هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
از بچگی بهم گفتن بزرگ میشی یادت میره
من کوچیک شدم و یادم موند
و این یادم داد که واقعیت همیشه
خلاف گفته هاشون خواهد بود -
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قبل رسیدن همیشه بالاخرهس
-
نوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گاها یه چیزایی مینویسم خودمم فاز خودمو درک نمیکنم
-
138f5963-dd49-44f7-bc3b-037fe2bd29bb.mp4
@f-nalist
@AmirBardia
Sunniva
@Comrade_Bayat
@NO-077
@NADPH
@Hamed-s
@Hamid-s
Aqua
Gharibe Gomnam
Galadriel
_ Reza _
Reza-H
ramses kabir
razie_
officer k
Michael Vey
Sachli
@danial-hosseiny
DexterMoreRight
jahad_121
JuDi
Hhh Hh
liy2099
lO_Ol
@Zahra-HD
Zahra2020
Narges_
Nasrinsani
Foruhar
_____
@_Mahdieh
@_maya
Akito
Ainoor
Anzw 18
خانوم لوبیا
@حساب-کاربری-حذف-شده
چیچک
مآهور
زهرا بنده خدا 2
پرستو بابایی
رفته
آقا فرهادم نتونستم منشن کنم
فککنم همه منشن شدن
لبخند بزنین=)) -
بریم یکم کاد موبایل بزنیم بلکه از بار سنگین آموزش هارتز اف آیرون کم شه
یه ۳ ساعته دارم آموزش نگاه میکنم ولی هنوز احساس میکنم هیچی بلد نیستم -
چرا هنوز میوت نشدم
-
بریم یکم کاد موبایل بزنیم بلکه از بار سنگین آموزش هارتز اف آیرون کم شه
یه ۳ ساعته دارم آموزش نگاه میکنم ولی هنوز احساس میکنم هیچی بلد نیستم -
@f-nalist عه اتفاقا اومدم ببینم میوت هستی یا نه
-
@Comrade_Bayat زیبا بود
باید چاپ کنم بچسبونم روی مانیتور
راستی نمیدونی برای بدست آوردن politic power باید چیکار کنی؟(بجز خریدن مشاور) -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۶ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
7 روز دیگه مونده تا کنکور؟ یا 8
-
یکی دوتا سوال دیگه هم داشتم ایشالا رفتم پای سیستم میپرسم
-
jahad_121 فکر کنم ۹ روز
۲۲ تیر مگه نبود برا تجربیا؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۳ تیر ۱۴۰۳، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
Akito
اها خیلی ممنون.
اره
22 م هست -
@Comrade_Bayat زیبا بود
باید چاپ کنم بچسبونم روی مانیتور
راستی نمیدونی برای بدست آوردن politic power باید چیکار کنی؟(بجز خریدن مشاور)Akito ببین، اولین و مهم ترین چیزی که روی pp تاثیر داره سطح سختیه بازیه و خیلی متفاوته باور کن، موقع شروع بازی اگه هر کدوم از اون توضیحات رو بخونی میفهمی منظورم چیه
مورد بعدی همین آدمایی هست که میزاری سر کار که خودشون برای کار گذاشتن pp میخوان
بحث بعدی فوکوس تیریه، توی اون فوکوس تیری بعضی از تصمیما پولیتیکار پاور میده، یه سری هاشون عددی میدن، یه سری ها درصدی، یعنی یه چیزی ممکنه 200 تا pp بهت بده یا یه چیزی بگه 15 درصد روزانه بیشتر بهت pp میدم!
بحث بعدی تصمیماتی هست که توی بازی به عنوان روزنامه میاد رو صفحت، این موارد کاملا به کشورت بستی داره، یه سری کشورا فکوسای و تصمیمات خوبی برای به دست آوردن pp دارن یه سری ها نه. خلاصه که هر کاری تو بازی میکنی توضیحات رو بخون و اگه گزینه ای جلو روت اومد ببین کدوم بهتره بر اساس توضیحاتش. مثلا سال 1939-38 برای آمریکا یه تصمیم میاد با سه تا گزینه، یکیش کشور رو میبره تو جنگ، یکیش pp میگیره یه مقدار و وار ساپورت رو بالا میبره، یکیش تا جایی که یادمه pp رو افزایش میده و st رو کاهش. -
-
بحث اصلی اینه که pp رو حفظ کنی برای مواقع ضروری، البته باز به کشور ها داره، مثلا یه چیزی که برای تمام کشور ها هست بحث موقعی هست که میرن تو جنگ، توی جنگ رفتن یه سری مزیت ها داره و یه سری معایب، اگه بخوای از دو تا از مزیت های بسیار مهمش استفاده کنی باید pp داشته باشی!
-
Akito ببین، اولین و مهم ترین چیزی که روی pp تاثیر داره سطح سختیه بازیه و خیلی متفاوته باور کن، موقع شروع بازی اگه هر کدوم از اون توضیحات رو بخونی میفهمی منظورم چیه
مورد بعدی همین آدمایی هست که میزاری سر کار که خودشون برای کار گذاشتن pp میخوان
بحث بعدی فوکوس تیریه، توی اون فوکوس تیری بعضی از تصمیما پولیتیکار پاور میده، یه سری هاشون عددی میدن، یه سری ها درصدی، یعنی یه چیزی ممکنه 200 تا pp بهت بده یا یه چیزی بگه 15 درصد روزانه بیشتر بهت pp میدم!
بحث بعدی تصمیماتی هست که توی بازی به عنوان روزنامه میاد رو صفحت، این موارد کاملا به کشورت بستی داره، یه سری کشورا فکوسای و تصمیمات خوبی برای به دست آوردن pp دارن یه سری ها نه. خلاصه که هر کاری تو بازی میکنی توضیحات رو بخون و اگه گزینه ای جلو روت اومد ببین کدوم بهتره بر اساس توضیحاتش. مثلا سال 1939-38 برای آمریکا یه تصمیم میاد با سه تا گزینه، یکیش کشور رو میبره تو جنگ، یکیش pp میگیره یه مقدار و وار ساپورت رو بالا میبره، یکیش تا جایی که یادمه pp رو افزایش میده و st رو کاهش.@Comrade_Bayat آها، یعنی ساختمونی چیزی که لازم نیست بسازم نه؟
و راستی، این تصمیما که گفتی، خودش مستقیم اشاره میکنه فلان تصمیم باعث میشه مثلا ۲۰۰ تا pp بگیری؟ یا بعد از تصمیم یهویی میبینی عه ppات زیاد شد؟