هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
casiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi با رتبه ایشون تهران قبول میشه
تهران ب درد چی میخوره
جاست ایلام فور اور
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi خب ایلام دانشگاه برتر که نداره ایشون با رتبشون قطعا تهران پزشکی میارن اینده مهم تره
-
@zohre-nowrouzi خب ایلام دانشگاه برتر که نداره ایشون با رتبشون قطعا تهران پزشکی میارن اینده مهم تره
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهcasiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi خب ایلام دانشگاه برتر که نداره ایشون با رتبشون قطعا تهران پزشکی میارن اینده مهم تره
جدی گرفتیا
-
جدی گرفتیا
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi اره خب بحث دانشگاه که باشه شوخی سرم نمیشه
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zohre-nowrouzi اره خب بحث دانشگاه که باشه شوخی سرم نمیشه
برو با
یعنی من نمیدونم ایلام دانشگاه برتر نداره
محض شوخیه
-
@zohre-nowrouzi اره خب بحث دانشگاه که باشه شوخی سرم نمیشه
برو با
یعنی من نمیدونم ایلام دانشگاه برتر نداره
محض شوخیه
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi دقت کردی یه وقتایی با یکی که همش اینجا بوده کار داری عدل اصلا دیگه نیستش!
-
@zohre-nowrouzi دقت کردی یه وقتایی با یکی که همش اینجا بوده کار داری عدل اصلا دیگه نیستش!
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهcasiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi دقت کردی یه وقتایی با یکی که همش اینجا بوده کار داری عدل اصلا دیگه نیستش!
نخواستم بگم وات د فاز اخوی
گفتم روحیتو از دس ندی.. ولی چی میگی ؟!
-
نخواستم بگم وات د فاز اخوی
گفتم روحیتو از دس ندی.. ولی چی میگی ؟!
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zohre-nowrouzi اخوی؟! هیچی بابا میگم طرف همش اینجا بود حالا ک من کارش دارم نیست
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zohre-nowrouzi اخوی؟! هیچی بابا میگم طرف همش اینجا بود حالا ک من کارش دارم نیست
ای وای بر مننن کی
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany اره اقای دکتر برنوسی کجاست
-
alisoltany اره اقای دکتر برنوسی کجاست
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهcasiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
سؤالت رو بزار ج میده...اگ نبود چند نفر هستن تو گپ زیستشون خوبع اونا ج میدن
-
سؤالت رو بزار ج میده...اگ نبود چند نفر هستن تو گپ زیستشون خوبع اونا ج میدن
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany نه کار دیگه ای باهاشون دارم
-
alisoltany نه کار دیگه ای باهاشون دارم
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهcasiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
خب خصوصیش پیام چرا نمیدی؟
-
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-saraaa اونجا خیلی دووووره
نمیتونم ۷ سال راه دور بیام و برم :|آره دوووره..ب دلدم نمیخوله اصنشم
-
خب خصوصیش پیام چرا نمیدی؟
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany خب نابغه قرن برو ببین بازه یا ن
-
alisoltany خب نابغه قرن برو ببین بازه یا ن
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط alisoltany انجام شدهcasiyopia در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
alisoltany خب نابغه قرن برو ببین بازه یا ن
مشگل از اون بیچاره نیست،ماله همه بسته شده از دیشب،باید برید تنظیمات غیرفعال کنید -
e naaa....خانم تگ اخراج شده پس
گفتم چیه نوتیفیکشن امروز ندارم
هی یادش بخیر،حتی در مورد سرخس هم حرف میزد تگ میکردنوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهalisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هی یادش بخیر،حتی در مورد سرخس هم حرف میزد تگ میکردخودشون از اقا سهراب خواستن تا اخراجشون کنن
-
alisoltany در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
هی یادش بخیر،حتی در مورد سرخس هم حرف میزد تگ میکردخودشون از اقا سهراب خواستن تا اخراجشون کنن
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۷ مرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی نیست؟