هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها من شماره ای که باید برا گرفتن نتیجه ها داشته باشمو گم کردم دیگه باچی میشه گرفت ؟
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mohammad Afshar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بچه ها من شماره ای که باید برا گرفتن نتیجه ها داشته باشمو گم کردم دیگه باچی میشه گرفت ؟
به سیستم پاسخگویی سنجش پیام بدین براتون ارسال میکنن اطلاعاتتونو
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
کسی هس
-
️
سال بعد بریم برای 6تا
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@amir-bernousi تبریییییییییییک
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg سلام خوبی
-
M Tg سلام خوبی
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز مرسی عزیزم تو خوبی
-
دختر پاییز مرسی عزیزم تو خوبی
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg بخوبیت
-
M Tg بخوبیت
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز چ خبرا عزیزم
-
دختر پاییز چ خبرا عزیزم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز چ خبرا عزیزم
سلامتیت
فک کنم بی خبر ترین موجود عالم منم
هیچ خبری ندارم -
M Tg در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
دختر پاییز چ خبرا عزیزم
سلامتیت
فک کنم بی خبر ترین موجود عالم منم
هیچ خبری ندارمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز ای خودا
چندمی؟ -
دختر پاییز ای خودا
چندمی؟نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg امسال اولین کنکورم بود
من کلا ارتباطمو با همه قطع کردم امشب دیگ دلو ب دریا زدم دارم دوباره ارتباط میگیرم -
M Tg امسال اولین کنکورم بود
من کلا ارتباطمو با همه قطع کردم امشب دیگ دلو ب دریا زدم دارم دوباره ارتباط میگیرمنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز منم
چرا؟ سختت نیست؟
البته اگه مایلی دلیلشو بگی -
دختر پاییز منم
چرا؟ سختت نیست؟
البته اگه مایلی دلیلشو بگینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg خیلی سخته خیلی سخته عذاب اوره
خیلی حرفه جاش اینجا نی چون همه میبینن -
M Tg خیلی سخته خیلی سخته عذاب اوره
خیلی حرفه جاش اینجا نی چون همه میبینننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز آهان باشه عزیزم
امیدوارم حال دلت خوب باشه -
دختر پاییز آهان باشه عزیزم
امیدوارم حال دلت خوب باشهنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM Tg قربونت
تو چیکارا میکنی امسال کنکور دادی
فارغ تحصیلی -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درک میکنم فضا عمومیه نمیشه هرچیزیو گفت
-
M Tg قربونت
تو چیکارا میکنی امسال کنکور دادی
فارغ تحصیلینوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز اره دیگ هیچ نشستم به در نگا میکنم
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریچه آه میکشد
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M Tg
الهی مادر
تو این بیکاری یه چیز جدید یاد بگیر یه چیزی ک دوسش داشته باشی
-
M Tg
الهی مادر
تو این بیکاری یه چیز جدید یاد بگیر یه چیزی ک دوسش داشته باشی
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۴۰۰، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختر پاییز یاد گرفتم فردا میرم تمرین میکنم