هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دل تنگم ....
می تو
-
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
mahoor
مرسی ....همچنینهر5روز یکبار از این هلهوله ها میاره
البته پاستیل نیورده فایده نداره
من بابام نمیذاره ازینچیزا بخورم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa
آخییی -
@milad91
نه ندیدم
چه جوریه ؟پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سری -
@faezeh-lay در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
دل تنگم ....
می تو
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 دل گرفته را چه دوایی است؟
-
@dr-saraaa
آخییینوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mohandes هوشمند جانم منظورش لیسکه
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zahra-m1999 دل گرفته را چه دوایی است؟
اونی که باعث دلتنگی ِ
-
@mohandes هوشمند جانم منظورش لیسکه
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سرینوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
پریسا علیخانی اون قسمتهایی از سیم که بینشون چیزی نیست رو نامگذاری میکنیم. مثل همین آ و ب و ث
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
-
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سرینوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91
بدتر شد -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دل واسه خودم تنگ شده
-
اونی که باعث دلتنگی ِ
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa ما از ریشه دلمون گرفته....
فقط شخص خاصی نیست...من دلم داغونه..
.
دلم یه دل سیر زیارت امام رضا می خواد -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
بعدش میایم اونایی که بین هر دونقطه هستن رو نگاه میکنیم موازی هستن یا سریبهترین روشه اما درکل باید دستتون تو این روشا راه بیوفته من قبل اینجور بودم اما اینقد رو سوال فک کردم وسعی کردم از دل مفاهیم اصلی راه برم که الان ۷۰میزنم فصل جریان البته فعل خازنم کامل نشده
@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برای منکه تنها روشه. معلممون همینو یاد داد فقط.
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسین -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999
چه خوب
افرین . این روش رو متوجه نمیشم نمیدونم چرا -
@dr-saraaa هه هه هه هو
-
@dr-saraaa ما از ریشه دلمون گرفته....
.
دلم یه دل سیر زیارت امام رضا می خوادنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmahoor در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
.
دلم یه دل سیر زیارت امام رضا می خوادحتما که نباید شخص خاصی باشه
برو مشهد مثلا -
@zahra-m1999 :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: برای منکه تنها روشه. معلممون همینو یاد داد فقط.
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسیننوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسینمنم همین استفاده می کنم از نکات تهسیم به نسبت وفرمول های اصلی .همین طور
-
ماشالا به شما. واقعا مرحبا. خدا کمکتون کنه ایشالا به هدفتون میرسیننوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانه -
.
برو مشهد مثلانوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@dr-saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
.
برو مشهد مثلا۰۵۱۳۲۰۰۳۳۳۴
-
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۶، ۱۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهپریسا علیخانی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@milad91
ما ذهنی حل میکریم تو ثانیه تست رو میزدیم ولی الان فراموشش کردم متاسفانهسراغ روشذهنی نرو ازمن گفتن