هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to hadi.m11 on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hadi.m11
مهدس معکوس چیع؟ -
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to hadi.m11 on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hadi.m11
پارسال سرجلسه امتحان کل فرمول های فیزیک یادم رففففت کلاااا.انگار اصلا تا اون موقع فیزیک نخوندم. -
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to hadi.m11 on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
hadi.m11
فک کنم از جامعه خیلی عقبم -
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداییش خیلیا ارادشون خیلی قویهه..اقا خواجونژاد 4سال پشت کنکور موندن اخرش پزشکی قبول شدن
-
نه میتونم ببخشمت نه میتونم نبینمت
بین دو راهی موندمو شکسته قلبم با غمت
نه میتونم جدا بشم نه این که بی وفا بشم
نه میتونم بمونمو نه میشه بی هوا برم
تیغو بکش رو شاهرگم هرزگیاتو نبینم
مردنم از تو بهتره یه عمر با تو همینم
تیغو بکش بهم نگو عذاب وجدان میگیرم
این بار دیگه بازیچه ی دروغ چوپان نمیشم
یه تخلیه خسابی احتیاجه......................................
-
-
-
shima31 خیرین کوچک دریا دل دانش آموزان آلاءreplied to 659869 on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
659869
زمان مرهم همه درد هاست -
مبینااااااreplied to shima31 on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
659869
زمان مرهم همه درد هاستزمان هیچیو درست نمیکنه
فقط ماست مالی میکنه -
مجبور بودم برای اینکه به چیزایی که میخوام برسم قید خیلیا رو که دوسشون داشتم -خیلیا که تو روزای سختی بهم کمک کردن رو بزنم
بدون خداحافظی -بدون حرفیفقط از کنار همدیگه رد شدیم و رفتیم انگار نه انگار که بودیم....
مسخره ترین دنیایی هست که میشه داشت
-
659869 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
مجبور بودم برای اینکه به چیزایی که میخوام برسم قید خیلیا رو که دوسشون داشتم -خیلیا که تو روزای سختی بهم کمک کردن رو بزنم
بدون خداحافظی -بدون حرفیفقط از کنار همدیگه رد شدیم و رفتیم انگار نه انگار که بودیم....
مسخره ترین دنیایی هست که میشه داشت
مجبور بودم ..... یا باید منتظر بدی که قرار بود در حقم کنن میموندم یا باید خودم شروعش میکردم
-
-
دنیای اشغالیه............. یا باید اولین ضربه رو بزنی با ضربه هه رو بخوری .......
تمام ....
روزتون خوش -
-
حوصلم سریده ....
دینگ دینگ
درین درین
بانگ بانگ
بووووووق
145709/198006