هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پینگ یعنی درد، پینگ یعنی بدبختی، پینگ بالا یعنی طرف رو با خوشحالی هدشات میکنی ولی میبینی خودت هدشات شدی، پینگ بالا یعنی به طرف شلیک میکنی ولی خشابت خالی نمیشه، پینگ بالا یعنی داری از دست طرف فرار میکنی و با خوشحالی با موفقیت پناه میگیری ولی یهو کشته میشی...
-
@Masoumeh-sh
حالا نه که خیلی هم چاقم و خوشخوراک. برای همین خیلی هم دنبال شام عروسی تو دارم میدوم.
سومالی!نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny شام عروسی فرق میکنه
اونم شام عروسی رفیقت -
پینگ یعنی درد، پینگ یعنی بدبختی، پینگ بالا یعنی طرف رو با خوشحالی هدشات میکنی ولی میبینی خودت هدشات شدی، پینگ بالا یعنی به طرف شلیک میکنی ولی خشابت خالی نمیشه، پینگ بالا یعنی داری از دست طرف فرار میکنی و با خوشحالی با موفقیت پناه میگیری ولی یهو کشته میشی...
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Comrade_Bayat
پینگ یعنی با ماشین میری توی آب و پینگت جواب نمیده که از ماشین بیای بیرون. غرق میشی. -
نقطه
اون قسمت ولی خب کاملا گویاسنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny بیشتر سعی کردم تهدیدکردن های مامانمو افشا نکنم...
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه کاش یه روز جامون عوض میشد من به اونا گیر میدادم
-
@danial-hosseiny شام عروسی فرق میکنه
اونم شام عروسی رفیقتنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh
رفیقی که دعوتت نمیکنه عروسیش بعد تازه بهت میگه گشنه رفیق نیست که.
گرگه گرگ -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا به من میاد اقایی داشته باشم؟
چه فکری درباره من کردید -
نقطه عزیزم هدیه چیه شما خودت هدیه ای
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به هرحال نمیشه دستخالی بیام که
بجز اینکه لباس برا عروسی هم باید بخرم
تازه فرض کن جدای پول بنزین
باید 12 هزارتومن عوارضی بدم تا بیام شهرتون -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته اگه جدیدا گرونتر نشده باشه.
-
@Masoumeh-sh
رفیقی که دعوتت نمیکنه عروسیش بعد تازه بهت میگه گشنه رفیق نیست که.
گرگه گرگنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny کی گفتم گشنه
شام عروسی خیلی فرق داره بفهممممم -
چه فکری درباره من کردیدنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه واقعا به شأن و شخصیت شما نمیخوره سرکار بانو.
به شخصیت شما میخوره که هانی و یا بیبی داشته باشین -
نقطه
تو بری توی زنونه قبل اینکه چیزی بپرسن اصن میندازنت بیرون.
باید با کولی بازی بری که بتونی کانسپت کارو حفظ کنی.
بلد نیستیانوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny کانسپت کار را لطفا ترجمه کنید
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
این از مقولههای معماریه که نمیشه توضیح داد -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
یه جورایی به زبون ساده میشه مفهوم و کلیتی که میخواستی از اول توی کار رعایت کنی و اونو پردازش کنی. -
نقطه کاش یه روز جامون عوض میشد من به اونا گیر میدادم
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh من فقط میخوام برم دیگه هیچ وقت باهاشون چشم تو چشم نشم
-
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
به هرحال نمیشه دستخالی بیام که
بجز اینکه لباس برا عروسی هم باید بخرم
تازه فرض کن جدای پول بنزین
باید 12 هزارتومن عوارضی بدم تا بیام شهرتوننوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهنقطه پس ۵ تومن هدیه بیار
حالا به خاطر من یه ۱۲ تومن عوارض نمیخوای بدی -
نقطه پس ۵ تومن هدیه بیار
حالا به خاطر من یه ۱۲ تومن عوارض نمیخوای بدینوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Masoumeh-sh
پنج هزار تومن؟!
تو واقعا فکر کنم مشکل از پینگت نیست. جزو اصحاب کهف بودی -
@Masoumeh-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نه واقعا به شأن و شخصیت شما نمیخوره سرکار بانو.
به شخصیت شما میخوره که هانی و یا بیبی داشته باشیننوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny اییی هانی و بیبییی
حالا من درحالی که دارم وسط خیابون هانی صداش میکنم -
نقطه
این از مقولههای معماریه که نمیشه توضیح دادنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@danial-hosseiny هانی و بیبی هم از مقولههای معماریه؟
تا کی شعار؟ -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۲۱:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نقطه
نه اینا از مقولههای معصومهایه