هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
عجیبه ها
-
هی من نخوام این اصلاح بشه بدتر میشه
-
@Comrade_Bayat اوکی بود یه سری سوالا خیلی پرتکرار
یه نیم نمره هم تغییر جواب از درست به غلط داشتم ولی در کل امتحان خوبی بودNarges_ بله، دم طراحش گرم...
عجب، ولی ناشکری سر این امتحان حرام است، هممون انتظار زیر 15 داشتیم
بله واقعا، من تمام سوالات رو نوشتم، ولی سر دو سه تا سوال فکر کنم مورد اشتباه نوشتم! سوالات تستی هم شک زیاد دارم -
Narges_ بله، دم طراحش گرم...
عجب، ولی ناشکری سر این امتحان حرام است، هممون انتظار زیر 15 داشتیم
بله واقعا، من تمام سوالات رو نوشتم، ولی سر دو سه تا سوال فکر کنم مورد اشتباه نوشتم! سوالات تستی هم شک زیاد دارم@Comrade_Bayat در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Narges_ بله، دم طراحش گرم...
واقعا دمش گرم
عجب، ولی ناشکری سر این امتحان حرام است
، هممون انتظار زیر 15 داشتیم
دقیقا
بله واقعا، من تمام سوالات رو نوشتم، ولی سر دو سه تا سوال فکر کنم مورد اشتباه نوشتم! سوالات تستی هم شک زیاد دارم
منم تستی شک دارم
۲ تای آخر خصوصا -
تستی آخریه فکر کنم میشد جبهه ملی، یه چیز هشت نفره هم تشکیل داده بودن، ولی قبلیش یادم نمیاد توی کتاب چی بود! من قرارداد نفتی رو زدم، به نظر بی ربط میاد، ولی یادمه این قضیه رضاشاه و تصور ضد انگلیسی بودنش مربوط به نفت بود
-
تستی آخریه فکر کنم میشد جبهه ملی، یه چیز هشت نفره هم تشکیل داده بودن، ولی قبلیش یادم نمیاد توی کتاب چی بود! من قرارداد نفتی رو زدم، به نظر بی ربط میاد، ولی یادمه این قضیه رضاشاه و تصور ضد انگلیسی بودنش مربوط به نفت بود
-
@Comrade_Bayat این تست دقیقا از همونایی بود که صفحشو یادم میومد داستانشو میدونستم دیشبم کلا یه دور دیگه ازش روش خوندم ولی شک داشتم
درست زدین اگه جبهه ی ملی رو انتخاب کردین
من غلط زدم
️