هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه
-
دایی سلام
شرمنده یادم میره کلا امروزنوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli سلام دشمنت شرمنده
من خودمم هیچ وقت سلام نمیکنمخوبی
-
@zahra-zahraii تلخ...
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi هوم))
-
@امیرمسعود-جعفری
خدا نصیب گرگ بیابون نکنه
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli
نمیدونم منظورت چیه
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-zahraii
-
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri علی؟اره ولی اون یکی هرگز
ابراهیم
چرا
فیلماش دیدی مگه؟نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@ftm-montazeri اره دیدم
-
مجتبی ازاد بعد یه سوال دیگه سینمای ایران رو چقدر دیدی؟ ینی کیمیایی کیارستمی بیضایی رو دیدی یا نه؟
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi ببین سینمای ایران حالا انسانی نیستم حق رو ناحق کنم ولی تو حوزه دفاع مقدس واقعا سنگ تموم گذاشتن و جور گند گاری های بقیه عرصه ها رو به دوش کشیدن ولی خب برادرم قبول کن قبول کن و باز هم قبول کن فیلمی که نصفش کات میخوره یا به اجبار تغییر داستان میده هیچ اعتباری براش وجود نداره . برای همین از کلاس 8 ام به بازار انیمه وارد شدم چون واقعا محدودیتی نیست داخلش و حرف دل رو میزنن داخلش
-
sina bigdeli سلام دشمنت شرمنده
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi دایی از خودمونه سلام نمیخواد که
سلام دایی -
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi افتخار؟
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi مخلصم دایی
شکر نفسی میاد
شما احوالاتت چطوره؟ -
@ftm-montazeri اره دیدم
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خب؟
-
متاسفانه اتک فن ها و بریکینگ فن ها دارن امتیاز بهترین سریال تاریخ رو با دادن امتیاز پایین کاهش میدن
همت کنید دوباره ۱۰ بشه امتیاز
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi
اولین بار که دیدمش . گفتم شاید سایت تقلبیه و توش به نفع خودشون پهلوانان رو بالا گذاشتن
که نه.... واقعی بود -
amir ahmadi ببین سینمای ایران حالا انسانی نیستم حق رو ناحق کنم ولی تو حوزه دفاع مقدس واقعا سنگ تموم گذاشتن و جور گند گاری های بقیه عرصه ها رو به دوش کشیدن ولی خب برادرم قبول کن قبول کن و باز هم قبول کن فیلمی که نصفش کات میخوره یا به اجبار تغییر داستان میده هیچ اعتباری براش وجود نداره . برای همین از کلاس 8 ام به بازار انیمه وارد شدم چون واقعا محدودیتی نیست داخلش و حرف دل رو میزنن داخلش
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد سوالمو جواب ندادی که
-
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امیرمسعود-جعفری
-
@امیرمسعود-جعفری
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli اینجور نگاه نکنا
-
amir ahmadi دایی از خودمونه سلام نمیخواد که
سلام دایینوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری سلام
-
sina bigdeli فکره دیگه هی میره اینور اونور
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری ن داداش ببین برم ببینم دختره کمتر از 30 نوع غذا بلده دکش میکنم بره . مرد مومن این همه چیز به پاش میریزم بعد یک غذا بلد نیست بپزه ؟ ربات ژاپنی بگیری برات خونه داری خونه بهتره
-
sina bigdeli
نمیدونم منظورت چیه
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@امیرمسعود-جعفری بزرگ میشی می فمی
-
@امیرمسعود-جعفری سلام
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهamir ahmadi خوبی
چرا نمیخندی؟
-
amir ahmadi افتخار؟
نوشتهشده در ۱۱ بهمن ۱۴۰۰، ۲۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-zahraii صد در صد