هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب خیر بچو
کردین شما ؟!
اریک
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب خیر بچو
کردین شما ؟!
اریک
ایولا منالیل کرماشان
-
شب خیر بچو
کردین شما ؟!
اریک
تو یه دعوا یهو یکی به یکی بلند گف تو بچو خانه! الان یادم افتاد!
کرمانشاهی بوده
بِچو=برو
بَچو=مخفف بچه ها:| چه سخت! زبانتونم سخته واقعا! ولی در کل کردا ادمای خیلی خیلی خوبین! مخصوصا مرداشون!
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
شب خیر بچو
کردین شما ؟!
اریک
تو یه دعوا یهو یکی به یکی بلند گف تو بچو خانه! الان یادم افتاد!
کرمانشاهی بوده
بِچو=برو
بَچو=مخفف بچه ها:| چه سخت! زبانتونم سخته واقعا! ولی در کل کردا ادمای خیلی خیلی خوبین! مخصوصا مرداشون!
ممنون داداش نظر لطفتونه -
یه ایرانو کرماشانی
کرماشانو طاوسانی
تونیش باو بینش لامان
دوچای دیریم و قلیانی -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۶:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صالحی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه ایرانو کرماشانی
کرماشانو طاوسانی
تونیش باو بینش لامان
دوچای دیریم و قلیانیخاکدم داش داش
البته اصلاح میکنم : طاقوسانی -
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هر بژی کورد کلهر
-
یه ایرانو کرماشانی
کرماشانو طاوسانی
تونیش باو بینش لامان
البته اصلاح میکنم : طاقوسانینوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه ایرانو کرماشانی
کرماشانو طاوسانی
تونیش باو بینش لامان
البته اصلاح میکنم : طاقوسانیسلام
خوب هستین؟؟
ازمون نداشتین اقا سبحان؟؟ -
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
یه ایرانو کرماشانی
کرماشانو طاوسانی
تونیش باو بینش لامان
البته اصلاح میکنم : طاقوسانیسلام
خوب هستین؟؟
ازمون نداشتین اقا سبحان؟؟نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهفااطمه
سلام
ممنون
من سنجش میرم
البته همه تست های قلم چی و گزینه دو رو کار میکنم ولی طبق برنلمه سنجش میرم جلو چون سنجش تا عید کتاب ها تموم میشه -
فااطمه
سلام
ممنون
من سنجش میرم
البته همه تست های قلم چی و گزینه دو رو کار میکنم ولی طبق برنلمه سنجش میرم جلو چون سنجش تا عید کتاب ها تموم میشهنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 سلام. قلم چی فروردین تموم میکنه کتابارو اره؟
من میخواستم برناممو با یکیشون جور کنم که آزمونارو بگیرم تو خونه بزنم بنظرت کدومو بگیرم؟ -
@sobhan-1999 سلام. قلم چی فروردین تموم میکنه کتابارو اره؟
من میخواستم برناممو با یکیشون جور کنم که آزمونارو بگیرم تو خونه بزنم بنظرت کدومو بگیرم؟نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهmrz
سلام
فک کنم تو اردیبهشت تموم میکنه . اگه اشتباه نکنم 28 اردیبهشت تموم میکنه و بعد اون سه تا جمع بندی
من خودم طبق برنامه سنجش میرم جلو ولی تو هر مبحث تست های قلم چی و گزینه دو رو هم میزنم -
mrz
سلام
فک کنم تو اردیبهشت تموم میکنه . اگه اشتباه نکنم 28 اردیبهشت تموم میکنه و بعد اون سه تا جمع بندی
من خودم طبق برنامه سنجش میرم جلو ولی تو هر مبحث تست های قلم چی و گزینه دو رو هم میزنمنوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده@sobhan-1999 پس بنظر سنجش زودتر تموم میکنه!اخه میدونی من یه پکیج برنامه ریزی 5 ماهه خریدم میخواستم ازمونا رو هم بزنم ولی بودجه هاشونم به هم نمیخوره نمیدونم چیکار کنم
-
@sobhan-1999 پس بنظر سنجش زودتر تموم میکنه!اخه میدونی من یه پکیج برنامه ریزی 5 ماهه خریدم میخواستم ازمونا رو هم بزنم ولی بودجه هاشونم به هم نمیخوره نمیدونم چیکار کنم
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شدهmrz والا چی بگم من تا حالا از اون پکیج ها استفاده نکردم نمیدونم ولی به نظر من اگه طبق آزمون باشه بهتره تا پکیج .
سنجش تا عید تموم میشه
ولی خب حتما باید تست های قلم چی برسی بشه چون تست های خوبی هستن -
mrz والا چی بگم من تا حالا از اون پکیج ها استفاده نکردم نمیدونم ولی به نظر من اگه طبق آزمون باشه بهتره تا پکیج .
سنجش تا عید تموم میشه
ولی خب حتما باید تست های قلم چی برسی بشه چون تست های خوبی هستننوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 باشه ممنون.باید یه فکری به حالش بکنم
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده
mrz خواهش . یعنی فقط میخوای اون پکیج رو بخونی
-
mrz خواهش . یعنی فقط میخوای اون پکیج رو بخونی
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 نه اگه بشه بشینم بودجه رو روی اون پیاده کنم تنها راهش همینه.اما خودشم خیلی خوبه هم سبکه هم 2/3بار مرور میکنه.ولی زمین و زبان فارسی توش نیس
-
@sobhan-1999 نه اگه بشه بشینم بودجه رو روی اون پیاده کنم تنها راهش همینه.اما خودشم خیلی خوبه هم سبکه هم 2/3بار مرور میکنه.ولی زمین و زبان فارسی توش نیس
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz بابا زمین رو کسی جواب نمیده که
-
@sobhan-1999 نه اگه بشه بشینم بودجه رو روی اون پیاده کنم تنها راهش همینه.اما خودشم خیلی خوبه هم سبکه هم 2/3بار مرور میکنه.ولی زمین و زبان فارسی توش نیس
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmrz پکیج رو از کجا گرفتی؟
-
mrz پکیج رو از کجا گرفتی؟
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط mrz انجام شده@sobhan-1999 از استاد آرش گلستانه.
کانال تلگرامشم اینه:
@radiokonkoor -
mrz بابا زمین رو کسی جواب نمیده که
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 میگن خلاف تصور تو رتبه ی کل خیلی تاثیر داره
-
نوشتهشده در ۲۱ مهر ۱۳۹۶، ۷:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mrz آخه زیاد به اینا نمیشه اعتمادکرد .