هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ریحانه 00
چشم -
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط ریحانه 00 انجام شدهastronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به مناسبت ماه رمضان صلواتی
-
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهastronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خریدنی دونه ای 10هزارتومن بود پارسال.... اینکه رایگان باشه رو نمیدونم..فقط ب هرکانالی اعتماد نکنین چون فیش واریزی رو ک براشون ارسال کنین بلاک میکنن شمارو..
-
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:astronautsarah
میخونم ولی میدونم شهری ک میخوام قبول نمیشم.نم ب غیر از اون شهر جایی دیگه نمیتونم برم یعنی خودم تحملشو ندارم بقیه برن منم بمونم -
astronautsarah در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:خریدنی دونه ای 10هزارتومن بود پارسال.... اینکه رایگان باشه رو نمیدونم..فقط ب هرکانالی اعتماد نکنین چون فیش واریزی رو ک براشون ارسال کنین بلاک میکنن شمارو..
negwin
الان یکی گفت ی فروش 50تومن هستش -
negwin
فقط خریدنیه یا همین جوری هم پخش میشه؟:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:به مناسبت ماه رمضان صلواتی
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهریحانه 00
اره اره...کاش میشد -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shima31 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin
الان یکی گفت ی فروش 50تومن هستششاید صب ازمون ارزونش کنن...نمیدونم بازم
-
negwin
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin اها مرسی مرسی
-
negwin
الان یکی گفت ی فروش 50تومن هستششاید صب ازمون ارزونش کنن...نمیدونم بازم
negwin
میگن شب ازمون گرون ترس میکنن -
astronautsarah
میخونم ولی میدونم شهری ک میخوام قبول نمیشم.نم ب غیر از اون شهر جایی دیگه نمیتونم برم یعنی خودم تحملشو ندارم بقیه برن منم بمونمنوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهshima31
اها اگه این طوریه که پس واست دعا میکنم قبول بشی همونجا که دوست داری -
نوشتهشده در ۱ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
negwin
میگن شب ازمون گرون ترس میکنننیدونم...صب ک دیگ دوساعت مونده ب ازمون میدونن دیگ میمونه رودستشون ارزونترش میکنن بازم نمیدونم
-
shima31
اها اگه این طوریه که پس واست دعا میکنم قبول بشی همونجا که دوست داریastronautsarah خیلی ممنون.همچنین عزیزی
-
negwin
میگن شب ازمون گرون ترس میکنننیدونم...صب ک دیگ دوساعت مونده ب ازمون میدونن دیگ میمونه رودستشون ارزونترش میکنن بازم نمیدونم
negwin
فقط سوالات میدن!!همراه با پاسخ نامه میدادن بهتر بود..چون 6صبح باید کتاب بهم بزنی تا جواب پیدا کنی اونم میشه صبح -
negwin
فقط سوالات میدن!!همراه با پاسخ نامه میدادن بهتر بود..چون 6صبح باید کتاب بهم بزنی تا جواب پیدا کنی اونم میشه صبح -
shima31
به جای اینکه ۵۰تومن بدی ،مجموعه سوالای نهاییای سال های قبل رو بخون؛(هزینش چهار پنج تومن نیست)نمره ای هم که میگیری هر چی باشه که خوبم میشه،هم واقعیه هم خودت رو محک زدی؛ریحانه 00
محک زدن نمیخوام میدونی چون خودم میدونم هیچی از زیست پیش نمیدونم.خودم ک حتما کتاب 2بار میخونم بعد نمونه سوالات هم حل میکنم/راستش از زیست خیلی میترسم -
negwin
ریحانه 00
محک زدن نمیخوام میدونی چون خودم میدونم هیچی از زیست پیش نمیدونم.خودم ک حتما کتاب 2بار میخونم بعد نمونه سوالات هم حل میکنم/راستش از زیست خیلی میترسم -
ریحانه 00
خداییش زیست ک میدونین ریز ب ریز سوالات کواه جواب میدن 2ساعت میکشه تا جواب پیدا کنی.تنبل نیستم -
خستههههه ایمممم
و این خستگی خوب است
:))