هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط tamom انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کسی میتونه تو تل برام کاری کنه؟/ خییلی واجبه
-
یا حسین داروش گیاهیه و به طور ازاد در داروخونه ها هست اگه اثرات مضری داشت بدون نسخه عرضه نمیشد
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahtab77 جینکوگل برای ارادی هست که خوابشون زیاده و اینا دیگه؟؟ قیمتشم فک کنم 9000 باشه! تو کاهش خواب و افزایش هشیاری موثر بوده برا شما؟؟
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-آلاء سلام کسی نیس ک فصل ده پیش فیزیک با آقای طلوعی خونده باش؟؟انگار این فصل ناقص درسته ؟؟چجوری خوندید أین فصل
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگا نگا چه خودشو تحویل میگیره
-
میگم بچها تلگرام و واتساپ جمع شد پیام رسان سروش اومد این دیگه چیه نزدیکارو شنیده بودم این پیام رسان سروش رو اولین باره میشنوم
-
میگم بچها تلگرام و واتساپ جمع شد پیام رسان سروش اومد این دیگه چیه نزدیکارو شنیده بودم این پیام رسان سروش رو اولین باره میشنوم
-
@dr-lila در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
22ستاره خیلی وقت تبلیغشو میکنن ایرانی
اصلا اسمشو نشنیده بودم لابد این برنامه رو هم شخصی به اسم سروش ساخته یا اسم شرکته سروش بوده که گذاشتن اسمشو روش
-
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
sheydadb37 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نگا نگا چه خودشو تحویل میگیره
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
امروز خیلی سریع خسته شدم تازگیا شبگرد هم شدم این کنکور قراره مارو به کجا ببره تو خواب هم یه عالمه چرتو پرت راجب زیست گفتم و خودم خبر ندارم
کاش کنکورسریع برگزار بشه تا بیشتر از این دیوونه نشدم
-
22ستاره خیلی وقت تبلیغشو میکنن ایرانی
اصلا اسمشو نشنیده بودم لابد این برنامه رو هم شخصی به اسم سروش ساخته یا اسم شرکته سروش بوده که گذاشتن اسمشو روش
-
امروز خیلی سریع خسته شدم تازگیا شبگرد هم شدم این کنکور قراره مارو به کجا ببره تو خواب هم یه عالمه چرتو پرت راجب زیست گفتم و خودم خبر ندارم
کاش کنکورسریع برگزار بشه تا بیشتر از این دیوونه نشدم
-
@mahtab77 جینکوگل برای ارادی هست که خوابشون زیاده و اینا دیگه؟؟ قیمتشم فک کنم 9000 باشه! تو کاهش خواب و افزایش هشیاری موثر بوده برا شما؟؟
reza213
دوستای گلم
از من ب شما نصیحت
و تجربه
این داروهایی ک برای افزایش هوشیاری + کم شدن خواب یا کلا عملکرد حافظه ست
همش مضر هستش
به شدت مخالفمراه حل داره زیاد یا کم کردن خواب
عملکرد مغزتونو بهم نزنید -
22ستاره یعنی انقد بلدی ک راضیت کنه الان کنکور بدی من میگم کاش چند ماه بکشن عقبم بهتر بخونم
22ستاره یعنی انقد بلدی ک راضیت کنه الان کنکور بدی من میگم کاش چند ماه بکشن عقبم بهتر بخونم
اونقدرم که بلد نیستم ولی رو به دیوونگیم اصلا فکر نمیکردم تو خوابم بخوام زیست توضیح بدم مامانم میگه تو خواب راجب کرم خاکی میگفتمو گنجشک من اصلا تو خواب حرف نمیزدم
-
اونقدرم که بلد نیستم ولی رو به دیوونگیم اصلا فکر نمیکردم تو خوابم بخوام زیست توضیح بدم مامانم میگه تو خواب راجب کرم خاکی میگفتمو گنجشک من اصلا تو خواب حرف نمیزدم
-
نوشتهشده در ۱۱ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده22ستاره در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
-
22ستاره
اشکال نداره این نشون میده خوب خوندی و ت ذهنت ثبت شده
شبگرد هم شدم چجور ارامش خواب ندارم هر 12 دیقه یه بار با پتو بالشت در حال راه رفتنم وقدم میزنمو یه جا میفتم اخر میخوابم