هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
اگه هر روز صبح بهت 86400 دلار بدن و بگن هر چقدر دوست داری خرج کن و استفاده کن و چه استفاده کنی چه نکنی پولات برگردونده میشه به خودمون و فردا صبح هم همین مبلیغ رو دریافت میکنی و همین رواله
حاضر میشی بریزشون دور ؟ یا ازشون نهایت استفاده رو میبری ؟
خب ... ؟ پس چرا با همین تعداد اسکانس حقیقتی زندگیت دقیقا هر روز داری همین رفتار رو میکنی ؟ :)) -
چیچک چطوری هانیه خانوم؟
-
از من به زندگی:
قراره هر روز بِشکَنیم نه؟ -
پرستو بابایی چرا تعداد کلیدای سیاه پیانومون بیشتره؟
چیچک
هوم دقیقا ولی نمی دونم -
خیلی بده خیلی
-
نادرشکوری مشاور میشناسین؟
-
@تومیوکا-گیو منظورت از مه شکن همون نور بالا هست دیگه؟چون مه شکن رو جر هم بدی بالا نمیزنه
@0yasin-sh0 حالا، همون
-
2 برد
3 باخت
-
طرف اومد مدرسه امون
کلی حرف زد
خب خیلی از حرفاش درست بود
اما میگفت شما تجربیا باید روزی ۹ ساعت درس بخونید هفته ای ۶۳ ساعت
ماهم گفتیم بابا ما که مدرسه داریم هر روز تا ۲
بعد به شدت روی امتحانات ترم اول و شبه نهایی و مستمر و از این داستان ها تاکید کرد
بعد تو جلسه هم اولیا بودن هم دانش آموزان
نمیگم خوبنبود
ولی پدرمادرا خیلی دهن بین هستن
مثلا الان من از اتاق میرم بیرون مامانم میگه برو تو -
دینا میک
حرکت
کار و انرژی
گرما
شیمی
12 فصل 2تا سر سفر e جون
11 فصل 1 تا ص 33
10 فصل 2 و فصل 3 تا مولارزیست
12 فصل 2 و گ 1/3
11گ 1 ف 3
10فصل 4 مرور و تست ها ضریب نزده شده
فصل
5و فصل 6،،2/3گجونم ریاضی اتمام کل تابع + نکته و تست مثلتات برای که اروم بگیریممی دونم نیاز به تمرین داره
ادبیات هروز دینی هروقت خسته بودی تنوع
عربی 1 درس دیگه همین طوری خود به خودیزبان استارت با فیلم ها و یادگیری با لرن جون بعد عمری دوری
هیچی دیگه عشق کن 8 روز 2 روز وسط ازمون و و..
من بستنی می خوام قندم افتاد
-
کار ها بیرون و درونم هست
بابا جون زود تر بیا.
کم مونده نون هام تموم شه نونم بگیرم
میوه دارو دکتر دارو خونه.
عطاری.
خوبه ولی توی این مدت با کار ها بیرون و حصورم تو جامعه بیشتر اشنا شدم.ولی از شلوغی از بازار متنفرممممممم.
-
طرف اومد مدرسه امون
کلی حرف زد
خب خیلی از حرفاش درست بود
اما میگفت شما تجربیا باید روزی ۹ ساعت درس بخونید هفته ای ۶۳ ساعت
ماهم گفتیم بابا ما که مدرسه داریم هر روز تا ۲
بعد به شدت روی امتحانات ترم اول و شبه نهایی و مستمر و از این داستان ها تاکید کرد
بعد تو جلسه هم اولیا بودن هم دانش آموزان
نمیگم خوبنبود
ولی پدرمادرا خیلی دهن بین هستن
مثلا الان من از اتاق میرم بیرون مامانم میگه برو توGharibe Gomnam معلم محیط زیست ما که معلم زیسته به ما یازدهمی ما میگفت شما باید روزی بیشتر از ده ساعت درس بخونید، ما هم گفتیم ماکه تا دو و ربع مدرسه ایم. گفت کنکوری ای که بیشتر از چهار ساعت بخوابه به درد کنکور نمیخوره
مشکل روانی دارن بعضیا. حالا جالبه این یارو خودش پزشکه و میگه روزی بیشتر از چهار ساعت نخوابید. -
اگه نیروگاه یه شهر، کابل تولید توان فشار قویش رو بندازه توی لوله اصلی سیستم فاضلاب و آبرسانی شهر، تا شعاع چند کیلومتر مردم با باز کردن شیرشون مورد عنایت قرار می گیرن؟
واسم سواله -
کاش همیشه جمعه بود
مردمم یک نقشه بزرگ از محیط شهر داشتن
می زند رو مغازه مورد نظر وارد می شدن بدون حضور)
سفارش می دادند
با یک رابط خیلی سریع یک چیزی شبیه لیزر
خریدشون براشون می آورد خونهچمی دونم شایدم غلطه این.
کاش -
من می گم تو چرا زنگ زدی تو می گی من چرا زنگ نزدم؟ اصلا چرا زنگ نزدی که ببینی من چرا زنگ نزدم؟ خب
زودتر زنگ می زدی ببینی من چرا زنگ نزدم؟ ها چرا حالا زنگ زدی؟
نمونه ای از مکالمات من با دوستانم -
اگه نیروگاه یه شهر، کابل تولید توان فشار قویش رو بندازه توی لوله اصلی سیستم فاضلاب و آبرسانی شهر، تا شعاع چند کیلومتر مردم با باز کردن شیرشون مورد عنایت قرار می گیرن؟
واسم سوالهReza-H
وااای خیلی جذاب بود -
Gharibe Gomnam معلم محیط زیست ما که معلم زیسته به ما یازدهمی ما میگفت شما باید روزی بیشتر از ده ساعت درس بخونید، ما هم گفتیم ماکه تا دو و ربع مدرسه ایم. گفت کنکوری ای که بیشتر از چهار ساعت بخوابه به درد کنکور نمیخوره
مشکل روانی دارن بعضیا. حالا جالبه این یارو خودش پزشکه و میگه روزی بیشتر از چهار ساعت نخوابید.@Comrade_Bayat
چی بگم والا
بعد گفت بچه های ریاضی کمتر از ۷ ساعت بخونن رشته های تاپ قبول نمیشن
بچه های انسانی کمتر از ۶ ساعت -
Reza-H
وااای خیلی جذاب بودGharibe Gomnam
سلام. خوبین؟