هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقدر من دوست داشتنا محبت موج میزده از نوع مکزیکی
-
گزارش مقدماتی زمینلرزه
بزرگی: 4
محل وقوع: استان كرمانشاه - حوالی قصر شيرين
تاریخ و زمان وقوع به وقت محلی: 1396/09/15 11:32:06
طول جغرافیایی: 45.69
عرض جغرافیایی: 34.55
عمق زمینلرزه: 9 کیلومترنزدیکترین شهرها:
10 کیلومتری قصر شيرين (كرمانشاه)
19 کیلومتری سرپل ذهاب (كرمانشاه)
34 کیلومتری ازگله (كرمانشاه)نزدیکترین مراکز استان:
121 کیلومتری ايلام
130 کیلومتری كرمانشاهاطلاعات تکمیلی در وبسایت مرکز لرزهنگاری کشوری مؤسسۀ ژئوفیزیک دانشگاه تهران:
http://irsc.ut.ac.ir@IranianSeismologicalCenter
بیا هی داره میادش
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi ایلام
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه لای ایلام ونذرت
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
@dr-bernosi خو همون مردیم از بس اماده باش بودیم. کم مونده سایت لرزه نگاری به من بگه خودم خبرت میکنم
-
@dr-bernosi خو همون مردیم از بس اماده باش بودیم. کم مونده سایت لرزه نگاری به من بگه خودم خبرت میکنم
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
همینم میشه اخر
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi هو همون مردیم از بس اماده باش بودیم. کم مونده سایت لرزه نگاری به من بگه خودم خبرت میکنم
نه بابا میبینین که نیم ساعت بعد تازه میذاره که اومده :| طرف میگه عه کی اومد نفهمیدم :|
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وااای بازم زلزله اومد؟
چه خبره دیگه -
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
وااای بازم زلزله اومد؟
چه خبره دیگهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وااای بازم زلزله اومد؟
چه خبره دیگهایران داره بندری میره
-
وااای بازم زلزله اومد؟
چه خبره دیگهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وااای بازم زلزله اومد؟
چه خبره دیگهبله هروز میاد :|
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دیگه به جایی میرسه که اگه زلزله نیاد تعجب میکنیم
-
وای جای مام خیلی وقته درس حسابی نلرزیده
خدا بخیر کنه -
خدا بخیر کنهنوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا بخیر کنهکچایین شما؟
-
@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خدا بخیر کنهکچایین شما؟
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-bernosi خراسان رضوی
-
@dr-bernosi خراسان رضوی
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-bernosi خراسان رضوی
دیروز یه 1و7 اونم بیرچند اومد! البته شما رو گسل مسل نیستین! اگه بیادش از ترکمنستانی افغانستانی بیاد
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده
همسایه بغلی یه جوری بادریل افتاده به جون خونه شون هر ان منتظرم یکی از دیوار اتاقم بیاد تو بگه سلام
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایران از جمله کشورهای زلزله خیز جهان است. 90 درصد خاک ایران بر روی نوار زلزله واقع شده است، کلانشهر تهران نیز نه تنها از خطر زلزله ایمن نیست بلکه سالهاست در انتظار زلزله ای ویرانگر با قدرت بالای 7 ریشتر به سر می برد. بر اساس مطالعات آماری و زلزله هایی که پیش از این در ناحیه ری و تهران ثبت شده است با احتمال بیش از 70 درصد به طور متوسط هر 158 سال زلزله ای ویرانگر در این ناحیه رخ داده است. آخرین زلزله در تهران 172 سال پیش اتفاق افتاد و بر همین اساس وقوع زلزله تهران 14 سال تاخیر زمانی دارد. عامل اصلی وقوع زلزله در تهران وجود 15 گسل در این منطقه است که سه گسل در این میان هریک به تنهایی پتانسیل ایجاد زلزله ای بیش از 7 ریشتر را دارا هستند.در صورت وقوع زلزله در این منطقه که علاوه بر پایتخت بودن، مرکزیت امکانات فرهنگی، اقتصادی و همچنین دولتی را دارد و بیش از 7 میلیون نفر در آن سکونت دارند با فاجعه ای بزرگ مواجه خواهیم بود. خوشبختانه روی مسأله زلزله تهران بسیار کار شده است.
-
نوشتهشده در ۱۵ آذر ۱۳۹۶، ۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ما خود گسلیم