هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
joy
چ بدانم
وقتی حوصله نداری . نداری دیگه چ خوب چ بد هیشکیو نمیخوای ببینی
. نمیدونم شایدم ایشون باید یکم روابط اجتماعی رو تقویت کنن
من نمیگم انزوا خوبهنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
چ بدانم
من نمیگم انزوا خوبهمن روابط اجتماعیم خوبه باور کن...فقط آستانه تحملم خیلی کمه....نمیتونم تحمل کنم پرحرفی کسی رو...افسرده ومنزوی ک نیستم...
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
چ بدانم
من نمیگم انزوا خوبهمن روابط اجتماعیم خوبه باور کن...فقط آستانه تحملم خیلی کمه....نمیتونم تحمل کنم پرحرفی کسی رو...افسرده ومنزوی ک نیستم...
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy
چ بدانم
پس خوش به حالتون
من علاوه بر اینکه فوری قاطی میکنم
افسرده و منزوی هم هستم :// -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-f-sh
حیرتاا
این چی بود الان؟ -
joy
ن خوبمنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
این دقیقن شامل حال منه...چنساعت پیش داشتم ب یکس راهنمایی میدادم توچت...بد دیدم طرف یکم لج مزنع ومقاومت مکنه دربرابر فهمیدن...گفتم بعله شمادرست میفرمایین...وتمومش کردم....درحالی ک صد البته راهکارش غلط میبود
-
این دقیقن شامل حال منه...چنساعت پیش داشتم ب یکس راهنمایی میدادم توچت...بد دیدم طرف یکم لج مزنع ومقاومت مکنه دربرابر فهمیدن...گفتم بعله شمادرست میفرمایین...وتمومش کردم....درحالی ک صد البته راهکارش غلط میبود
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed گاهی نشانه ی تسلیم شدنه
-
joy حوصله درس ندارم دارم پرت و پلا می گم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_cold_sweat:
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
joy حوصله درس ندارم دارم پرت و پلا می گم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
عه چه خوب
جسارتا
دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید
شوخی کردمااا -
عه چه خوب
جسارتا
دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید
شوخی کردمااا -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
unuccustoლed گاهی نشانه ی تسلیم شدنه
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط unuccustoლed انجام شده@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اره من این تسلیم شدنارو دوست دارم بجااینک خسته کنم خودمو...خب نمیفهمه...غصه نفهمیشم من بخورم اخه:///
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اره من این تسلیم شدنارو دوست دارم بجااینک خسته کنم خودمو...خب نمیفهمه...غصه نفهمیشم من بخورم اخه:///
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شما به شدت من رو یاد کسی می اندازید
شما خودت رو ناراحت نکن ....میگذرد... -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سوال من این روزا از خودم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-f-sh در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سوال من این روزا از خودم
:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
سوال بسیار خبی است
اگه جوابش رو فهمیدید به منم بگید -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ
ﺣﺎﻝ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ
(ﺁﺭﺍﻡ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﯼ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﻣﯽ ﺳﭙﺎﺭﺩ) -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اهههههههه
-
اهههههههه
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ
ﺣﺎﻝ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ
(ﺁﺭﺍﻡ ﮔﻮﺷﻪ ﺍﯼ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﺭﻭﯾﺎﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﺎﮎ ﻣﯽ ﺳﭙﺎﺭﺩ)نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهunuccustoლed در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ﺣﺎﻝ ﺩﻟﻢ ﺧﻮﺏ ﺍﺳﺖ
مثل حال گل
حال گل در چنگ چنگیز مغول