چرا باید اینطور کنه !؟ باهات ک لج نیست حتما یه چیزی شده واسه همه اومده پنل خب ://
-
بچها چرا تو حل درجه های بیشتر از دو وقتی tگیری میکنیم بعدش که ریشه ها بدست اومدن با فرض اینکه ایکس به توان 2 رو tگرفته بودیم
ریشه منفیه قبول نیست
حالا درسته ریشه مثبت رو قبول میکنیم
چرا میگیم اون ریشه مثبته دو تا ایکس قرینه میده؟ -
بچها چرا تو حل درجه های بیشتر از دو وقتی tگیری میکنیم بعدش که ریشه ها بدست اومدن با فرض اینکه ایکس به توان 2 رو tگرفته بودیم
ریشه منفیه قبول نیست
حالا درسته ریشه مثبت رو قبول میکنیم
چرا میگیم اون ریشه مثبته دو تا ایکس قرینه میده؟ -
@f-nalist چرا باید اینطور کنه !؟ باهات ک لج نیست حتما یه چیزی شده واسه همه اومده پنل خب ://
_ Reza _
نه حاجی نگفتم لج کرده که
کلا ثبت نام گروهی هارو اینطوری میکنه فکرک نم -
نوشتهشده در ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرسوتی ترین روز زندگیم؟
- ۰۳/۰۲/۰۱
به خودم افتخار میکنم
️