هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Comrade_Bayat ولی یه احتمال وجود داره که دقیقا سوالای پرتکرارو نیاورده باشه و رفته باشه سراغ چرت پرتای دیگه
که امیدوارم احتمالی که میگم صفر درصد باشه -
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Comrade_Bayat بله...
-
نوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۴:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یرسینیا پستیس
-
وای چرا اینقدر پیچوندم مسئله رو
خودش فرمول داشت!
رفتم یه روش جدید براش اختراع کردم ولی جواب داد -
Reza-H ولی مه با خواندن نظر دین در مورد ای اتفاق موافق نیستم! کسایی که تاریخ نویسان برجسته و قابل اعتمادی هستن ره باید بخوانیم
Matin Mousavi 1
آره. خوندن نقل تاریخ دان های مختلف هم میتونه روش خوبی باشه
ولی نقض اون چیزی که من گفتم نیست.
وقتی شما اعتقادات اون افرادی که این کار بهشون نسبت داده میشه رو میخونی، می فهمی که این کار ازشون بر میومده و معقول بوده یا نه -
-
پرستو بابایی یه چیزی میشه بپرسم؟
ما فقط ۳ تا طیف داریم تو کتاب گسیلی، نشری خطی و جذبی درسته؟ اینا اسم دیگه ندارن؟ -
پرستو بابایی یه چیزی میشه بپرسم؟
ما فقط ۳ تا طیف داریم تو کتاب گسیلی، نشری خطی و جذبی درسته؟ اینا اسم دیگه ندارن؟Maaah
نشری همون گسیلی
پس گسیلی پیوسته ،گسیلی خطی و جذبی خطی
اینا رو داریم فقط -
Matin Mousavi 1
آره. خوندن نقل تاریخ دان های مختلف هم میتونه روش خوبی باشه
ولی نقض اون چیزی که من گفتم نیست.
وقتی شما اعتقادات اون افرادی که این کار بهشون نسبت داده میشه رو میخونی، می فهمی که این کار ازشون بر میومده و معقول بوده یا نهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۶ خرداد ۱۴۰۳، ۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهReza-H ببین ادیان در تعریفات و حرفایی که میزنن چیز بدی نگفتن! اگه بخوایم عه روی ادیان مقایسه کنیم، آدم بد روی کره زمین وجود نداره! آدمایی که دینشان یچیزی هست ره نمیشه با دینشان قضاوت کرد! گرچه توی ادیان حرفای نادرستی هم گفته شده و اشکالات هست ولی ای طرز مقایسه اشتباس
-
@Comrade_Bayat بله...
-
به نظر من یک یا چند تا از این سوالات میاد:
حرکت مردم ایران پس از 1320 بر چه پایه هایی استوار بود؟(کوتاه کردن دست استعمار و جلوگیری از بازگشت استبداد پهلوی)
هدف از تقویت ملی گرایی افراطی در زمان رضا چه بود؟(به حاشیه راندن دین اسلام)
دلایل نپذیرفتن پیمان آتش بس با عراق؟(همون چهار مورد که تجدید قوا ممکنه بکنن یا ...)
اهمیت تاسیس ساواک از نظر آمریکا؟(همسایگی ایران با شوروی و حفظ، افزایش و تثبیت نفوذ آمریکا در ایران)
پیامد های هجرت امام خمینی به پاریس؟(چون اونجا وضع ارتباطی بهتر بود، تماس ها راحتت تر شد و پیام ها بیشتر)
انقالب فرهنگی؟(ریشه کن کردن و از بین بردن گروه های معاند که در دانشگاه ها نفوذ کرده بودن و تحول در سیستم آموزش عالی)
مجلس دوم هم خیلی پرتکراره، این که رهبر های حزب اعتدلایون چه کسانی بودن؟(طباطباعی و بهبهانی)، دیدگاه اعتدالیون و دمکرات ها نسبت به دین و سیاست چی بود؟ (اعتدالیون مذهب رو سد محکمی میدونستن دربرابر استبداد و استعمار و نفوذ بیگانگان، وی دمکرات ها طرفدار سکولاریسم بودن(جدایی دین از سیاست))
این هم که سلیمان میرزا اسکندری رهبر و جزء پایه گذاران سوسیالیست، کمونیست و جریان های مارکسیستی(هر سه تا تقریبا یکین) توی ایران بوده هم خیلی پرتکراره. -
@Comrade_Bayat
اتفاقا همین که گفتین رفتم دبیرخانه ها رو زدم(بیشتر میخواستم رو خوندن تمرکز کنم)
جالبیش منظورم بود که همه جا میان
ممنون گفتین