هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
-
razie_
هورنر تو کتاب فک کنم نیس . روال تقسیمو باید برید احتمالا
واسه ما ریاضیا که نیستش شمارو نمیدونم .Aqua بله داخل کتاب ماهم نیست ولی گفتم چون اینجور سوالا به صورت مستقیم تقسیم نخواسته شاید بشه با هورنر رفت... ممنونم
.
-
razie_
یواشکی هونر یا هر روشی تو برگه باطله انجام بدین بعدا ضرب اون عامل هارو یادداشت کنید برای اونا مهم نیست از کجا اومده
این حرفی بود که اساتید ما زدن@f-nalist آهان که اینطور ممنونم
.
-
razie_
خواهش میکنم -
هویججج کی گفته پزشکی بده؟ ولی هر دانشجو پزشکی هدفش گرفتن تخصصه .. اینی هم که شما میگی خصوصی کار میکنه برای خودش.. خود مطب گرفتن جای خوبی باشه بیمار بتونی جذب کنی و... همه اینا در کنار همه ..
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi نکته اصلی اینه شما تو هرکاری خفن باشی و علاقت باشه میتونی خودتو ببندی
پزشک داریم پشه میپرونه و پزشکم داریم ماه ب ماه نوبت میده
معلم داریم وسط ماه جیبش خالی میشه معلمم داریم از پزشک متخصص بیشتر در میاره
مهم اینه هرجا هستی انرژی بذاری -
Aqua بله داخل کتاب ماهم نیست ولی گفتم چون اینجور سوالا به صورت مستقیم تقسیم نخواسته شاید بشه با هورنر رفت... ممنونم
.
-
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist این چیه
نمیدونم والا
اصن این اطلاعات جدول چین؟ -
razie_
اون روش معمولی تقسیم اسونه . با هورنرم اخر چک کنید بینید درسته یا نه
راه حل ترجیحا عین چیزای کتاب باشه بهتره و مطمئن تر .Aqua بله درسته ممنون
.
-
@mk-mahdi نکته اصلی اینه شما تو هرکاری خفن باشی و علاقت باشه میتونی خودتو ببندی
پزشک داریم پشه میپرونه و پزشکم داریم ماه ب ماه نوبت میده
معلم داریم وسط ماه جیبش خالی میشه معلمم داریم از پزشک متخصص بیشتر در میاره
مهم اینه هرجا هستی انرژی بذاری -
معلم زیست مدرسم فقط 3 میلیارد تومن سر نکته و تست که دو ماه درگیری داره گرفت و به خاطر خصوصی بودن کارش و فقط همش برای خودش بود بانک حسابش رو برای بررسی بلوکه کرد
تقریبا تونسته تو کاری که دوست داره پول خوبی بگیره
رتبه 84 اینا کشوری هم شده بوده به عنوان آخرین پذیرش دانشگاه تهران -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط Saghia انجام شده
....
-
آدمک
پس نمیدونی جریانشو
یه سرچ بزن کامل توضیح میده -
معلم زیست مدرسم فقط 3 میلیارد تومن سر نکته و تست که دو ماه درگیری داره گرفت و به خاطر خصوصی بودن کارش و فقط همش برای خودش بود بانک حسابش رو برای بررسی بلوکه کرد
تقریبا تونسته تو کاری که دوست داره پول خوبی بگیره
رتبه 84 اینا کشوری هم شده بوده به عنوان آخرین پذیرش دانشگاه تهراننوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist ولی بعضی چیزا مقدسه
پول کثیفش میکنه مقدسیش میره -
نوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@f-nalist حله دمت گرم
-
آدمک
خواهش میکنم -
@mk-mahdi
داداش معلمی مقدسه کلاس هم گذاشت به قیمت مناسب تر از حتی موسسات آنلاین دیگه حرفی توش نبود خداوکیلی -
@mk-mahdi
داداش معلمی مقدسه کلاس هم گذاشت به قیمت مناسب تر از حتی موسسات آنلاین دیگه حرفی توش نبود خداوکیلینوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist من معلم تورو نمیگم
کلی میگم... نمیشه تمرکزتو بذاری برای یسری کارا روی پول و درست کار کنی -
@mk-mahdi
داداش معلمی مقدسه کلاس هم گذاشت به قیمت مناسب تر از حتی موسسات آنلاین دیگه حرفی توش نبود خداوکیلینوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@f-nalist چ میکنی
-
@f-nalist من معلم تورو نمیگم
کلی میگم... نمیشه تمرکزتو بذاری برای یسری کارا روی پول و درست کار کنینوشتهشده در ۱۱ خرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mk-mahdi چ میکنی