هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin الان که فک میکنم میبینم تو اختصاصیا بجز زیست از هیچ کدوم خوشم نمیاد
خب منم خودم از ریاضیو فیزیک خوشم نمیاد ....همون فصلایی که اسونه رو فقط میخونم.... شیمی رو ولی نمیشه کاریش کرد چون ترکیبی میاد...فیلمای اقاجانی خیلی خوبن..عاشق شیمی میشی
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin اره شیمی رو با استاد اقاجانی وندم یکم حالا بهتر شده ولی این ریاضی رو مخمه
-
negwin اره شیمی رو با استاد اقاجانی وندم یکم حالا بهتر شده ولی این ریاضی رو مخمه
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
negwin اره شیمی رو با استاد اقاجانی وندم یکم حالا بهتر شده ولی این ریاضی رو مخمه
خدایی استاد آقاجانی یکه تاز شیمی ایرانه
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب همین فصلای اسون مثه امارو احتما لو مشتقو کاربردش لگاریتمو اینارو بخون ..البته چنتا مبحث دیگ هم هس یادم نیس
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لاله خانم اون برنامه هایی که گفتی رو تو پی وی برام بفرس . ممنون
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 بعد واس ریاضی 10سال کنکور قلم چی رو بگیر همونارو بزن ....خیلی مفیده.....مخصوصن مشتقش که همشون اکثرن ی مدلن
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
فک کنم لاله خانوم من رو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود .خخخخ
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@1540557162 صحبتم طولانی شد
ولی فیلمای اقای شامیزاده هم خوبه ..مخصوصن مشتقش
-
بچه ها امروز رفته بودیم گردش جاتون خالی الان هم تو خونه باغ هستیم .
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط Sobhan.1999 انجام شده@1540557162 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خوش بگذره
-
@sobhan-1999 خخخخ
-
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 خوشبگذرههه
-
negwin راستی من فیلم ها شون رو ندیدم به نظر شما آقای شامیزاده خو به یا امینی راد؟
-
جاتون خالی
-
negwin راستی من فیلم ها شون رو ندیدم به نظر شما آقای شامیزاده خو به یا امینی راد؟
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امینی رو ندیدم بچه ها ازش تعریف میکنن.. ی موضوع دیگ هم هس اینکه فیلمای اقای شامیزاده ناقصه و همه مباحث نیس ..ولی من مشتقو کاربردشو خیلی دوس دارم
-
جاتون خالی
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نت اینجا قوی ولی قط وصل میشه . من فعلا برم شب خوش
-
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
امینی رو ندیدم بچه ها ازش تعریف میکنن.. ی موضوع دیگ هم هس اینکه فیلمای اقای شامیزاده ناقصه و همه مباحث نیس ..ولی من مشتقو کاربردشو خیلی دوس دارم
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnegwin در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@sobhan-1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
باز مشتق هم خوبه
-
بچه ها نت اینجا قوی ولی قط وصل میشه . من فعلا برم شب خوش
نوشتهشده در ۲۷ مهر ۱۳۹۶، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@1540557162 بسلامت