هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سرانجام به ادبیات روی آوردیم
که در این دنیا آخرین پناهگاه کسانیست که نمیدانند سر پر شور خود را کجا به زمین بگذارند
رومن گاری -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آخرین کلاس دینی
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
SiliS دارم میگم باید یکی از اطلاعات فرم ثبت نام کنکورم داشته باشه، اینطوری که فقط یه کدملی یا سریال شناسنامه داشته باشه هرکسی میتونه بره انتخاب رشته کنه برای طرف خب
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شدهAmirbernosi
سلام
فکر نکنم زیر سر سنجش باشه
شاید مدرسه شما اینکارو کرده
اصولا بعضی از این مدرسه های رابطه عمیقی با قلمچی و گزینه دو دارن و خیلی تر و تمیز هر چی اطلاعات هست میدن بهشون و اصن فرق نمیکنه که چی باشه هر چی داشته باشن میدن حتی د اگه دو سه سال از مدرست گذشته باشه
من اصولا با یه شماره همه موسسات رو ثبت نام کردم
بعدا یهو یکی زنگ میزنه به گوشی بابام میگه از موسسه فلان در فلان جا تماس میگیرم بچتون نمیخواد فلان کارو کنه؟
بعدا من تعجب میکردم ولی دیدم طبیعیه که اینا اطلاعات رو هی میچرخونن
ولی امسال که سنجش رمز ورود گذاشته و فراموشی رمز عبور صرفا با اومدن پیامکه تقریبا میشه گفت دسترسی به کارنامه فرد صفر شده -
Amirbernosi
سلام
فکر نکنم زیر سر سنجش باشه
شاید مدرسه شما اینکارو کرده
اصولا بعضی از این مدرسه های رابطه عمیقی با قلمچی و گزینه دو دارن و خیلی تر و تمیز هر چی اطلاعات هست میدن بهشون و اصن فرق نمیکنه که چی باشه هر چی داشته باشن میدن حتی د اگه دو سه سال از مدرست گذشته باشه
من اصولا با یه شماره همه موسسات رو ثبت نام کردم
بعدا یهو یکی زنگ میزنه به گوشی بابام میگه از موسسه فلان در فلان جا تماس میگیرم بچتون نمیخواد فلان کارو کنه؟
بعدا من تعجب میکردم ولی دیدم طبیعیه که اینا اطلاعات رو هی میچرخونن
ولی امسال که سنجش رمز ورود گذاشته و فراموشی رمز عبور صرفا با اومدن پیامکه تقریبا میشه گفت دسترسی به کارنامه فرد صفر شدهنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist من فارغ التحصیل 95 هستم
برای ورود هم گفتم باید یکی از اطلاعات ثبت نام وارد بشه که کسی نداشته -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عجیبه ..
نمیدونم توی این جور مواقع چرا حس می کنم از دست من ناراحته -
@f-nalist من فارغ التحصیل 95 هستم
برای ورود هم گفتم باید یکی از اطلاعات ثبت نام وارد بشه که کسی نداشتهAmirbernosi
واقعا عجیبه -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چجوری وقت می کنین تست هم بزنین
-
پرستو بابایی 16 ساعت مطالعه در روز
-
پرستو بابایی 16 ساعت مطالعه در روز
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist
هوففف درک نمی کنم واقعا
️
منی که فقط دارم نهایی می خونم -
دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در تمام این مدتی که دوازدهم بودم فقط ۲ بار تونستم ۱۶ ساعت بخونم://
-
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی
بیشتر الان یادگرفتن با تست زدنه، درسنامه خوندن و فیلم آموزشی باید 10 تا30 درصد کار باشه -
پرستو بابایی
بیشتر الان یادگرفتن با تست زدنه، درسنامه خوندن و فیلم آموزشی باید 10 تا30 درصد کار باشهدانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirbernosi
آخه الان و توی این بازه:)؟
معمولا الان درگیر عمومی ها هستیم -
Amirbernosi
آخه الان و توی این بازه:)؟
معمولا الان درگیر عمومی ها هستیمنوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپرستو بابایی نه، الان که فرق داره
حرفم کلی بود -
فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه نصیحت دوستانه:
همیشه ظرف های هرروز رو، همون شب بشورید و نذارید برای فردا -
نوشتهشده در ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۲:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی جالبه، تغذیه اونجا از تغذیه ایران ارزون تره
متاسفم