هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@dr-yassi خب این نظرتوعه عزیزم هرکسی براخودش نظر و استنباطی داره به نظرت خیلی احترام قائلم
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi خب این نظرتوعه عزیزم هرکسی براخودش نظر و استنباطی داره به نظرت خیلی احترام قائلم
مرسی عزیزم : /
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay میگم که آقا سبحان راست میگنا...چطوره یه تاپیک بزنین عکسا رو بذارین اونجا
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gollnar باش باش دیگه نمیزارم
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay میگم که آقا سبحان راست میگنا...چطوره یه تاپیک بزنین عکسا رو بذارین اونجا
آخه اینجا بینِ پستا گم میشن
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
gollnar در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@faezeh-lay میگم که آقا سبحان راست میگنا...چطوره یه تاپیک بزنین عکسا رو بذارین اونجا
اره منم گفتم اون جوری بهتر هم دیده میشه میتونه ادرس تاپیک رو بزتره تمظاش همه میبینن
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
وای ناراحت شدی؟
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها شب خوش من برم فعلا
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay
ناراحت نشی هااا -
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
عزیزِ این دلی....ناراحت نشو مهربونم
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگی -
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگیمزاحم چی؟ انصافا مهربون ترینِ اینجا تویی
-
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگینه بابا مراحمید عکس ها هم خیلی خوب بود ولی خیلی زیاد بود
-
نه ناراحت نشدم
مزاحم نمیشم فعلا همگیمزاحم چی؟ انصافا مهربون ترینِ اینجا تویی
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar
فدات شم من خروس جنگیشون منم خبر نداری
-
gollnar
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط gollnar انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
همیشه تو لایک میکنی....همیشه میخندی...همیشه پر از حسِ خوبی
بقول بابام بعضی آدما بی دلیل مهربونن
و تو هم جزو همون دسته ای -
gollnar
و تو هم جزو همون دسته اینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar
من معتقدم ادم هرچقدم که درد داشته باشه نباید به طرف مقابلش انرژی منفی بده گناهه والا -
gollnar
و تو هم جزو همون دسته اینوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar مرسی نظر لطفته
فدایی داری
با این تعریفا انرژیمو 10000برابر کردی فک نکنم دیگه بتونم بخوابم -
gollnar
من معتقدم ادم هرچقدم که درد داشته باشه نباید به طرف مقابلش انرژی منفی بده گناهه والانوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar
من معتقدم ادم هرچقدم که درد داشته باشه نباید به طرف مقابلش انرژی منفی بده گناهه والا#خوبترین
-
gollnar مرسی نظر لطفته
فدایی داری
با این تعریفا انرژیمو 10000برابر کردی فک نکنم دیگه بتونم بخوابمنوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
gollnar مرسی نظر لطفته
فدایی داری
با این تعریفا انرژیمو 10000برابر کردی فک نکنم دیگه بتونم بخوابممیتونی....چون کینه ای از کسی نداری...چون آرومه قلبت و ذهنت
-
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میگم برم یه تاپیک بزنم حس خوب بعد اونجا هروز جشن بگیرم
-
gollnar مرسی نظر لطفته
فدایی داری
با این تعریفا انرژیمو 10000برابر کردی فک نکنم دیگه بتونم بخوابممیتونی....چون کینه ای از کسی نداری...چون آرومه قلبت و ذهنت
نوشتهشده در ۱۳ دی ۱۳۹۶، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgollnar مرسی مرسی زیاد ازم تعریف نکن خودم عاشق خودم شدم