هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب اون ویژگی تغیر فلان شده رو یا ایجاد نمیکردن یا خب چرا از بین بردینش! الان مخلوط شده تو هم هیچکیو نمیشناسیم
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من از این زندگی یه دختر بچه طلب دارم://
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باده فروش می بده
باده فروش می بده -
Ansel
کدوم فاطمه
منتظری؟نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam بله
-
@M-Shajarian
هیتلر از این مزخرفات نمیگه اینا زائده ذهن مریض خودته
منو از بین ببرین چطور میاد سر کلاسام ؟لو رفتی -
ذهن ادما قدرت تحلیل و بزرگنماییش بالاست
از بعد ی سال دیگه نگا کنیم
ببینیم اون موقعه هم برامون مهمه این موضوع! -
Matin Mousavi 1
این ادیتم طرف حساب ت نبودی
این ب اون در️
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo این من شکارش کردم طرف حساب نمیخواست دیگه
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir من ی پسر بچه
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۶ آخرین ویرایش توسط Abnormal انجام شده
یکی بیاد موهامو درست کنه، میکاپم کنه(نچرال لطفا
) ، لباسامم عوض کنه، چمدونمو خودش جمع کنه،که تا باباشون حاضر شن من برم قهوه امو بخورم و بگردم
تنبل خودتونین -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهramses kabir منم
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mo Xo این من شکارش کردم طرف حساب نمیخواست دیگه
Matin Mousavi 1
م با شکارچی جماعت بحثی ندارم آقا -
Gharibe Gomnam مرسی از صحبتای قشنگت عزیزدلم . به شنیدن این حرفا عادت دارم…
دورم پر از ادمای مرفهه چه کسی که ارث رسیده چه اونی که باباش داشته چه اونی که خودش ساخته و نوش جونشون…
ولی من خیلی تلاش کردم بعد هرتلاش فقط حرف شنیدم …
یمثال کوچیک بخام بزنم ، برای ساخت ویلامون با هزارتا بدبختی پدرمو راضی کردم که از روستاهای اطراف با هزینه خودمون کارگر بیاریم از جیب خودم زدم که دستمزدشونو دوبرابر بدیم ، برای غذاشون کم نذاشتیم رفت و امدشونو گردن گرفتیم ، تو اتاقی که استراحت میکردن و صحبت میکردن صداشونو ریکورد کردیم ، بجای دعای خیر خطاب ب ما میگفتن :انقدر پول دارن که نمیدونن چیکار کنن میان ب ما میدن ، حق مارو خوردن و هزارتا حرف و فحش ناسازا!
ما تلاشمونو برای همنوعانمون میکنیم میذاریم پیش خدا، حالا اونا هرچقدر میخان ظاهر زندگیمونو قضاوت کنن ، بکنن ، خدا بزرگه!نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAbnormal
اشکالی نداره
تو همینجوری خوب بمون
همیشه عمل اشتباه یک نفر رو پای همه ادمای اون دسته مینویسن
وقتی دوتا شیطون داخل کلاس دهم مثلا تجربی مدرسه باشه میگن این کلاس شیطونه
وقتی...
تو خوب باش
به قول خودت خدا بزرگه -
@M-Shajarian
معلومه ن -
Matin Mousavi 1
م با شکارچی جماعت بحثی ندارم آقافارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo منم با دیکتاتور جماعت
-
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
خانم مدیر میشه یه بیست چهارساعت دیگه قابلیت عوض کردم یوزرنیم فعال بشه؟ -
شاید ب قولی من حساسم
-
Mo Xo منم با دیکتاتور جماعت
Matin Mousavi 1
دیکتاتور رودست ندارن
جهت اطلاع -
ramses kabir من ی پسر بچه
نوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey پسر بچه ن
پسر حتی بچه اش هم خطرناکه:/// -
Matin Mousavi 1
دیکتاتور رودست ندارن
جهت اطلاعفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMo Xo در چی